Võitlus ja suured lihased
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Võitlus ja suured lihased
- This topic has 53 replies, 31 voices, and was last updated 13 years, 9 months tagasi by
Jumal666.
-
AutorPostitused
-
november 2, 2010 at 10:36 e.l. #281175
zon
MemberOleneb ka, kui suured lihased, sest “suur” on suhteline mõiste. Ilmselt mingil lühikesel ja kaks meetrit laial kulturistil läheks mõne mõõdukalt treenitud venna vastu ikka päris võimatuks, et selle lihakuhja all end kaitsta ja liigutada. Mõõdukas lihaskond on ilmselt tänavakakluses kõige parem, a’la taipoksijate kehasid vaadata ja selline, mitte kulturist.Niipalju kui neid tänavakaklusi nähtud on ei ole need eriti Tai poksi stiilis
november 2, 2010 at 11:18 e.l. #281176Rain 6 kanget
Memberviimase aja poksiringide valitseja valge mees ütles, et lihasmassi ta väga ei soovi ja samuti kui näeb, et vastane on suhteliselt suure lihasmassiga, siis teab ette, et tema võitmiseks on variant selles, et ta lhtsalt ära väsitada. suurem mass ja lihasmass kasutavad rohkem hapnikku ning energiat ning lõppeks väsib lihtsalt kiiremini ära. seda väidab ka mu poksimeistrist endine klassivend.
november 2, 2010 at 11:32 e.l. #281177Okk
MemberLeidus ka neid kes seda meest väsitada proovisid

november 2, 2010 at 11:36 e.l. #281178matroxx
MemberTysoni lihas polnud tegelikult midagi nii väga hullu ka kuigi suur muidugi ikka jah.
arvan,et Mike poiss oli teatud mõttes ka geneetiline friik ja ÜLIandekas.
november 2, 2010 at 12:36 p.l. #281184jrx
Memberpoksijate puhul vaadake selja lailihast;)
november 2, 2010 at 1:59 p.l. #281199Sarge
Member
MMA’s nüüd kõva käpp ja jalg.
november 2, 2010 at 2:32 p.l. #281201jrx
MemberMMA’s nüüd kõva käpp ja jalg.Ja Pudz ilmutab normaalse(ma)t võhma alles nüüd kui on kaotanud ca 20 kg massi.
november 2, 2010 at 2:33 p.l. #281202Tikker
Memberega tavaliselt ei hakka need taipoksi inimesed sulle ligi tulema. löögid on ju enamasti kaugelt ja kui sa nüüd lähed massiga peale ta vaikselt taganeb ja tabamus võib tulla jalgadesse, näkku kuhu iganes, see ei ole maadlus et sa seal oled ninapidi koos.mida suuread on samas su käed seda aeglasemad nad ka tavaliselt on aga tugevamad.
november 2, 2010 at 2:44 p.l. #281205Rebane
KeymasterLeidus ka neid kes seda meest väsitada proovisid
november 2, 2010 at 3:05 p.l. #281208smack
MemberMul on natuke lapsik küsimus, millest on ka palju räägitud. Kas suured treenitud lihased ja mass annavad palju eeliseid ühes tõsisemas kakluses? Kuidas jõusaal mõjutab üleültse kaklemist ?Paljud sõbrad ja tuttavad on palju selle üle pead murdnud, et mis see muskel ja suurus ikka loeb, mida suurem oled seda aeglasem ka, kui kiirust ja oskust pole, saab kohe tänaval peksa jne
november 2, 2010 at 3:08 p.l. #281210Okk
MemberOot oot oot. Aga põhimõtteliselt nad ju väsitasidki selle mehe lõpuks ära? Minu mälu järgi oli Mike ju kõva algusmees – tagus esimesed 2 raundi nagu meeletu. Peale seda hakkas nagu toss rohkem välja minema ju. Ja siis oli vaja purema minna või lihtsalt valget rätti loopima. Või parandage kui ma nüüd peaks eksima.Need , kulla reinuvader , polnud ei suured lihased ega teised mehed , kes selle poisi lõpuks ära väsitasid .
november 2, 2010 at 3:22 p.l. #281213Siim Kelner
Member
MMA’s nüüd kõva käpp ja jalg.
Sai peksa Tim Sylvialt, kel puudub igasugune lihasmass.
november 2, 2010 at 4:01 p.l. #281220Vägivaldur
MemberOot oot oot. Aga põhimõtteliselt nad ju väsitasidki selle mehe lõpuks ära? Minu mälu järgi oli Mike ju kõva algusmees – tagus esimesed 2 raundi nagu meeletu. Peale seda hakkas nagu toss rohkem välja minema ju. Ja siis oli vaja purema minna või lihtsalt valget rätti loopima. Või parandage kui ma nüüd peaks eksima.Päris nii see ikka ei olnud. Need puremised ja mannetud esitused tulid karjääri lõpu poole ja need põhjused olid ilmselt rohkem peas kui lihasmassis. Oma tippaegadel pidas ta igasuguse pikkusega matše ja võitis nad praktiliselt kõik.
november 2, 2010 at 4:37 p.l. #281223AlanBStard
ModeratorGrisli eest saad ära joostud ?Kas see küsimus peab tõestama väidet mida suurem,seda kiirem,

Või siis seda et näiteid tuleb hoolikamalt valida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 2, 2010 at 6:52 p.l. #281245