vistrikud
- This topic has 20 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Hellboy.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2008 at 4:17 p.l. #153380
skllm
MemberKas sa tarbid dalacin’i ja skinoren’i ? Kui sul need ei aita , siis sul akne ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÄRA AJA JAMA
Kui sul roacuttane`t ei aita siis on jah jama.
Ise võtsin ka aastat tagasi roacuttanet, nüüd hakkavad juba vistrikud tasa-pisi tagasi tulema, aga ainuke asi mis mind aitas. Puhastas siis naha mul peaaegu täielikult vistrikest asstaks ajaks.
See on siis kõige kangem rohi üldse, määratakse ka ainult väga raske akne puhul(vistrikud ka rinnal ja seljal). Ravikuur on 5-6 kuud.( rohuga võib kaasneda ka väga palju kõrvalmõjusid, rääkige arstiga)
Kindlasti soovitan kõigile kellel on akne
mai 9, 2008 at 1:18 p.l. #153483VirtualCD
MemberEndal ka sama probleem.Hetkel olen kasutan 3 kuud Differini- arst määras, retseptiravi.Aga aidanud see küll pole rind, nägi ja selg ikka täis.
mai 9, 2008 at 2:43 p.l. #153491MoloM
MemberTere!Miks tekkivad selja ja rinna peale vistrikud.Kas kellegil on ka selline jama.Ja üldse on mul näopeal ka vistrikud mingi 5 aastat olnud.Ei tea miks nad tulevad.Ehk saab keegi aidata.Ja nahaarsti juures käinka ja tema mõtiskleb ka , et miks neid juurde tuleb kui tarbin ravimeid.
Ma mässasin ka vistrikutega hea hulk aastaid 4-5 kindlasti, igast ravimeid tarbisin, siis ühel heal päeval kadusid ise ära
mai 9, 2008 at 3:34 p.l. #153495JACKO
Memberkas need on tekkinud toidulisandi tarbimisest? Või ongi organismil mingi toiduaine vastu allergia?
Kui ei ole veel teinud, siis soovitan anda vereproov ja siis välja selgitada, mille vastu võib organismil toitainetest olla alleriga, sest kui tegemist ei ole aknega, siis võib olla see tingitud toitumisest!
mai 9, 2008 at 5:50 p.l. #153506SiimN
MemberMul ka tekkisid üleöö suured vistrikud alalõua peale, just sinna kõrvade poole. Ostsin sellist rohtu nagu Akne BP 5, selline oranž pudelike, mingi 60 eeku maksis vist. Ravikuur on küll pikk, aga see eest on probleem kadunud.Kasutan ise sama. Kasutanud pea 2 nädalat ja tulemus täitsa OK. Muide hind on preagu ca. 80.- kandis.
mai 9, 2008 at 10:05 p.l. #153528Hellboy
MemberÄRA AJA JAMAKui sul roacuttane`t ei aita siis on jah jama.
Ise võtsin ka aastat tagasi roacuttanet, nüüd hakkavad juba vistrikud tasa-pisi tagasi tulema, aga ainuke asi mis mind aitas. Puhastas siis naha mul peaaegu täielikult vistrikest asstaks ajaks.
See on siis kõige kangem rohi üldse, määratakse ka ainult väga raske akne puhul(vistrikud ka rinnal ja seljal). Ravikuur on 5-6 kuud.( rohuga võib kaasneda ka väga palju kõrvalmõjusid, rääkige arstiga)
Kindlasti soovitan kõigile kellel on akne
Njah ise olen aknega võidelnud mingi 3a. ja kogemus tõesti näitab, et need kreemid ja antibiootikumid ei aita(minul ka sellepärast, et ma ei saa ravikuuri kunagi lõpuni viia, sest muidu kuivaks mul nahk näost lihtsalt ära, max kannatan ära 1kuu kuigi oleks vaja 6kuud või rohkem). See aasta nüüd arst tahtis ka määrata mulle Roacuttane ravi, aga keeldusin kuna suvi on kohe käes ja ära surra ka terve suvi majas peidus olles ei taha ja kõrval mõjusid arvesse võttes ei peaks ma vist ühte kuud ka vastu. Ainus lootus on see, et nad ühel heal päeval ise ära kaovad, loodan et üsna varsti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kõige imelikum asi on see, et minu peres pole kellegil kunagi olnud ja lähedalt suguvõsas ainult mõnel, niiet ei saa aru miks need mul on…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.