VÕIMLA
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » VÕIMLA
- This topic has 135 replies, 22 voices, and was last updated 10 years, 1 month tagasi by
tambetk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 11, 2015 at 2:19 p.l. #376945
Chilldog
MemberTere!
Olen viimastest võistlustest ära taastunud ja terveks saanud ning tagasi matisaalis töö tegemas. Eelmise nädala algusest alustasin taakord kontaktsete treeningutega. Aitasin oma klubikaaslastel valmistuda, möödunud laupäeval toimunud 3D Rull Nogi`ks, teisisõnu tegime hästi palju brasiilia jiu jitsut. Eestis oli ka meie brasiilia jiu jitsu peatreener Martin Aedma, kes koos meiega treenis ja meile palju nõu ja abi jagas. Igatahes väga hea produktiivne treeningnädal.
V nagu VÕIMLA:
Teine uudis on see, et oma maadlustreeneriga otsustasime, et astun ülesse EMV vabamaadluses,mis toimub 1. märtsil, Tartus Lõunakeskuse jääväljakul, kuhu püstitatakse suur matiala. Lisaks vabamaadlusele toimub samal päeval ka naiste- ja kreeka-rooma maadlus. Mina võistlen kehakaalus -65kg ning need on minu esimesed maadlusvõistlused üldse. Maadlustausta mul ei ole, mis tähendab, et olen maadlust õppinud sportliku vabavõitluse kõrvalt. Minu jaoks väga huvitav kogemus, mis saama hakkab, tahan juba võistleda ja näha, mis ja kus tasemel ma olen. Praegust keskendungi rohkem maadluse lihvimisele ja püüan maadelda nii võimalik palju, kui kannatab. Elame, näeme, kuidas läheb!
Pärast rasket maadlustrenni:
Meeleolukaid treeninguid kõigile!
veebruar 13, 2015 at 4:48 p.l. #377088simson
MemberTere! Mina olen Tõll. Ma treenin Tartus klubis Võimla BJJ-d ja MMA-d. Arvestades, et tegemist on esimese postitusega, oleks vist viisakas ennast natuke lähemalt tutvustada. Olen pärit Lahemaalt ja Tartusse kolisin 2011. aasta, kui siia kooli tulin. Võimlas olen olnud 2014. aasta jaanuarist. Enne Võimlat tegelesin püstivõitluse aladega teises klubis. Võimlasse jõudsin sõprade soovitusel ja uudishimust maasvõitluse vastu. Jaanuarist olen olnud Team Fasti liige. Millest ma kirjutama hakkan? Ikka võistlustest ja ettevalmistustest. Blogimine on minu jaoks uus nähtus, nii et loodan, et Te ei pahanda, kui mõned postitused alguses natuke rohmakad on.
07.02.2015 Võtsin osa 3D Rullilt. Miks see rull eriline oli? Minu jaoks oli see rull eriline, sest võistlesin esimest korda „eliidis“. Enne läinud jõule sain Martin Aedmalt sinise vöö, mis tähendab, et võistlen nüüdsest teises võistluskategoorias. Kui ma nüüd täitsa aus olen, siis ma olin läinud võistluste pärast päris elevil. Valmistumine võistlusteks oli päris intensiivne ja seekord otsustasin teha pika puhkuse enne võistlusi.
Viimasel ajal olen palju tööd teinud oma „guardi“ parandamisega ja nagu võistlustel näha oli, on sellest palju kasu olnud. Pikk puhkus väljendus selles, et viimane trenn oli kolmapäeva hommikul ja võistlused olid alles laupäeval.
Räägime nüüd võistlustest ka. Seekord läks mul numbrite järgi võrdlemisi edutult, nimelt kaotasin kõik oma matšid. Kolm matši olid kaalus 73,5 kg ja üks matš oli absoluutkaalus. Seekord ei olnud kaaluga mingeid probleeme ja enne esimest matši oli kaal 72 kilo. Ruumi jäi üle terve tordi jagu.
Esimese matši kaotasin jalalukuga. Teises matšis pidin ennast välja patsutama giljotiin kägistuse tõttu. Kolmas matš oli klubikaaslase Kaupoga, mille kaotasin punktidega. Avatud kaalus sain jälle giljotiin kägistuse. Miks ma olen õnnelik sellise skoori üle? Sellepärast, et ma õppisin meeletult. Sain teada, millega ma tegelema pean hakkama ja saan hakata vigu parandama. Samuti on osa minu rahuolu tagatud sellest, et suutsin oma matšides vastastele ka natuke peavalu tekitada ja nägin, et oskan õpitud materjali efektiivselt rakendada.
