Skip to main content

Võistlused

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kas sinna kulturismivõistlustele tuleb see aasta ainult 3 võistlejat välismaalt? Ja laval võib näha siis Kalmust, Otti, Vähki ja 3 välismaalast?

M.M.
    Member

Kas sinna kulturismivõistlustele tuleb see aasta ainult 3 võistlejat välismaalt? Ja laval võib näha siis Kalmust, Otti, Vähki ja 3 välismaalast?

Hekel on oma osalemisest teatanud 3 võistlejat. Kindlasti tuleb neid rohkem. Kus kohast sa lugesid, et osalevad Kalmus ja Vähk. Loomulikult on võimalus korraldaja maal lasta lavale rohkem oma võistlejaid, iseasi kas nad on konkurentsivõimelised selliste jurakate vastu.

Bonsuna
    Member

Jajah, ma lähen oma 13 kohta kaitsma. See peaks üsna lihtne olema see aasta….

vend vähk
    Moderator

Hahahhaaaaa! Ütleme nii, et kui keegi mulle 100 000 krooni maksaks, siis ma ehk roniksin lavale nende eurokollide kõrvale lolli mängima, aga karta on, et mind litsutakse seal laiaks nagu hiirepoju :ph34r:

Minuga ärge arvestage! Ott on nendele oma massiga väärilisem vastane :roll:

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.