Võistluseelne toitumine fitnessis!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Võistluseelne toitumine fitnessis!
- This topic has 39 replies, 9 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2009 at 2:25 p.l. #16132
BRIKI
MemberTahtsin küsida, kas keegi oskab lahti seletada toitumise tõdesid mida kasutavad naised fitnessis ja bodyfitnessis. Milline näeb toitumine välja ja kui kaua kestab tavaliselt ettevalmistus? Kas 3 kuuga langetada kaalu 6 kg võrra on palju?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2009 at 2:49 p.l. #178941Annika Pärtel
MemberTahtsin küsida, kas keegi oskab lahti seletada toitumise tõdesid mida kasutavad naised fitnessis ja bodyfitnessis. Milline näeb toitumine välja ja kui kaua kestab tavaliselt ettevalmistus? Kas 3 kuuga langetada kaalu 6 kg võrra on palju?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma pakun, et ükski võistleja ei avalda siin oma võistluseelset menüüd, sest see on ikkagi konkurentidele lisaeelise andmine ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niipalju kui on erinevaid võistljeiaid ja treenereid, niipalju on ka erinevaid ettevalmistusi (juba pisidetailid mängivad sel ajal eriliselt suurt rolli).6 kg on suhteliselt korralik allavõtmine, oleneb, mille arvelt võtta ja milline peab olema lõpptulemus. Palju sõltub olemasolevast lihasmassist.
jaanuar 10, 2009 at 3:09 p.l. #178947BRIKI
MemberNo ma pakun, et ükski võistleja ei avalda siin oma võistluseelset menüüd, sest see on ikkagi konkurentidele lisaeelise andmine ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niipalju kui on erinevaid võistljeiaid ja treenereid, niipalju on ka erinevaid ettevalmistusi (juba pisidetailid mängivad sel ajal eriliselt suurt rolli).
6 kg on suhteliselt korralik allavõtmine, oleneb, mille arvelt võtta ja milline peab olema lõpptulemus. Palju sõltub olemasolevast lihasmassist.
No ma päris menüüd ei mõelnudki. Kõik räägivad ainult kulturismist ja sealsest toitumisest, kuid fitnessist mitte sõnagi. Ma mõtlen natuke laiemas laastus, et mis võiksid olla toiduained, ilma milleta läbi ei saa ja mida kohe kindlasti ei sööda. Kas õhtul piiratakse süsivesikuid jne.
jaanuar 10, 2009 at 3:14 p.l. #178948Annika Pärtel
MemberNo ma päris menüüd ei mõelnudki. Kõik räägivad ainult kulturismist ja sealsest toitumisest, kuid fitnessist mitte sõnagi. Ma mõtlen natuke laiemas laastus, et mis võiksid olla toiduained, ilma milleta läbi ei saa ja mida kohe kindlasti ei sööda. Kas õhtul piiratakse süsivesikuid jne.See sõltub ikka täiesti võistlejast. Kui nn massiperiood on suhteliselt vaba, siis võistluseelne aeg on küll detailselt paigas. Vastavalt muutustele korrigeeritakse menüüd pidevalt kuni võistlusteni ju.
Pole olemas selliseid toituanineid, ilma milleta ei saa ja mida kohe kindlasti ei sööda. Mõni saab omale rohkem lubada, mõni ei saa, see on jällegi individuaalne. Sõltub täiesti kogu menüüst.
Võistlusteks valmistumist ei jätaks mina küll oma aru ja kogemuste najale.
jaanuar 10, 2009 at 3:34 p.l. #178954BRIKI
MemberSee sõltub ikka täiesti võistlejast. Kui nn massiperiood on suhteliselt vaba, siis võistluseelne aeg on küll detailselt paigas. Vastavalt muutustele korrigeeritakse menüüd pidevalt kuni võistlusteni ju.Pole olemas selliseid toituanineid, ilma milleta ei saa ja mida kohe kindlasti ei sööda. Mõni saab omale rohkem lubada, mõni ei saa, see on jällegi individuaalne. Sõltub täiesti kogu menüüst.