Mis nüüd edasi? Tõllu hakkab nüüd vigu parandama. Esimene vigade parandus on juba tehtud ja Martini esimesed näpunäited drillimiseks valmis vormistatud:Pildi peal juhendab Martin Kaupot. Millal on järgmine võistlus? Järgmine võistlus on 3D Liiga 21. veebruaril https://www.facebook.com/events/1598289337069705/?fref=ts. Seal üritusel on plaan võistelda kaalus 70 kg, niiet eelpool mainitud tort jääb mulle endiselt veel mägede taha. Eks järgmises postituses jutustan Liigast lähemalt. Olge toredad!
Ps. Mina alumises reas vasakult teine
veebruar 17, 2015 at 6:31 p.l. #376607KasparMMA
MemberHei!
Hetkel tulin ajutiseks perioodiks Norrasse ning sellega seoses ei ole mind näha aktiivsemalt blogimas. Argipäeviti tõusen ülesse juba kell 05.55 ning on päevi, kus toiduisu vahetult peale ärkamist puudub täielikult. Ilmselt on see ka põhjus, miks palju inimesed hommikul üleüldse söömise vahele jätavad. Mina leidsin endale suurepärase lahenduse: Fasti Protein smoothie piimaga -> mugavus, kiirus ning motivatsioon voodist ülesse tõusta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2015 at 2:10 p.l. #377432jrx
MemberKes veel pole tähele pannud, siis homme Sisekaitseakadeemia poksisaalis Kase 61, Tallinn saab näha MMA’d ja seal sees ka värskeid Team Fast VÕIMLA liikmeid.
Ruuben Suits ja Tõll Simson, kes neljapäeval Tartus degusteerimist läbi viisid.
Mõlemad on -70.3 kg kehakaalu poolfinaali erinevates otstes, seega on võimalus finaalis rematšiks. Möödunud juunis võitis nende omavahelise lahingu Tõll, eks homme näis kuidas läheb nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2015 at 10:06 e.l. #377450jrx
MemberEbaõnn. Seoses kolme võistleja võimetusega võistelda mängiti mitu matši ümber. Aga pileteid ainult üks euro. Esimene matš vähem kui tunni pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kokku neli lahingut. veebruar 28, 2015 at 10:29 e.l. #377642Chilldog
MemberTere!
Pühapäeval, 1. märtsil, Tartu Lõunakeskuse jääväljakul toimub EMV vaba- , naiste- ja kreeka-rooma maadluses. Ettevalmistus on tehtud, viimane lihv veel kaaluvõtmisel ning laupäeva õhtune kaalumine ning pühapäeval läheb suureks maadlemiseks. Mina teen enda debüüdi maadluses. Võtan osa vabamaadluses ja kehakaalus -65,kg. Ootan kõik vaatama ja kaasaelama! Sündmus on suur ja kohal on kõik parimad Eesti maadlejad, seega ei jää muud üle kui panna oma pühapäevane äratuskell varajasemaks ja tulla kell 10:00, Lõunakeskusesse.
Kes kohapeale vaatama tulla ei saa, siis on võimalus teha seda ka läbi interneti vahenduse, kui otseülekande teeb Delfi TV. Maadlusuudistega saad ennast kursis hoida: http://www.maadlus.delfi.ee
Tartu – HEADE VÕTETE LINN! Eesti meistrivõistlused maadluses – 1. märtsil Tartus Lõunakeskuse jääväljakul.
Näeme Lõunakeskuses!
märts 12, 2015 at 7:39 e.l. #378051simson
MemberTere Sõbrad!
Avastasin, et olen oma toimetustega nii hoogu läinud, et raport on paar nädalat täitsa esitamata jäänud.
Millega ma tegelenud olen? Valmistusin usinasti oma kolmandaks võistluseks MMAs, mis leidis aset 21. veebruaril Sisekaitseakadeemias. Nädal aega tuletasin meelde püstivõitlust ja korrigeerisin maadlust. Viimasel nädalal enne võistlusi puhkasin alates teisipäeva hommikust. Kaalu jõudsin ilusti. Võistlesin kaaluklassis 70,3 kg. Vastane oli Reino Saia Tallinna klubist 3D Treening, kellele pidin kolmanda raundi lõpus kohtunike ühehäälse otsusega alla vanduma. Nüüd on MMA skoor 2-1-0. Reinoga saime parima matši tiitli.
