Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises
- This topic has 134 replies, 31 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
TLC.
-
AutorPostitused
-
november 23, 2009 at 9:40 p.l. #236563
Alger025
MemberEi kujutaks ilma ettegi,kui pöidlaga ei hoiaks..No kangi hoitakse erinevalt, mõned panevad pöidla ka ümber kangi, mõned mitte. Arvan, et asi oli siiski selles, et käed olid libedad… Eks tuleb ikka ettevaatlik olla!
november 23, 2009 at 9:41 p.l. #236565urmasmuld
Memberja algajatele soovitus kontrollige alati enne surumist oma haaret kangi ümber, pange korralikult talki ning kindlasti kui peopesad on higised ärge kangi kätte võtke !!! –kes kohal oli teab, mida ma räägin
mina olin see mees, kellele kukkus 140kg otse rinnale ja uskuge mind see polnud mõnus
rahustuseks nii palju, et käisin hiljem ka traumapunktis ja öeldi et lihtsalt kerge põrutus on rinnakul, kuid kõigil ei pruugi nii hästi minna
Ise paraku ei näinud, aga kui sa mulle sellest rääkisid et jäin sellest vaatepildist ilma, olid sul silmad punased nagu oleksid just ujumast tulnud :S
november 25, 2009 at 2:47 p.l. #236943Kustamees
MemberIse paraku ei näinud, aga kui sa mulle sellest rääkisid et jäin sellest vaatepildist ilma, olid sul silmad punased nagu oleksid just ujumast tulnud :Sarvata on, eks seal silmas läks valust nii mõnigi veresoon puruks
november 25, 2009 at 4:21 p.l. #236976Alexander Andrusenko
ModeratorMis sul täpsemalt kangiga juhtus siis, et ta rinnale maandus? Ilma särgita surusid?
november 25, 2009 at 5:26 p.l. #236995Kustamees
Memberikka ilma särgita
põhjuseid on palju:
*võistlesin alles III grupis, siis peopesad olid arvatavasti higiseks läinud
*käsi ka ei teinud talgiga kokku
*ja kõige tähtsam hoidsin umbes 10-15sekundit kangi kätel, enne kui suruma sain hakata
november 25, 2009 at 5:32 p.l. #236997siimukas
MemberPäris kole pilt oli jah.
http://www.youtube.com/watch?v=65xb52D3Yw4
Top 5 surumise õnnetused. Kes tunneb ära esimesel kohal oleval videol mehe kes kangi kätte annab??
november 25, 2009 at 5:53 p.l. #237004Alexander Andrusenko
Moderatorikka ilma särgitapõhjuseid on palju:
*ja kõige tähtsam hoidsin umbes 10-15sekundit kangi kätel, enne kui suruma sain hakata
Kas ta libises sul käest siis? Pöial oli samal pool kangi teiste sõrmedega?
november 25, 2009 at 9:10 p.l. #237044urmasmuld
MemberPäris kole pilt oli jah.http://www.youtube.com/watch?v=65xb52D3Yw4
Top 5 surumise õnnetused. Kes tunneb ära esimesel kohal oleval videol mehe kes kangi kätte annab??
Hehe. Herr Gröön on see poisu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2009 at 9:43 p.l. #237051prygikala
Memberikka ilma särgitapõhjuseid on palju:
Talki küll ei soovita kätele surumiseks panna,teeb käed samuti libedaks,jutt peaks käima ikka magneesiumist,talki kasutati kunagi jõutõmbes(arvan,et kasut.ka praegu) jalgadele ja põlvedele kandes,et kang ikka libedalt üles tuleks!
november 26, 2009 at 7:45 e.l. #237089Kustamees
MemberKas ta libises sul käest siis? Pöial oli samal pool kangi teiste sõrmedega?jah kõik oli nagu alati, pöial oli ikka teisel pool, haare oli korralik, aga miskipärast ta ikkagi minema sai kätte vahelt
november 26, 2009 at 8:04 e.l. #237091Alexander Andrusenko
Moderatorjah kõik oli nagu alati, pöial oli ikka teisel pool, haare oli korralik, aga miskipärast ta ikkagi minema sai kätte vaheltMüstika. Aga jah, magneesiumit tuleb kindlasti kasutada – kui endal ei ole, siis paluda kelleltki. Mina olen enda oma kõigile laenanud, kel vaja on olnud. Kangi tuleb ka kõvasti pigistada ja haaret treenida. Samuti on kasulik kangi hoidmist treenida (lukustatud asendis).
november 26, 2009 at 11:30 e.l. #237141Coger
MemberAru ma ei saa, mis kasu neist julgestajatest seal külgede peal ja taga on, kui tüübid ikka kangi endale kõri peale kukutavad. Pulli pärast vist.
november 26, 2009 at 12:23 p.l. #237162scorpion666
MemberTuleb ka julgestajatest aru saada. See toimub nii kiiresti, et ei jõua reageeridagi. Viljandis olid väga head turvajad. Tihti peale, kui on suurem raskus peal, siis turvajad on liiga ärevad ja vähimagi kangi kaldumise korral kuhugi poole juba rabavad kangist kinni, mis on ääretult häiriv ja rikub katse ära.
november 26, 2009 at 1:05 p.l. #237173Alexander Andrusenko
ModeratorEga vabalangemises olevat kangi väga ei jõuagi püüda. Kui ta langeb võistleja poolt vähegi kontrollitult (st hoiab ikkagi kätega), siis veel jõuab, aga kui täiesti käest lahti laseb, siis on tõenäosus palju väiksem, et julgestajad kinni püüavad.
november 26, 2009 at 1:22 p.l. #237178TLC
MemberPäris kole pilt oli jah.http://www.youtube.com/watch?v=65xb52D3Yw4
Päris julm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.