Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises
- This topic has 134 replies, 31 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
TLC.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2009 at 9:56 p.l. #236362
urmasmuld
MemberOkei,mis mõttes I etapp,kas on siis mitu etappi kuhu oma klassi parimad võistlema lähevad?No see on nii iga aasta olnud, et POWER CUP koosneb 4-5 etapist, millest peab osa võtma vähemalt 3 vms. etapist et karikale võistelda (1 aasta oli isegi jõutõmme ja kükk ka sees, aga enam mitte). Iga etapp on erinev : tavaline surumine (max.), korduste peale, kaldpingil jne. jne.
november 22, 2009 at 9:56 p.l. #236363Alexander Andrusenko
ModeratorMeeste -82.kg ja -90kg tase on päris korralik tegelikult. Juunior Kristjan Lee, kellest mina kuulnud ei ole, surus 180kg -82.5kg klassis. -90kg Lenbaumi 187.kg on ka päris hea, EMV-l proovis ta 181kg ja üles ei saanud, kui ma õigesti mäletan. 187.5kg on vist tema isiklik rekord võistlustel? Kristjan Kõrgmaa 182.5kg on ka OK tulemus – teda pole ka viimasel ajal kuskil võistlustel nähtud vist – nii et suht üllatusmees.
november 22, 2009 at 9:59 p.l. #236364Paul.K.
MemberNo see on nii iga aasta olnud, et POWER CUP koosneb 4-5 etapist, millest peab osa võtma vähemalt 3 vms. etapist et karikale võistelda (1 aasta oli isegi jõutõmme ja kükk ka sees, aga enam mitte). Iga etapp on erinev : tavaline surumine (max.), korduste peale, kaldpingil jne. jne.Lihtsalt uudistan ja küsin sest pole ise varem võistlustele sattunud,aga asi tundum olema huvitav ja nähes -60kg kehakaalu tulemusi tuli motivatsiooni juurde veel,et esikoha peale järgmine kord suruda.
november 22, 2009 at 10:01 p.l. #236368urmasmuld
MemberLoomulikult tasub tulla, seal kõrgemates kaaludes (alates 75kg vms.) on juba tase kõrge, aga väiksemates kaaludes palju võistlejaid tavaliselt pole ja tase ka ikka nõrk
november 22, 2009 at 10:08 p.l. #236371scorpion666
MemberAlessandro, ma pole jah viimasel ajal võistlemas käinud, kuna suurt surumisvõistlusi ei ole/ ei korraldata ja eestikatele ma ei hakka minema enam, kuna loobusin surumissärgi kasutamisest. Tavaliselt nende meeste vastu ei saa
Seekord peaaegu oleksin edestanud esikoha võitjat(õnnitlused talle) , kui oleksin oma raskusi hoolikamalt valinud, kuna 182,5 oli tõsiselt kerge. ( saalis rekord 205kg sillaga). Ei julgenud ehku peale välja minna, hea et 182,5 vähemalt kusagil ametlikult kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga õnnestunud võistlus oli üldkokkuvõttes ja loodame, et tuleb veel. Ainuke asi, mis oleks võinud olla, et esikolmik oleks võinud saada kõik mingid meened. Saan aru, et majanduslikolukord raske, kuid veidike suurem registreerimise tasu ja idee oleks täiesti teostatav, sest siiski kõigil kerge motivaator see medal või pisike karikas ja seda eriti noorte seas ! Muidugi ka endal ilus kapi peal vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
november 22, 2009 at 10:08 p.l. #236372elar
MemberMeeste -82.kg ja -90kg tase on päris korralik tegelikult. Juunior Kristjan Lee, kellest mina kuulnud ei ole, surus 180kg -82.5kg klassis. -90kg Lenbaumi 187.kg on ka päris hea, EMV-l proovis ta 181kg ja üles ei saanud, kui ma õigesti mäletan. 187.5kg on vist tema isiklik rekord võistlustel? Kristjan Kõrgmaa 182.5kg on ka OK tulemus – teda pole ka viimasel ajal kuskil võistlustel nähtud vist – nii et suht üllatusmees.Kristajan Lee on jah väga andekas, see oli tal teine kord suruda Katanaga üldse. 180kg tuli väga kergelt ja kui natuke veel harjutada, siis pole 190 kaugel. Arturil oli see jah isiklik rekord. EMV-l oli ta natuke haige ja surus vana särgiga.