Pärast võistlusi sai arved klaaritud vastlakuklitega, mis teisipäeval söömata jäid. „Võimla unofficial postfight Vastlapäev“:

Pärast võistlusi ei saa looderdama jääda ja kaotusega leppida, vaid peab esitama endale uued väljakutsed. Kõigepealt tuli ennast taashäälestada jiu-jiutsu lainele ja sellel korral sain abi 3D Treeningu Talvelaagrist. Jäin laagriga väga rahule ja sain kamaluga motivatsiooni juurde uuesti võistlema minemiseks.
Mis tulemas on? Enne MMA matši sai ametlikult minu pikaaegsele soovile välismaal võistelda tempel peale löödud ja nimi alla kirjutatud. Hetkel valmistun Finnish Openiks.PS. Varsti alustab Võimla lähivõitluse baaskursus. Mina lähen, miks sina ei lähe?
Tõll
märts 23, 2015 at 12:27 p.l. #378639kaupoko
MemberTervitused kõigile foorumi lugejatele! Mina olen Kaupo Kokamägi ning alates selle aasta jaanuarist olen samuti VÕIMLA Team FASTi liige.
VÕIMLAsse jõudsin 2013 aasta sügisel, kui tulin Tartusse õppima. Kahevõitlusaladest olen varem tegelenud judoga ning pisut ka tae kwon do’ga. Tartus hakkasin tõsisemalt treenima ja ka võistlema ning olen alates VÕIMLAga liitumisest võistelnud vabavõitluses, lukumaadluses, BJJ-s, vabamaadluses, kreeka-rooma maadluses ja judos. Parimateks tulemusteks on 2014 aasta EMV pronks vabamaadluses ja hõbe lukumaadluses. Minu vabavõitluse amatöörkontol on 3 võitu, 1 kaotus ja 1 viik.
Viimaseks võistluseks oli minu jaoks Eesti Meistrivõistlused Maadluses, milles osalesin nii vaba-, kui ka kreeka-rooma maadluses. Sain teha kokku kolm matši, mis paraku lõppesid kõik minu jaoks kaotusega, aga üritus ise oli väga võimas ja seal osalemine huvitav kogemus. Vastased olid väga tugevad ning esimesed kaks matši lõppesid üsna kiirelt, õnneks pääsesin vabamaadluses ka lohutusringi, kus sain ennast ka lõpuks käima ja sain ka ühe täispikka matši pidada, paraku kaotasin siiski punktidega.
Järgmiseks võistluseks on minu jaoks Eesti Meistrivõistlused Vabavõitluses, mis toimub 11.-12. aprill Tallinnas, Sisekaitseakadeemias. (https://www.facebook.com/events/1412442072384438/). Ettevalmistused on täies hoos ning nädalavahetusel toimus Tartus Eesti ühe parima taipoksija Edvin Erik Kibuse seminar, kus sain palju uusi häid ideid, mida püüan kindlasti oma mängu sobitada. Kui kellelgi avaneb võimalus mõnest Edvini seminarist osa võtta, siis soovitan kindlasti seda teha, olen osalenud kahel Edvini seminaril ja alati on trennid olnud hästi läbimõeldud ja loogiliselt üles ehitatud.
Kõigile Tartlastele veel teadmiseks, et täna ja homme alustavad Võimlas korraga kaks lähivõitluse (ehk püstimaadluse) baaskursust, nii et igaüks peaks endale sobivad ajad leidma. Soovitan soojalt, mina läbisin baaskursuse 2013 aasta sügisel ja see on mulle igal alal, millel võistelnud olen kasuks tulnud! Lisainfot leiab Võimla Facebooki lehelt.
Ilusat nädalat kõigile!!
aprill 4, 2015 at 11:10 e.l. #379136jrx
MemberViskan siia kiire uuenduse VÕIMLA Team FAST tegemistest sellal kui kõik kulturismihuvilised on Lõuna-Eesti karikavõistlustel tegeleme meie hoopis muuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise viskan enda tegemistest pikema postituse peagi oma isiklikku kirjanurka. Vaikselt peale operatsiooni saan taas hakata trenni tegema, aga fakt on see, et lihtsam on võtta asja nii, et ehitan taas end kui sportlast nullist üles. Sport olemuslikult on kord selline, et kogu aeg ongi vastutuult rühkimine ja tagasilööke rohkem kui edasiminekuid. Peamiselt tegelen treeneritööga – järgmisel nädalavahetusel
Kuna olen aktiivsest liigutamisest hetkel pausil, siis stabiilselt võtan lisanditest vaid FAST Omega 3 – hea hinna ja kvaliteedisuhtega O3 rasvhapped. Katsun nüüd toitumise ka paika timmida, et aktiivsele sooritusele naastes liialt vormist väljas ei oleks.
