Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!!
- This topic has 66 replies, 34 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2010 at 8:49 e.l. #247735
navigaator
MemberMarekul nupp nokib, 12p minult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1 huumoripunkt ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 10:21 e.l. #247757Annika Pärtel
MemberKiunun siis veel natuke. Tundub suht ebaeetiline SIIN foorumis UUE taustapildiga äri teha. Bonsuna.com võiks selleks kohaks olla.Ah et SIIN kohe ei võigi jah? Kes keelab? Kuidas see eetikaga on seotud? Ärge olge kadedad ja tehke ise kah miskit huvitavat ja head!
jaanuar 7, 2010 at 11:14 e.l. #247767navigaator
MemberAh et SIIN kohe ei võigi jah? Kes keelab? Kuidas see eetikaga on seotud? Ärge olge kadedad ja tehke ise kah miskit huvitavat ja head!Kui teema püstitati, siis Kalmuse avataril seisis mingi kollase ajakirja pilt õnneliku tegelasega, kuhu oli kirjutaud, et Ott Kiivikas tarbis keelatud aineid. No on ikka küll nati ebaeetiline kogu aeg vastu rinda taguda ja teist inimest laimatal. Mida kuradit tulla niimoodi foorumisse asja ajama, kui see foorum on mõeldud eelkõige Kiivikase äride toetuseks. Kade ei ole ma kindlasti, nii kehva bisnes plani pole ammu näinud. Vabandan ette, kui kellelegi närvidele käin, sest loomuses isikliku arvamuse väljaütlemine, seejuures vahet tegemata, kui suurte poistega tegu on.
jaanuar 7, 2010 at 12:46 p.l. #247804argoll
MemberAga kui võitja ei teegi kusagil saalis trenni veel?? Oletame, et inimene, kes tahab hakata alles saalis käima kuid ei ole kindel, saadab sõnumi, kuna leiab, et see on ilus variant esimesed näpunäited saada tõeliselt proffilt ja võidabki?? Või siis ei plaanigi saalis käima hakata, kuid tahab lihtsalt ühte trenni koos teha Bonsunaga?Ja sõu vat?Kui ma võidan lotoga 10 milli ja tahan selle kõik hauda kaasa võtta?Kes keelab?
Argo
jaanuar 7, 2010 at 1:07 p.l. #247812Jackie
MemberPole midagi lihtsamat, saadad SMS-i numbrile 1311 märksõnaks TXT BONSUNA ja sa osaled loosimisel kus võid võita treeningu B-H&K-ga isiklikult.Vabandan oma võhiklikkust, kuid mis see B-H&K on? B oleks Bonsuna, aga edasi?
Ja oletame, et ma võidan selle treeningu, kas selle saab siis ka nö. kellelegi edasi kinkida?
jaanuar 7, 2010 at 1:09 p.l. #247813Jarmo Oberst
MemberVabandan oma võhiklikkust, kuid mis see B-H&K on? B oleks Bonsuna, aga edasi?Ja oletame, et ma võidan selle treeningu, kas selle saab siis ka nö. kellelegi edasi kinkida?
Halastamatu&Kompromissitu
jaanuar 7, 2010 at 1:47 p.l. #247820Bonsuna
MemberRahu kallikesed! Kõik see pisku mis SMS dest tuleb läheb noorte kulturistide toetuseks omal moel. Mina ei saa , ega ka keegi teine sellest mitte sentigi. HEATEGEVUS PM. Ja siinkohal võiks kõik vanemad, tegijamad midagi sarnast omaltpoolt järelkasvu heaks välja mõelda. Tahate möllata minge tehke seda mõnes teise teema all. Ei noh, eks ma olen muidugi pahapaha, mõni ei seedi MK d üldse kohe mitte. Aga palun, kirjutage mulle mail-le ja öelge mis mulle öelda on /marek.kalmus@mail.ee/ Olen nõus ka nelja silma all kohtuma ja kuulama.
jaanuar 7, 2010 at 1:50 p.l. #247821Bonsuna
MemberVabandan oma võhiklikkust, kuid mis see B-H&K on? B oleks Bonsuna, aga edasi?Ja oletame, et ma võidan selle treeningu, kas selle saab siis ka nö. kellelegi edasi kinkida?
