Skip to main content

Võitluskunstid Pärnus?

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Võitluskunstid Pärnus?

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    Vägivaldur
    Member

Just vastupidi, kickboxi poisid jäävad taekwon-do’le alla.Sest näiteks pärnu taekwon-do klubi(ITF) on paljudel kickboxi võistlustel medaleid võitnud ja ka kinni pannud.Ja iga aasta toimuvad ka sellised võistlused, kus on koos karate,maadluse, kickbox, taekwon-do jne ja seal väga tihti just taekwon-do omad kulla võitnud.
    madis220
    Member

Vägivaldur millega ise siis tegeled?

Vägivaldur
    Member

Ise tegelen mma-ga (st löömine käte-jalgadega, püstimaadlus ja maasvõitlus koos). Kõige pikemalt enne mma-d poksinud, aga ka judot ja shotokan karated teinud.

Heix89
    Member

MMA on mulle juba pikemat aega huvi pakkunud. Ega sa ei tea, kas Lääne-Virumaa ümbruses ka selle alaga tegeleda võimalik on?

Vägivaldur
    Member

MMA on mulle juba pikemat aega huvi pakkunud. Ega sa ei tea, kas Lääne-Virumaa ümbruses ka selle alaga tegeleda võimalik on?

Ma soovitan http://paranoid.pri.ee/ foorumis Priidult küsida, tema suhtles mingite Rakvere mma-huvilistega minuteada millalgi.

maza
    Member

Vana teema tõuseb liikvele,kuid kas need MMA treeninguid ka Pärnus kohata võib?

Vägivaldur
    Member

Trenni tehakse seal küll. Pärnu mma-tüübid käivad eelpool nimetatud foorumis. Küsi sealt või võibolla jrx oskab täpsemad juhtnöörid anda, kuidas neid leida.

Kimber
    Member

55545421 Helista ja küsi täpdemalt järele. Poisid tegelevad MMA-ga, Brasiilia Jujutsu jne. Nad peaksid kaks korda nädalas paikuse spordibaasis koos käima. Jõusaalis käivad Kimberi Klubis. Võid ka meilt läbi tulla ja infot küsida. Jõudu!

jrx
    Member

55545421 Helista ja küsi täpdemalt järele. Poisid tegelevad MMA-ga, Brasiilia Jujutsu jne. Nad peaksid kaks korda nädalas paikuse spordibaasis koos käima. Jõusaalis käivad Kimberi Klubis. Võid ka meilt läbi tulla ja infot küsida. Jõudu!

Aitäh! Jõudsid ette minust:)

Stage6r
    Member

Kuna teema juba olemas,siis ka küsimus juurde.

Olen 14a poiss.. pikkust 188cm ja kaalu 70kg kanti… Oleks soov liituda mõne enesekaitse trenniga pärnus,aga millisega??

Füüsiline vorm on praegu suht masendav,kuna tugitooli sport leboks teinud.

P-A-U-L
    Member

Link:

Vaadake seda, siit näeb kuidas vana Kiai Master lubab MMA mehele tuule alla teha:)

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.