Tõll Simson, keda Tartus degusteerimistel näha olnud võistles täna Tallinnas 3D Rull võistlusel, mis on kontrollvõistluseks tema esimesele katsele suurtel tiitlivõistlustel. Mees läheb 2 nädala pärast Soome Lahtistele Meistrivõistlustele, kus võitjatele tagatakse lennupiletid Maailmameistrivõistlustele! Tõll on juhindunud minu toitumissoovitustest ja toidulisandinõuannetest ning on edukalt saanud madalamasse kaalukategooriasse võistlema.
Ruuben Suits, kes meid ka degusteerimistega aidanud ja varem aktiivselt sporti tegi on natukene kooliasjadega hõivatud, aga proovib minu nõuannete järgi jõunäitajaid kasvatada ja massi lisada – oma teekonnast kirjutab ise pikemalt.
Kolm ülejäänud aktiivset tiimiliiget Sten Saaremäe, Alar Hutrov ja Kaupo Kokamägi on võistlustules järgmisel nädalavahetusel esimestel Eesti Meistrivõistlustel amatöörklassi sportlikus vabavõitluses! See saab olema võimas üritus! Otseülekanne Delfis, kommentaatorid, kaks päeva. Ürituse info Facebookis on siin: https://www.facebook.com/events/1412442072384438/
Pilt koondise treeningult – käisime TÜASK poksisaalis valmistumas ringis toimuvateks võistlusteks.
Kokku osaleb Tartu VÕIMLAst suurim ühe klubi esindus eestikatel – kümme sportlast kuues kaaluklassis. -120 kg kategooriasse pole meil kahjuks ühtki meest välja panna pole. Äkki mõni siinsetest jõumeestest tuleb meile treenima ja järgmisel aastal läheb juba välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?aprill 5, 2015 at 1:15 p.l. #379242simson
MemberSelle kuu esimesed võistlused on selleks korraks nüüd läbi. Võistlesin uues kaalus -70kg. Jiu-jitsu võistlustel kaalutakse koos varustusega ja seekord oli dresscode Gi. Minu kaal koos Gi-ga jäi 69.6, mis on siiamaani kõige madalam kaal, kus olen võistelnud. Kaalu võtmine sujus ja jõudsin päev enne soovitud numbrile. Samas kaalus võistlen ka 18-19 aprill Soome lahtistel. Ürituse alanimeks võib seetõttu nimetada minu poolt „kaalukontroll“.
Võistlustest lähemalt:
Võistlustel oli minu kaalus kokku 4 inimest, kellest üks oli trennikaaslane Võimlast Heikki-Albert. Lisaks oma kaalu matšidele oli võimalus rullida ka -64 kg registreerunutega, kuid autasustamisel neid matše ei arvestatud.
Esimese matši võitsin kahe punktiga ja murdsin oma pika kaotusteahela. Tegemist oli korraliku lahinguga ja olin päris väsinud, kuid õnneks sain taastutud enne järgmist matši. Taastumisel oli abiks vana kulunud sheiker ja kookose-smoothie, mis oli suureks abiks ka kaalu jõudmisel.
Esimene võit oli käes ja enesetunne hea. Teine matš oli Armin Pajulaga, kellelt sain kägistuse nimega „bow and arrow“. Olin pettunud, kuid kägistuseni pidasin vastu viisakalt ja pühapäevasel vabal matil alustan esimesena, sinna asendisse sattumises süüdi oleva augu remontimisega.
Kolmas matš oligi Heikkiga ja läksin võrdlemisi alguses kahe punktiga juhtima, kuid Heikki jõudis mulle järele ja läks isegi eduga juhtima. Algas Heikki loopimise sektsioon võistlusest. Üritasin iga hinna eest edu või pühkimist saada, kuid Heikki hõljus graatsiliselt ja mul ei õnnestunud saavutada pealmist positsiooni. Heikki võitis mind eduga.
Nüüd olid minu kaalu matšid läbi. Üks võit, kaks kaotust, hinne: hõbe. Miks hõbe kui ainult üks võit? Nimelt Heikki kaotas minu võidetud vastasele otsusega ja punktidega võit on rohkem väärt kui edu või otsusega.
