Skip to main content

Võistlused

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Võistlused

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    k2tre
    Member

Tervist!!

Sooviksin teada, et kuna tulevad järgmised võistlused lamades surumises. Treeningu mahtu on juba kgunenud mõned aastad ja tekkis mõte, et läheks võistlema. Nii, et kuna ja kus toimuvad järgmised võistlused??

Oleksin väga tänulik kui annaksite mingise lingi või räägiksite enda kogemustest võistlustel. Kuidas jaotatakse gruppidess. üldiselt reeglitest ja asjadest mida peaks teadma osaleja kes läheb sinna esimest korda. Olen muidu 180 pikk ja kaal on hetkel -80 kg ja surun 110kg. (ilma sillata ja muidu vahenditeta.)

Olen tänulik kõiksuguse info eest.

Minu teada toimuvad Eesti Mv lamades surumises 16. mai ja toimumis koht Pärnu.

Eelmiste võistluste tulemusi on võimalik vaadata http://WWW.silbaum.net lehelt.

Ja täpsed võistlus juhend ilmub kindlasti mingiaeg enne võistlust fitnessi lehel uudistes.

k2tre
    Member

aga tekkis selline küsimus, et vaatasin pilte eelmistest võistlustest ja kõik kasutasid silda, vööd ja surumissärki või trikood kas need on siis kohustuslikud???

Ma muidu oleksin lihtsalt maikaga läinud. aga kas see on siis üldse lubatud???

aga tekkis selline küsimus, et vaatasin pilte eelmistest võistlustest ja kõik kasutasid silda, vööd ja surumissärki või trikood kas need on siis kohustuslikud???

Ma muidu oleksin lihtsalt maikaga läinud. aga kas see on siis üldse lubatud???

Sild, vöö ja surumissärk ei ole kohustuslikud. Sild annab surumisele väga palju juurde. Parem õpi seda, kui normaalselt suruda tahad. Vöö võib ka vajalik olla – eriti, kui sillaga surud. Surumissärk ei ole kohustuslik, aga annab surumisele juurde ja hoiab vigastuste eest.

Ühesõnaga – varustus on kasulik, kuid ei ole kohustuslik.

Võid minna maikaga, keegi ei keela. Aga konkureerida maikaga on väga raske.

k2tre
    Member

Sild, vöö ja surumissärk ei ole kohustuslikud. Sild annab surumisele väga palju juurde. Parem õpi seda, kui normaalselt suruda tahad. Vöö võib ka vajalik olla – eriti, kui sillaga surud. Surumissärk ei ole kohustuslik, aga annab surumisele juurde ja hoiab vigastuste eest.

Ühesõnaga – varustus on kasulik, kuid ei ole kohustuslik.

Võid minna maikaga, keegi ei keela. Aga konkureerida maikaga on väga raske.

Vaatasin eelmise aasta tulemuste järgi, et -75 kg oleksin tulnud 2 ja -82,5 kg oleksin vist kah tulnud 2 vähemalt tulemused näitavad seda aga kõike oleks võinud juhtuda.

Noorte klassis?

Arvesta veel seda, et võistlustel on kindlad reeglid, mille järgi surutakse. Kang võetakse pukkidelt sirgetele lukustatud kätele, oodatakse ära kohtuniku käsklus, lastakse rinnale ja hoitakse rinnal liikumatult, kuni kohtunik ütleb “press”. Siis surutaks kang üles sirgetele kätele ja lukustatakse. Kohtunik ütleb “pukkidele” ja siis paned kangi pukkidele. Kui sa varem pausiga surunud ei ole, siis arvesta sellega, et pausiga surud sa ilmselt vähem.

k2tre
    Member

Noorte klassis?

Arvesta veel seda, et võistlustel on kindlad reeglid, mille järgi surutakse. Kang võetakse pukkidelt sirgetele lukustatud kätele, oodatakse ära kohtuniku käsklus, lastakse rinnale ja hoitakse rinnal liikumatult, kuni kohtunik ütleb “press”. Siis surutaks kang üles sirgetele kätele ja lukustatakse. Kohtunik ütleb “pukkidele” ja siis paned kangi pukkidele. Kui sa varem pausiga surunud ei ole, siis arvesta sellega, et pausiga surud sa ilmselt vähem.

Trennis ma teengi lukustuse ja rinnal hoidmisega.!

antz
    Member

Trennis ma teengi lukustuse ja rinnal hoidmisega.!

Kui vana sa oled?

Paul.K.
    Member

Kas on mingi teatud vanuse piirang? ise kavatsen minna veel enne 18 eluaastat kulturismi võistlustele ja i ole leidnud sellist asja et ei tohi,aga no eks see lamades surumine ole üks teine asi kah.

Kas on mingi teatud vanuse piirang? ise kavatsen minna veel enne 18 eluaastat kulturismi võistlustele ja i ole leidnud sellist asja et ei tohi,aga no eks see lamades surumine ole üks teine asi kah.

Vanuse piirangut ei ole minuteada. Vanus on oluline seetõttu , et noortel, juunioridel ja seenioritel on eraldi arvestused.

Siis hästi, mine anna tuld! Ja liibuvad püksid varu omale. Need vajalikud, et kohtunikudel oleks võimali jälgida kas su tagumik tõuseb pingilt lahti surumise ajal või mitte.

ma ei tea kas enam liibuvatest pükstest üksi abi on . Võimalik et peab olema trikkoo.

Lev
    Member

Vana sa praegu siis oled? Võistled see aasta kulturismis?

Paul.K.
    Member

hetkel olen 15 ja kui saan 17 läen võistlustele

Lev
    Member

hetkel olen 15 ja kui saan 17 läen võistlustele

Nii kindel kohe. On sul mõni pilt oma praegusest vormist ka? Pikk oled ja palju kaalud nt? Palju rinnalt surud ja kükid ja jõutõmme jne.

Küsin ns huvi pärast…Võrdluseks sellega milline olin ise 15a

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.