Skip to main content

Vitamiinid

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vitamiinid

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    Maicle
    Member

Kui M. Kalmuse menüüd haiguseks nimetada siis küll

indrek_t
    Member

nojah mis ta sul juua lubab, destilleeritud vett ?

dieet kust on väljas juust, makaron ja leib ja maitea mis veel on idiootne ju!

raudselt ei tohi kana ja kala ka süüa..

Maicle
    Member

einoh, ta tegi 4 erinevat sööki, kana ja loomaliha on seal sees küll, kala aga ei ole, See on dieet koos treening kavaga, ise ma usun sellesse aga teistel on sellega kahtlusi(päris paljudel) Noo juust annab ju valku, Muna ma söön päris palju, niiet see annab piisavalt valku.

indrek_t
    Member

einoh, ta tegi 4 erinevat sööki, kana ja loomaliha on seal sees küll, kala aga ei ole, See on dieet koos treening kavaga, ise ma usun sellesse aga teistel on sellega kahtlusi(päris paljudel) Noo juust annab ju valku, Muna ma söön päris palju, niiet see annab piisavalt valku.

kuulsin et vene ajal olid igast tabletid ka mis pidid ravima kõiksugu haigusi, nendesse pidi ka uskuma…

ma soovitan sul selle dieedi pooleli jätta ja kahelda autori kompetentsuses üldse mingeid dieete koostada..

your call

Sir
    Member

On olemas loomulikult kõiksugu toredaid vitamiinikomplekse, -ühendeid jne. Väga paljud asjad on ka väljaarvutatavad. Võtame nüüd keskmise inimese kes mõne jõualaga tegeleb ja väga peensustesse langeda ei kavatse ning ka finantsvõimalused on piiratud. Kas on mingi “hea ja odav” üks vitamiinikompleks, mis üksinda enam-vähem asja ära ajab?

Tänan.

Maicle
    Member

kuulsin et vene ajal olid igast tabletid ka mis pidid ravima kõiksugu haigusi, nendesse pidi ka uskuma…

ma soovitan sul selle dieedi pooleli jätta ja kahelda autori kompetentsuses üldse mingeid dieete koostada..

your call

Kuid väga paljud on abi saanud temast:

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10069

Ja ma usun et ta ikkagi üht teist teab kah selle ala kohta.

Samas plekkisin ma väga suure summa nende kavade eest.

Kuid mida te arvate, külma toidu koolivõtmisest, kui koolis on soe toit olemas ? Mis sisaldab kartult, toorsalatit, vahest mingit liha ja saiakest. Joogiks on siis vahelduvalt kas piim, jogurt, tee, mingi kohvikakao segu (seda sula ei joo).

Maicle
    Member

Tegelikuses olen ma väga segaduses hetkel, ma ei tea mida teha

lili
    Member

Miks segaduses?

Maicle
    Member

Segaduses seepärast et Marek ütleb et see mõjub, Indrek ütleb et ma asetaks tema oskused menüüsid korraldada ültse kahtluse alla.

Emaga karjun seepärast et tema arvab et see on puhas ja täielik nõmedus kooli külma süüa kaasa võtta ja seal kuskil salaja sööma hakkata.

gmaster
    Member

kui võimalik, siis ikkagi eelistada sooja sööki külmale

Czar
    Member

No ma pigem usaldaksin Kalmust kui ‘salapärast’ indrekut.

Kui sa tunned et kooli toidust ei piisa siis võta külm toit kaasa, näiteks paki jogurtit, terve üks toiudkord ja vaevalt sa rohkem jõuad süüa või võta mida tahad aga midagi valgu rikast.

greenu
    Member

Segaduses seepärast et Marek ütleb et see mõjub, Indrek ütleb et ma asetaks tema oskused menüüsid korraldada ültse kahtluse alla.

Emaga karjun seepärast et tema arvab et see on puhas ja täielik nõmedus kooli külma süüa kaasa võtta ja seal kuskil salaja sööma hakkata.

ei tea kes on see indrek keda sa pimesi usud …. kalmus on elus palju saavutanud ja olen täitsa kindel et ta “jagab asja” see indrek on mingi suvaline vend kes loobib sõnu … sinu asemel usaldaksin kalmust …. makaronid ja leib jne mis sul välja oli jäetud on kindlasti põhjusega välja jäetud …. koolis soovitan ma küll seda sooja toitu süüa . võid oma külma sinna juurde võtta kui tunned et soojast jääb väheseks …

icebrker
    Member

Mis Vitamiinid parandavad:

Silmanägemist

Vere ringlust liigestes

Hammaste korrashoidu

Ja mis vitamiine oleks veel kasulik süüa ?

Kõige rohkem huvitaksid need vere ringluse vitamiinid.

Ette tänades.

Sinu küsimus tekitas minus huvi teistsugust küsimust leidma. Paremat. Ja seega paremat vastust. Lõppkokkuvõttes siiski sinu otsustada.

Mis puuviljad, aedviljad jms parandavad:

Silmanägemist

Vere ringlust liigestes

Hammaste korrashoidu

Ja mis vitamiine oleks veel kasulik süüa ?

Kõige rohkem huvitaksid need vere ringluse vitamiinid.

Üks vastustest:

http://www.freedomyou.com/recipes/Vegetable%20Guide.htm

otsi sõna blood. seda esineb seal 10 korda.

Fred Antson
    Member

Pakendil oli taga kirjutatud 1 tablett päevas…….
    Maicle
    Member

Soojast toidust väheseks ei jää koolsi kuangi (tasuta ja väga suurtes kogustes) aga mu “maine” kannatab tohutult kui ma lähen oma pisike toidukarbike sööklasse:

1. Kokk solvuks täiega ja hakkaks õiendama (niigi närvihaige)

2. Täna üks õts õiendas ühe wannabe kõhnema tüdrukuga kes arvab et kui ma söön 1 korra päevas võtan kaalust alla. Et kokk on toidu valmsi teinud ja mis see olgu et sa sööma ei lähe.

3. Ema karjub kodus vastu sellele mõttele.

4. Menüüs mul kartulit pole niiet arvan et selles ongi asi, samas võin ju taldrikutäie ainult toorsalatit ära süüa ja teed kõrvale.

5. Koolis hakkataks mõnitama…

Aga kuulsin seda et banaan pidi väga halba tegema, kui tahad kaalus talla võtta ? Et 1 banaan=3 kartuliga.

Aga ma usun kui ma söön mõistlikus koguses rohkem salati ainult koolis siis peaks kõik ok olema.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.