Võistlused
- This topic has 26 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
urmasmuld.
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2009 at 6:46 p.l. #15102
k2tre
MemberTervist!!
Sooviksin teada, et kuna tulevad järgmised võistlused lamades surumises. Treeningu mahtu on juba kgunenud mõned aastad ja tekkis mõte, et läheks võistlema. Nii, et kuna ja kus toimuvad järgmised võistlused??
Oleksin väga tänulik kui annaksite mingise lingi või räägiksite enda kogemustest võistlustel. Kuidas jaotatakse gruppidess. üldiselt reeglitest ja asjadest mida peaks teadma osaleja kes läheb sinna esimest korda. Olen muidu 180 pikk ja kaal on hetkel -80 kg ja surun 110kg. (ilma sillata ja muidu vahenditeta.)
Olen tänulik kõiksuguse info eest.
märts 24, 2009 at 7:09 p.l. #188154Raigo Kuusnõmm
MemberMinu teada toimuvad Eesti Mv lamades surumises 16. mai ja toimumis koht Pärnu.
Eelmiste võistluste tulemusi on võimalik vaadata http://WWW.silbaum.net lehelt.
Ja täpsed võistlus juhend ilmub kindlasti mingiaeg enne võistlust fitnessi lehel uudistes.
märts 24, 2009 at 9:21 p.l. #188178k2tre
Memberaga tekkis selline küsimus, et vaatasin pilte eelmistest võistlustest ja kõik kasutasid silda, vööd ja surumissärki või trikood kas need on siis kohustuslikud???
Ma muidu oleksin lihtsalt maikaga läinud. aga kas see on siis üldse lubatud???
märts 24, 2009 at 9:32 p.l. #188180Alexander Andrusenko
Moderatoraga tekkis selline küsimus, et vaatasin pilte eelmistest võistlustest ja kõik kasutasid silda, vööd ja surumissärki või trikood kas need on siis kohustuslikud???Ma muidu oleksin lihtsalt maikaga läinud. aga kas see on siis üldse lubatud???
Sild, vöö ja surumissärk ei ole kohustuslikud. Sild annab surumisele väga palju juurde. Parem õpi seda, kui normaalselt suruda tahad. Vöö võib ka vajalik olla – eriti, kui sillaga surud. Surumissärk ei ole kohustuslik, aga annab surumisele juurde ja hoiab vigastuste eest.
Ühesõnaga – varustus on kasulik, kuid ei ole kohustuslik.
Võid minna maikaga, keegi ei keela. Aga konkureerida maikaga on väga raske.
märts 24, 2009 at 10:00 p.l. #188181k2tre
MemberSild, vöö ja surumissärk ei ole kohustuslikud. Sild annab surumisele väga palju juurde. Parem õpi seda, kui normaalselt suruda tahad. Vöö võib ka vajalik olla – eriti, kui sillaga surud. Surumissärk ei ole kohustuslik, aga annab surumisele juurde ja hoiab vigastuste eest.Ühesõnaga – varustus on kasulik, kuid ei ole kohustuslik.
Võid minna maikaga, keegi ei keela. Aga konkureerida maikaga on väga raske.
Vaatasin eelmise aasta tulemuste järgi, et -75 kg oleksin tulnud 2 ja -82,5 kg oleksin vist kah tulnud 2 vähemalt tulemused näitavad seda aga kõike oleks võinud juhtuda.
märts 24, 2009 at 10:25 p.l. #188183Alexander Andrusenko
ModeratorNoorte klassis?
Arvesta veel seda, et võistlustel on kindlad reeglid, mille järgi surutakse. Kang võetakse pukkidelt sirgetele lukustatud kätele, oodatakse ära kohtuniku käsklus, lastakse rinnale ja hoitakse rinnal liikumatult, kuni kohtunik ütleb “press”. Siis surutaks kang üles sirgetele kätele ja lukustatakse. Kohtunik ütleb “pukkidele” ja siis paned kangi pukkidele. Kui sa varem pausiga surunud ei ole, siis arvesta sellega, et pausiga surud sa ilmselt vähem.
märts 24, 2009 at 10:29 p.l. #188185k2tre
MemberNoorte klassis?Arvesta veel seda, et võistlustel on kindlad reeglid, mille järgi surutakse. Kang võetakse pukkidelt sirgetele lukustatud kätele, oodatakse ära kohtuniku käsklus, lastakse rinnale ja hoitakse rinnal liikumatult, kuni kohtunik ütleb “press”. Siis surutaks kang üles sirgetele kätele ja lukustatakse. Kohtunik ütleb “pukkidele” ja siis paned kangi pukkidele. Kui sa varem pausiga surunud ei ole, siis arvesta sellega, et pausiga surud sa ilmselt vähem.
Trennis ma teengi lukustuse ja rinnal hoidmisega.!
märts 25, 2009 at 7:41 e.l. #188198antz
MemberTrennis ma teengi lukustuse ja rinnal hoidmisega.!
märts 25, 2009 at 8:46 e.l. #188211Alexander Andrusenko
ModeratorKui vana sa oled?
märts 25, 2009 at 1:49 p.l. #188262Paul.K.
MemberKas on mingi teatud vanuse piirang? ise kavatsen minna veel enne 18 eluaastat kulturismi võistlustele ja i ole leidnud sellist asja et ei tohi,aga no eks see lamades surumine ole üks teine asi kah.
märts 25, 2009 at 1:59 p.l. #188263Raigo Kuusnõmm
MemberKas on mingi teatud vanuse piirang? ise kavatsen minna veel enne 18 eluaastat kulturismi võistlustele ja i ole leidnud sellist asja et ei tohi,aga no eks see lamades surumine ole üks teine asi kah.Vanuse piirangut ei ole minuteada. Vanus on oluline seetõttu , et noortel, juunioridel ja seenioritel on eraldi arvestused.
märts 25, 2009 at 2:02 p.l. #188264Raigo Kuusnõmm
MemberSiis hästi, mine anna tuld! Ja liibuvad püksid varu omale. Need vajalikud, et kohtunikudel oleks võimali jälgida kas su tagumik tõuseb pingilt lahti surumise ajal või mitte.ma ei tea kas enam liibuvatest pükstest üksi abi on . Võimalik et peab olema trikkoo.
märts 25, 2009 at 2:07 p.l. #188266Lev
MemberKas on mingi teatud vanuse piirang? ise kavatsen minna veel enne 18 eluaastat kulturismi võistlustele ja i ole leidnud sellist asja et ei tohi,aga no eks see lamades surumine ole üks teine asi kah.Vana sa praegu siis oled? Võistled see aasta kulturismis?
märts 25, 2009 at 2:38 p.l. #188272Paul.K.
Memberhetkel olen 15 ja kui saan 17 läen võistlustele
märts 25, 2009 at 3:53 p.l. #188289Lev
Memberhetkel olen 15 ja kui saan 17 läen võistlusteleNii kindel kohe. On sul mõni pilt oma praegusest vormist ka? Pikk oled ja palju kaalud nt? Palju rinnalt surud ja kükid ja jõutõmme jne.
Küsin ns huvi pärast…Võrdluseks sellega milline olin ise 15a
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.