Võistlused
- This topic has 26 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
urmasmuld.
-
AutorPostitused
-
märts 25, 2009 at 4:30 p.l. #188295
k2tre
MemberKui vana sa oled?17 just sain
märts 25, 2009 at 5:07 p.l. #188298Alexander Andrusenko
ModeratorNii kindel kohe. On sul mõni pilt oma praegusest vormist ka? Pikk oled ja palju kaalud nt? Palju rinnalt surud ja kükid ja jõutõmme jne.Küsin ns huvi pärast…Võrdluseks sellega milline olin ise 15a
märts 26, 2009 at 10:30 e.l. #188384urmasmuld
MemberKui huvitatud, siis 5.aprillil toimub 1 võistlus Viljandis :
http://www.rskpower.com/index.php?subac…mp;ucat=39&
Natuke ka mujal toimuvatest võistlustest :
märts 26, 2009 at 11:46 e.l. #188390Marko Terasmaa
MemberKergest materjalist liibuv trikoo on kohustuslik. Samuti jalanõud. Naised peavad kandma trikoo all T-särki või toestavat alussärki. Trikoo traksid käivad (surumis)särgi peale ja vöö omakorda trikoo peale.
Nõuetekohase varustuse puudumisel võistlejat katsele ei lubata.
Viimastel EMV jõutõstmises tehti viimast korda erand naistele. Mehed võistlesid kõik nõuetekohaste surumistrikoodega.
Treenerid, võistlejad ja võistkondade esindajad, palun arvestage sellega!
märts 26, 2009 at 12:40 p.l. #188393HEIKI67
MemberKergest materjalist liibuv trikoo on kohustuslik. Samuti jalanõud. Naised peavad kandma trikoo all T-särki või toestavat alussärki. Trikoo traksid käivad (surumis)särgi peale ja vöö omakorda trikoo peale.Nõuetekohase varustuse puudumisel võistlejat katsele ei lubata.
Viimastel EMV jõutõstmises tehti viimast korda erand naistele. Mehed võistlesid kõik nõuetekohaste surumistrikoodega.
Treenerid, võistlejad ja võistkondade esindajad, palun arvestage sellega!
tähendab,et liibuv pükstega enam ei tohi võistelda ja peab olema trikoo.Aga kas meestel võib olla trikoo all T-särk.ja kust sellist osta saab.Maadlus trikoo selleks ei sobi vist…
märts 26, 2009 at 12:49 p.l. #188394Marko Terasmaa
Membertähendab,et liibuv pükstega enam ei tohi võistelda ja peab olema trikoo.Aga kas meestel võib olla trikoo all T-särk.ja kust sellist osta saab.Maadlus trikoo selleks ei sobi vist…Ei või liibuvate pükstega. T-särk võib olla juhul kui surumissärki ei kasuta. Topelt särki olla ei või. Maadlustrikoo võib olla. Trikoosid müüvad jõutõstmisvarustusega tegelevad firmad. See võib olla ka ise õmmeldud. Leia ainult sobivalt veniv kangas. Number peab olema sobivalt valitud. trikoo lotendada ei tohi.
Kui keegi tahab teada miks on selline nõue, siis esiteks peab koktunik nägema tuhara surumispingis oleku fakti ja teiseks ei pea kohalolijad esteetilistel kaalutlustel nägema surumispingil väljapunnitavaid paljaid kõhtusid.
märts 26, 2009 at 1:17 p.l. #188398wer-rax
MemberIssand mis reeglid… aaga njah:)
märts 26, 2009 at 1:17 p.l. #188399HEIKI67
Membersurumissärki ma ei kasuta.Aga kui on lühikesed liibuvad püksid ja T-särk on pükste sees siis näeb kohtunik kenasti surumispingi oleku fakti ja keegi ei näe minu väljapunnitavat karvast kõhtu….
märts 26, 2009 at 1:41 p.l. #188402renku
Membersurumissärki ma ei kasuta.Aga kui on lühikesed liibuvad püksid ja T-särk on pükste sees siis näeb kohtunik kenasti surumispingi oleku fakti ja keegi ei näe minu väljapunnitavat karvast kõhtu….Reeglid on reeglid ja nii on, nagu enne kirjutati.
märts 26, 2009 at 2:06 p.l. #188407Marko Terasmaa
MemberTSITAAT(HEIKI67 @ 26 Mar 2009, 15:17)
surumissärki ma ei kasuta.Aga kui on lühikesed liibuvad püksid ja T-särk on pükste sees siis näeb kohtunik kenasti surumispingi oleku fakti ja keegi ei näe minu väljapunnitavat karvast kõhtu….
Reeglid on reeglid ja nii on, nagu enne kirjutati.Nii see on jah.
Igaks juhuks selgitan, et need on rahvusvahelise jõutõste liidu, IPF-i kongressi vastu võetud reeglid http://www.powerlifting-ipf.com/Technical-Rules.50.0.html st. et neid reegleid ei ole välja mõtlenud mina, hr. EJL president ega Kihnu Virve, kellegi kiusamiseks.
Ei taha reeglite vajalikkuse üle vaielda, aga asjalikele küsimustele vastan küll.
oktoober 21, 2009 at 2:53 p.l. #229395vaheoja
Membertere jõudu. üks küsimus. sama teema all varem oli link kus oli kirjas viljandimaa lahtised meistrivõistlused lamades surumises 22 novembril. nüüd seda linki avades tuleb mingi muu soga sinna. kas keegi teab, kas need viljandi meistrivõistlused toimuvad, sest kui need lahtised sis saaks isegi proovi mõttes osa võtta?
oktoober 24, 2009 at 5:51 p.l. #230113urmasmuld
Membertere jõudu. üks küsimus. sama teema all varem oli link kus oli kirjas viljandimaa lahtised meistrivõistlused lamades surumises 22 novembril. nüüd seda linki avades tuleb mingi muu soga sinna. kas keegi teab, kas need viljandi meistrivõistlused toimuvad, sest kui need lahtised sis saaks isegi proovi mõttes osa võtta?Tere !
R.S.K. POWER on vahepeal oma kodulehe aadressi muutnud, uus aadress on http://www.rskpower.com
Sealt leiad infot toimunud/tulevatest võistlustest. Parandan ära ka eelmises postituses olevad lingid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.