Tere jälle.
Nii, paar päeva tagasi toimusid Eesti Meistrivõistlused Lukumaadluses. Kui alguses plaanisin minna -76 kg kategooriasse, siis kolmapäeva õhtul otsustasin, et lähen hoopis -83 kg kategooriasse. Mõeldud tehtud.

Siin on Võimla võistlejad ja fännid koos uute Võimla särkidega. (mina asun keskel)
Esimeseks vastaseks sain ma Siim Asperki, kellega paar kuud tagasi tegin ka MMA matši. Kuigi kaotasin, oli matš minu arvates põnev. Varsti saab ka video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Reedel, kui matšide järjekord välja tuli, rääkisime Siimuga ning siis ta väitis, et tema pullib ise esimesena guardi, nii nagu mina tegin meie MMA matšis. Guardi pullimine on siis see, kui istud maha vastase ees, et altpoolt tegutseda konksude ja sweepidega. Kuna Siim guardi ei pullinud, siis tegin seda ise. Lõpus võitis Siim punktidega.
Selleks aastaks on aga minu võistlemised läbi, nüüd kuni aasta lõpuni jätkan trennidega! Plaanis on jätkata tavatrennidega, leida rohkem trennipaarilisi ning enne aastavahetust käia laagris. Järgmisel aastal jätkan samas vaimus ning kindlasti plaanin võistelda ja treenida rohkem.