Skip to main content

Võitluskunstid – faktid ja fiktsioon

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Võitluskunstid – faktid ja fiktsioon

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    MEE
    Member

ma käisin kickboksijatega sparringut tegemas , ma tean , mida ma nägin ja tegin.

oeh.. ei jäta küll sellist muljet

smack
    Member

vabanda aga palju Sa neid näinud oled siis?! SIIN

väike tsitaat ka Sulle “Among the results, scientists determine that Rutten’s kick generates a force equivalent to a 35-mph car crash, and Couture’s endurance is nearly 10 times better than that of the average person and his blows generate double the force of a heavyweight boxer’s best punch”

i rest my case

MEE
    Member

ka sarkasmi jaoks on vaja intelligentsust, vastasel juhul tuleb lamedalt välja

Skini
    Member

Ma pole tänavakakluses kordagi näinud, et keegi suudaks effektiivselt jalgu kasutada! Esiteks neil pole seda painduvust, teiseks neil pole plahvatuslikku jõudu ja kolmandaks neil pole tehnikat!

Või me räägime just nendest juhtumitest, kus vastane pole tavaline ennast täis kukk, vaid on mingi võistluskunsti oskaja???

Nojah,samas võib ju öelda, et keegi ei oska ka käsi efektiivselt kasutada.See on “tänavakangelase” sügavalt oma viga, et ta kasuta kõiki võimalusi.Oma kogemustele tuginedes ütlen, et kõige kõvem sõna nii baari- kui ka tänavakonfliktides on pealöök, mis eeskujulikult sooritades ja hea õnne korral lõpetab konflikti juba eos, nii et käsi-jalgu käiku laskmata.Kuna tänavakonfliktides satub sulle ette pea 90% ette olematu oskustega, purjus ja verbaalselt üliagressiivne “kukk”, lahendad sa pealöögiga olukorra sisuliselt käsi tõstmata.Muidugi ei ole see kaugeltki reegel ja tänaval on iga olukord erinev mis nõuab meeletult head enesekontrolli ja verbaalset “paika panemist”.Viimase oskus on veel kõige parem oskus-see võimaldab lahendada olukord kellegile viga tegemata!

jrx
    Member

Klge… lõpetage palun… see teema on tõsiselt mööda teil ikka siin…

aries
    Member

Ma arvasin, et sa räägid 8.klassi poiste nääklemisest ja ma arvasin, et jalalöök on nõrgem kui käelöök:D. Irw:D

Sinu jutu järgi on Eestimaa täis neid vendi, kes seal “Fight Science-is” esinesid:P

Sa ikka saad aru, et need seal saates on elukutselised ja tipp-tasemel ja et eestis selliseid ei leidu. Teiseks sellisel tasemel tüüp ei lähe niisama tüli norima suvakaga.

Ja muideks see saade on discoverys jooksnud mõnisada korda juba.

Eesti on täis kukki ja vähesed on trenniga tegelenud.

Sealt filmist võis järeldada, et ei ole vahet mis võitlusalaga tegeled, vaid oleneb kuidas sa treenid ennast (jrx ytles ka mlle nii

smack
    Member

Ma üritan siin selgeks teha, kui keegi satub tüli otsa, siis ta vastaseks on tavaliselt selline tüüp, kes ei hakka sulle jalaga näkku peksma, vaid hakkab kätega vehkima. Jalaga lüües teevad nad rohkem endale kahju, kui nad just sind maas ei löö. Järgmine tüüpiline olukord on selline, et mingi kamp tuleb niisama kallale.

Aga teie üritate mingit sellist situatsiooni ette kujutada, kus mõlemad vastased on oma võitluskunsti tipud.

Samakamees
    Member

Ma üritan siin selgeks teha, kui keegi satub tüli otsa, siis ta vastaseks on tavaliselt selline tüüp, kes ei hakka sulle jalaga näkku peksma, vaid hakkab kätega vehkima. Jalaga lüües teevad nad rohkem endale kahju, kui nad just sind maas ei löö. Järgmine tüüpiline olukord on selline, et mingi kamp tuleb niisama kallale.

Aga teie üritate mingit sellist situatsiooni ette kujutada, kus mõlemad vastased on oma võitluskunsti tipud.

õige jutt.

mullaonu
    Member

Teema on kuidagi võssa siin kiskunud

wicked
    Member

vaadake parem sellist head seriaali nagu human weapon, ning öppige nippe

MEE
    Member

no ei saanudki eeldada, et kõigile kohale jõuaks teema sisu. Paraku ei saa rääkida 15 aastasele ja 20 aastasele samal tasandil..

Kes sai endale mõtteainet sellest artiklist siis tore, kui ei saanud no pole hullu, vaja veel areneda ja mõttetööd treenida

aries
    Member

mis see teadmine mulle nyyd annab?

asdfghjkl
    Member

Kunagi aastal 2000 umbkaudu sattusin vabaduse väljaku kandis kokku ühe sellist võitluskunsti harrastava seltskonnaga, kus oli siis üks lühemat kasvu, ca 170cm noormees, kes ründas mind, ja ta ründas nii, et tegi kätega vurri niiöelda, st, et ta käed imiteerisid seda kui ujuda koera vees, ja hästi kiirelt siputas käsi ja lähenes nii, ma taganesin, muidu oleks vurri-propelleriga pihta saanud. Aga nii imestama pani, et vt kus kompetents, ei tea, mis kunstiga tegu oli ka, aga väga huvitav igatahes. Võib-olla (muideks enamus inimesi kirjutab selle sõna ilma sidekriipsuta) oli tegu kung-fu võttega, väga vahva oli igatahes.

jrx
    Member

Kunagi aastal 2000 umbkaudu sattusin vabaduse väljaku kandis kokku ühe sellist võitluskunsti harrastava seltskonnaga, kus oli siis üks lühemat kasvu, ca 170cm noormees, kes ründas mind, ja ta ründas nii, et tegi kätega vurri niiöelda, st, et ta käed imiteerisid seda kui ujuda koera vees, ja hästi kiirelt siputas käsi ja lähenes nii, ma taganesin, muidu oleks vurri-propelleriga pihta saanud. Aga nii imestama pani, et vt kus kompetents, ei tea, mis kunstiga tegu oli ka, aga väga huvitav igatahes. Võib-olla (muideks enamus inimesi kirjutab selle sõna ilma sidekriipsuta) oli tegu kung-fu võttega, väga vahva oli igatahes.

Haha

ras-
    Member

meenub situatsioon klubist Illusioon, kus noormees krabas siis klintši ja ütles, et “ära minuga jama, ma olen sportlane”. Ilus päev.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.