Kõik mis kuulub sulle, sinu õigus sellega ju teha mis tahad. Miks peaks sellega teisiti olema? Ära liigapalju ette muretse, tekivad hallid juuksed ja kortsud enneaegselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 1:51 p.l. #247822fatness.ee
MemberBonsunale edu!
vihkajad võivad marineeritud kurki imeda
jaanuar 7, 2010 at 1:52 p.l. #247823Jackie
MemberKõik mis kuulub sulle, sinu õigus sellega ju teha mis tahad. Miks peaks sellega teisiti olema? Ära liigapalju ette muretse, tekivad hallid juuksed ja kortsud enneaegselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei muretsegi, tahtsin lihtsalt teada, kas on võimalik. Kui võimalik ei oleks olnud, siis poleks mul mõtet sõnumit saatagi, kuna ise ei saaks sinuga korralikku trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 1:52 p.l. #247825Annika Pärtel
MemberKui teema püstitati, siis Kalmuse avataril seisis mingi kollase ajakirja pilt õnneliku tegelasega, kuhu oli kirjutaud, et Ott Kiivikas tarbis keelatud aineid. No on ikka küll nati ebaeetiline kogu aeg vastu rinda taguda ja teist inimest laimatal. Mida kuradit tulla niimoodi foorumisse asja ajama, kui see foorum on mõeldud eelkõige Kiivikase äride toetuseks. Kade ei ole ma kindlasti, nii kehva bisnes plani pole ammu näinud. Vabandan ette, kui kellelegi närvidele käin, sest loomuses isikliku arvamuse väljaütlemine, seejuures vahet tegemata, kui suurte poistega tegu on.Ee…ma küll ple siin kunagi seepärast käinud, et Kiivikase või kelle iganes ÄRI toetada….. mis ma sellest saan, et kellegil äri on nii või naasuguses seisus? Minu rahakott sellest ei paksene küll kuidagi moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljude asjade taga ei peagi bisnes olema- millal enne ausalt ratsa rikkaks on saadud (eriti veel sportlased)? Lihtsalt tore võib kah ju olla, inimestele oma teadmisi jagada, uusi tuttavaid saada või misiganes- peab kohe ilge omakasu mängus olema? Kui keegi arvab, et 5eegu kaupa saab Eestis rikkaks,siis….heh…..õppige uuesti arvutama…
jaanuar 7, 2010 at 2:01 p.l. #247829Bonsuna
MemberEi muretsegi, tahtsin lihtsalt teada, kas on võimalik. Kui võimalik ei oleks olnud, siis poleks mul mõtet sõnumit saatagi, kuna ise ei saaks sinuga korralikku trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks siis mitte? See trenn saab olema ikka lähtudes võitja soovidest. Ma jõuan väikseid raskusi ka tõsta ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 2:11 p.l. #247833Alexander Andrusenko
ModeratorRahu kallikesed! Kõik see pisku mis SMS dest tuleb läheb noorte kulturistide toetuseks omal moel. Mina ei saa , ega ka keegi teine sellest mitte sentigi. HEATEGEVUS PM. Ja siinkohal võiks kõik vanemad, tegijamad midagi sarnast omaltpoolt järelkasvu heaks välja mõelda. Tahate möllata minge tehke seda mõnes teise teema all. Ei noh, eks ma olen muidugi pahapaha, mõni ei seedi MK d üldse kohe mitte. Aga palun, kirjutage mulle mail-le ja öelge mis mulle öelda on /marek.kalmus@mail.ee/ Olen nõus ka nelja silma all kohtuma ja kuulama.Mulle tundub, noortel kulturistidel oleks rohkem kasu, kui sa igaühega neist selle personaalse treeningu teeksid, kui see, et sa neile paarsada krooni annetad.
jaanuar 7, 2010 at 2:17 p.l. #247836Annika Pärtel
MemberMulle tundub, noortel kulturistidel oleks rohkem kasu, kui sa igaühega neist selle personaalse treeningu teeksid, kui see, et sa neile paarsada krooni annetad.Sa vist ple kursis, palju pers. treening muidu maksab….. Kalmus peaks siis lausa nö hädaabi keskuse avama, kõike tasuta jagama- aga millest ta nagu ise siis elaks, käiks vabal ajal tänaval kerjamas või?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 3:01 p.l. #247844Indrek K
MemberKuulge, kui Kiivikas teeb kaasa rohkem, kui ühes telesaates, pea igal pool õlavarrred paljad, Adraga olid terevisioonis koos isegi, Ader tantsusaates, siis miks ei tohi Kalmus nati heategevusega tegeleda!? Adra tantsusaate ajal kilkasid kõik siin, et näed-näed, kui lahe, promob kulturismi ja puha, nüüd pos. dopingu proov, arvake ära, mida kulturismi promomist vajav seltskond inimestest nüüd sellest alast arvab? Ok, see viimane oli OT, aga kiunuge no nati vähem! Järjest rohkem hakkab tunduma, et fitness.ee seltskod ongi üks kari poolearulisi, kelle elus on kaks asja… jõusaal ja fitness.ee, ok alessandro käib kalal kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovi sa seda ära kustutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.