Kaks matši oli veel. Esimene neist oli Fabio Souzaga, kellega oli väga põnev lahing. Mõlemad saime kaks punkti, kuid minut enne lõppu jäin Fabio trianglisse kinni ja sealt saadud eduga saingi kaotuse. Selle matšiga püstitasin uue isikliku rekordi trianglis istumises.
Viimane matš oli Yamato Yoshidaga, millega sain endalegi üllatuseks võrdlemisi hästi hakkama. Mõlemad olime väsinud, kuid matši teisel poolel õnnestus Yamatol mööduda ja kõvasti punkte koguda, ning võit napsata seisuga 7-2.
Kokkuvõtteks võib minu ürituse nimetada „Edutu hõbekaal“. Olen väga rahul oma tulemuse ja matšidega. Eks alati saab paremini, kuid sain hea kogemuse, mängisin oma mängu ja tegin tavalisest vähem rumalusi.
Uut päeva tähistan massiivse omletiga ja suure tassi kohviga. Järgmise kahe nädala eesmärgid on kaalu hoida ja enne Soome sõitu Rullil nähtavale tulnud augud ära parandada. Lisaks on tulemas veel Eesti meistrivõistlused Jiu-Jitsus, kus kindlasti osalen. Hoidke pea püsti!
Tõll
aprill 7, 2015 at 6:23 e.l. #379314Chilldog
MemberTere kõigile!
Alustan kohe kõige tähtsamaga – 11-12. aprill, Tallinn, Sisekaitseakadeemia, EESTI MEISTRIVÕISTLUSED SPORTLIKUS VABAVÕITLUSES. Minu spordiklubist, VÕIMLA, osaleb 9 sportlast ja nende hulgas ka mina. Praktiliselt igas kaaluklassis on meie sportlane, va raskekaal (-120,2kg). Minu kaaluklassiks seekord -65,8kg, kus hetkeseisuga on veel üks sportlane registreerunud ja selleks on minu enda hea sõber ja tiimikaaslane ALAR HUTROV. Kui kõik ka nii jääb, saab 12. aprillil, kui toimuvad finaalid, näha Eesti sportliku vabavõitluse amatöörspordi ajaloo ühte suuremat kordumatši, kus kroonitakse uus kuningas! Meie esimene vastasseis lõppes viigiga! Tekib küsimus, et kuidas saame üksteise vastu võidelda? Vastus on lihtne – suhtume asja professionaalselt, ringist väljas oleme sõbrad ja tiimikaaslased, kuid ringis sees me üksteisele armu ei anna ning võitleme selle nimel, kes on parim. Pärast matši surume rõõmsalt kätt ja liigume samamoodi edasi.
Treeningutes – rääkides, siis viimased neli nädalat on treeningtundide arve suhteliselt laes olnud. Keskmiselt 15h treeninguid nädalas. Kuna distantse on sportlikus vabavõitluses mitu, siis on saadud treenida kõike, maasvõitlust koos löökidega, maadlust, püstivõitslust jne. Olen on ettevalmistusega rahul ning tunnen ennast enesekindlalt. Viimane nädal jääb nüüd veel vaid rahulikult puhkamiseks ja kaaluvõtmiseks. Ainukesed treenigud, mis sel nädalal veel teen on 1-2 kerget ja lühikest tehnilist lapatreeningut ning natukene võimlemist ja keha rullimist käivad ka muidugi asja juurde.
Toitumisest ja kaalust – siis, olen viimased neli nädalat olnud dieedil. Alustasin 71,5kg pealt ning praeguseks olen juba 67,3kg. Seega võistluskaalu jõudmiseks on mul veel kaotada kõigest 1,5kg, mis tuleb ilusti alla viimase nädala trikkide ja nippidega. Asja teeb kergelt raskemaks see, et meistrivõistlustel on kaalumine mõlemal päeval, mis tähendab, et laupäeval, kui toimuvad eelringid ja poolfinaalid, peab olema ilusti kaalus ning pühapäeval kui toimuvad ülejäänud poolfinaalid, 3. koha matšid ja finaalid, siis toimub hommikul uus kaalumine. Seega tuleb kaalu hoida madalal kaks päeva, aga kuna minu kaalu on juba praegu nii madalal, siis see ei tekita minu jaoks probleeme.
Minu tegemistel võib silma peal hoida ka instagramis: https://instagram.com/stensaaremae/
Kõike paremat!
