Skip to main content

Võimalikult allergia- ja ainetevaba proteiinipulber

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Võimalikult allergia- ja ainetevaba proteiinipulber

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    fender
    Member

Tere, kuna olen allergik ja tundlik paljudele lisaainetele siis otsin võimalikult ainetevaba ja puhast proteiini, mis allergilisi reaktsioone ei tekitaks..

Uus toode eestis on see http://www.biopood.ee/tooted/toidulisandid/kanepi-proteiinipulber/

Proovisin ja ei tekita reaktsiooni, kuid rahakotile on natuke raske.

Tahtsin uurida, et arvata Hera80 maitsestamata pulbrist, kui puhas see on võrreldes mõne teisega?

Olen aru saanud, et see on puhas vadakuvalgu konsentraat ja baasaine selline…

SKG
    Member

Naturaalsetes vadakuvalgupulbrites pole magus- ja värvaineid.

Ega enne teada ei saa kui pole proovinud.

AlanBStard
    Moderator

Hea oleks teada, mis tüüpi ainete või aineklasside või kasvõi toiduainerühmade suhtes sul need allergiad on.

xajez
    Member

Mul “võivad” ka tekitada, aga seda ei tea.

Nüüd lasen vadakuvalgusheikide asemel kohupiima – piima – marju <-- Blenderisse.

Eelmine aasta kasutasin Mass Whey ( sokolaadi), enne seda kasutasin Hera80 – sokolaadi ja banaani maitsega ja olin kogu aeg terve. Ilmselgelt vist ei sobi Mass Whey

Alles järgmine kuu saab arsti juurde aga praegu on teada ,et mul on just nende vastu: pirn, õun, pähklid (mandlid,maapähkel), sifkaseemned ja seehulgas ka viljaleivad. Iga hooajaline nohu ka – heinapalavik (õietolm – kontrolli all rohtudega, aga kuskil maal olles ei aita need ka )

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.