Võistlusteks valmistumist ei jätaks mina küll oma aru ja kogemuste najale.
Kuid osakd sa öelda, kes võiks mind selles osas juhendada ning kas sellise teenuse eest peab palju raha välja käima?
jaanuar 10, 2009 at 4:02 p.l. #178964Annika Pärtel
MemberKuid osakd sa öelda, kes võiks mind selles osas juhendada ning kas sellise teenuse eest peab palju raha välja käima?No võid uurida mõne webtreeneri käest näiteks, hinna osas kogemusi ei oma.
jaanuar 10, 2009 at 4:05 p.l. #178965BRIKI
MemberNo võid uurida mõne webtreeneri käest näiteks, hinna osas kogemusi ei oma.Aitäh sellegi info eest, eks ma katsun omal jõul edasi uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2009 at 5:10 p.l. #178974subertoz
MemberUsun, et leiad kindlasti inimese, kes aitab ettevalmistust läbi viia. Ja vaevalt, et see kulturismist väga erinev on. Eesmärk ju sama, rasvaprotsent võimalikult väikse lihaskaoga minimaalseks.
Samas võiksid ju ka konkurendid vähemalt üldised näpunäited jagada, iga uue võistleja tuleks peaks ju ainult tervitav olema. Eesti puhul ei saa ju rääkida ülisuurest ja tihedast konkurentsist. Pigem on ikkagi võistlejatest kõvasti puudus.
jaanuar 10, 2009 at 5:23 p.l. #178976Annika Pärtel
MemberUsun, et leiad kindlasti inimese, kes aitab ettevalmistust läbi viia. Ja vaevalt, et see kulturismist väga erinev on. Eesmärk ju sama, rasvaprotsent võimalikult väikse lihaskaoga minimaalseks.Samas võiksid ju ka konkurendid vähemalt üldised näpunäited jagada, iga uue võistleja tuleks peaks ju ainult tervitav olema. Eesti puhul ei saa ju rääkida ülisuurest ja tihedast konkurentsist. Pigem on ikkagi võistlejatest kõvasti puudus.
Üldiste näpunäidetega ei ole sellisel perioodil küll midagi tarka teha….
jaanuar 10, 2009 at 5:34 p.l. #178977BRIKI
MemberUsun, et leiad kindlasti inimese, kes aitab ettevalmistust läbi viia. Ja vaevalt, et see kulturismist väga erinev on. Eesmärk ju sama, rasvaprotsent võimalikult väikse lihaskaoga minimaalseks.Samas võiksid ju ka konkurendid vähemalt üldised näpunäited jagada, iga uue võistleja tuleks peaks ju ainult tervitav olema. Eesti puhul ei saa ju rääkida ülisuurest ja tihedast konkurentsist. Pigem on ikkagi võistlejatest kõvasti puudus.
Ma arvan, et info puudus on üks põhjus miks Eestis naisi nii vähe on, kes selliste aladega tegeleksid ja ka võistleksid. Ega must ka mingit konkurentsi nüüd poleks, olen vaid pool aastat püsivat trenni teinud. Eks olen ma noor, loll ja roheline kuna minu jaoks on see toitumine isegi matemaatikast raskem. Lihtsalt mõtsin, et võiks asja uuele tasandile viia ja ka vb võistlusel õnne proovida.
jaanuar 10, 2009 at 5:41 p.l. #178978Amarillo
Memberlol 3 kuuga 6kg, 3 päevaga 6kg tavaline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2009 at 5:43 p.l. #178979BRIKI
Memberlol 3 kuuga 6kg, 3 päevaga 6kg tavaline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi läheb juba absurdseks!!!
jaanuar 10, 2009 at 5:49 p.l. #178980Annika Pärtel
MemberAsi läheb juba absurdseks!!!Praegu ple veel aprill
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2009 at 5:58 p.l. #178982BRIKI
MemberMa vist juba kahetsen, et üldse midagi küsida julgesin
jaanuar 10, 2009 at 6:04 p.l. #178983ROtter
MemberMa vist juba kahetsen, et üldse midagi küsida julgesinKüsi aga julgesti, küll vastuse saad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.