Sten
aprill 9, 2015 at 7:15 e.l. #379381Chilldog
MemberRäägin ka natukene toitumisest ja milliseid lisandeid kasutan. Viimased viis nädalat olen olnud dieedil, söön 3x päevas. Hommikuks tavaliselt kodujuust/kohupiimapasta, röstitud kaerahelbed või puuvili (tavaliselt banaan/kiivi), mandlid/maapähklivõi ja kohv piimaga ning kindlasti FAST OMEGA3 kapslid. Viimasel nädalal muidugi süsivesikud madalal, siis lisasin piimatoodetele FAST Protein Puddingut (laimi/juustukoogi) maitse saamiseks. Viimasel nädalal tarbin ka FAST FIBERit. Lõunaks sõin tavaliselt omletti, juustu ja singiga ning kõrvale toorsalatit, lemmik (beebi spinat, ruccola, tomat, kurk ja oliiviõli) ja viilu leiba. Õhtusöögiks linnuliha ja vahel ka rasvavaesema sealiha ja juurvilju. Vahest asendasin õhtusöögi samuti FAST protein puddinguga ja võtsin kõrvale puuvilja. Pühapäevad jäid maiustamiseks, kui tegin FAST Protein Pancake Mixist pannkooke, mida nautisin koduse moosi või maapähklivõiga. Kokkuvõtvalt kaotasin nelja nädalaga +4kg, ja natukene kaotan veel viimasel nädalal. Palju sellest saab kirjutada ka suure treeningukoormuse arvele. Taastumine oli hea ja lisandid aitasid asju lihtsamaks teha!
Mõnusat nädalat!
aprill 9, 2015 at 7:03 p.l. #379409kaupoko
MemberNädalavahetus ja ühtlasi ka esimesed Eesti meistrivõistlused sportlikus vabavõitluses on juba üsna lähedal. Ettevalmistustega sain ühele poole juba eelmisel nädalal ja sellel nädalal oli veel ainult üks kerge treening. Kaaluga olen praegu ilusasti graafikus ja nüüd jääb üle vaid võistlust oodata. Minu kaalukategoorias on kokku kolm osalejat, seega kaks neist peavad omavahel laupäeval poolfinaali ja üks pääseb otse finaali. Olgu loos milline tahes, mina olen igatahes valmis! Ettevalmistustel on abiks olnud väga maitsev laimi-valge šokolaadi Hera 80 ja mustsõstra Intra. Lisaks olen nii ettevalmistuse, kui ka kaaluvõtmise ajal kasutanud Omega3e. Lisan veel teiste inimeste isuäratavatele toidupiltidele vahelduseks pildi enda selle nädala tavapärasest hommikusöögist (mis ilmselt enamike jaoks väga isuäratav ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>).
roheline tee+rõõskkoor+natuke mettNädalavahetusel siis Sisekaitseakadeemiasse või delfi vahendusel Võimlale kaasa elama!!
aprill 11, 2015 at 5:18 e.l. #379438jrx
MemberKaupo on päris vapralt võistluskaalu saanud, nüüd tuleb vorm realiseerida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siis hoolitseda selle eest, et järgmine kord natuke lihtsam oleks. Inimesena, kes annab toitumisalast nõu erinevatele inimestele ei poolda ma kindlasti seda, et mitu mitu korda aastas kaalu kõigutada ei spordi- ega muudel põhjustel. Profisport seab muidugi omad piirangud, aga seni kuni tegemist ei ole põhitegevusala ja profispordiga saab asjadega ikka palju lihtsamini ja tervislikumalt hakkama. Nii kehale kui vaimule.
aprill 11, 2015 at 5:28 e.l. #379439jrx
MemberTÄNA on esimesed Eesti Meistrivõistlused sportlikus vabavõitluses. Omajagu aega on võtnud see, et treenida oma spordiklubis VÕIMLA KÜMMET vaprat sportlast, kes minu spordiklubist välja astuvad lahingutesse meistritiitlite nimel.
Tahad verd näha?
Siis vaata hoopis seda pilti…
(See on minu käsi, operatsioonil 1. veebruaril. Taastumise esimene ots on läbitud, nüüd tuleb taastada funktsionaalsus tasemel, mis lubaks jälle sporti teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitage häid füsioterapeute Tartus, kelle konsultatsioonidest võiks mulle kasu olla!)…aga kui tahad näha tuliseid sportlikke lahinguid, siis jälgi Eesti Meistrivõistluseid Sportlikus Vabavõitluses täna ja homme!
Siit artiklist saad ürituse kohta kogu vajaliku info:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.