Kristjan Kõrgmaa oli minu jaoks müstika, surus 182.5 kg ilma särgita ja veel 85kg-se kaalu juures. Mees nägi ka surutud raskusele vastav välja.
november 22, 2009 at 10:14 p.l. #236373Paul.K.
MemberLoomulikult tasub tulla, seal kõrgemates kaaludes (alates 75kg vms.) on juba tase kõrge, aga väiksemates kaaludes palju võistlejaid tavaliselt pole ja tase ka ikka nõrk
Arvatasti olen järmistele lamades surumis võistlustele tulija.Kui on vaja varustusega suruda siis saab ka see muretsetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Lihtsat kardan publikut ja pealtvaatajaid seal,samal ajal kui surun,kuigi võistlusest osavõtt on juba pool võitu minu jaoks.Alati ei peagi võitma,saan endale lihtsalt enesekindlust võistlusega juurde.Nagu keegi mainis on järgmised lamades surumis võistlused jaanuari lõpus-veebruari alguses,seega peab seda võistluse asja hakkama harjutama salis vaikselt juba.
november 22, 2009 at 10:21 p.l. #236375urmasmuld
MemberPOWER CUP’il pole tegelikult lubatud surumissärki kasutada (http://www.rskpower.com/index.php?subactio…mp;ucat=39& loe punkti 3.), ainult viimasel etapil tohtis. Raimoga sai arutatud, et järgmine aasta tuleb ilmselt eraldi arvestus varustusega ja ilma varustuseta surujatele
november 22, 2009 at 10:27 p.l. #236377Alexander Andrusenko
ModeratorKas ilma särgita suruti ka ikka pausiga? Kui nii, siis 182.5kg ilma särgita ja pausiga on väga kõva tulemus.
november 22, 2009 at 10:28 p.l. #236379scorpion666
MemberKõik surujad surusid pausiga ja kohtuniku käskude peale : Start, Suru, Pukkidele.
november 22, 2009 at 10:29 p.l. #236381urmasmuld
MemberKas ilma särgita suruti ka ikka pausiga? Kui nii, siis 182.5kg ilma särgita ja pausiga on väga kõva tulemus.Ikka käskluse peale jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise küll konkreetset katset ei näinud, kui pikalt kohtunik oodata lasi, Elar teab ehk täpsemalt.
november 22, 2009 at 10:30 p.l. #236382Paul.K.
MemberPOWER CUP’il pole tegelikult lubatud surumissärki kasutada (http://www.rskpower.com/index.php?subactio…mp;ucat=39& loe punkti 3.), ainult viimasel etapil tohtis. Raimoga sai arutatud, et järgmine aasta tuleb ilmselt eraldi arvestus varustusega ja ilma varustuseta surujateleAga ,et seal osaleda ei pea ma olema ju mingi klubi liige nt SK Jõumees või midagi taolist?
november 22, 2009 at 10:32 p.l. #236383urmasmuld
MemberAga ,et seal osaleda ei pea ma olema ju mingi klubi liige nt SK Jõumees või midagi taolist?Eip, osaleda võib kes aga tahab, tulgu või otse tänavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte mingeid piiranguid selles suhtes pole, ei pea olema EJTL liikmemaks ega midagi sellist tasutud.
november 22, 2009 at 10:35 p.l. #236385urmasmuld
MemberKuram, isegi oleks võinud lolli mängida ja -67,5 kg osaleda, oleks kah diplomi saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kedagi selles kaalus polnud kui välja arvata 1 noor, kes surus 52,5
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 10:38 p.l. #236386Paul.K.
MemberKuram, isegi oleks võinud lolli mängida ja -67,5 kg osaleda, oleks kah diplomi saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kedagi selles kaalus polnud kui välja arvata 1 noor, kes surus 52,5
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-67,5 kehakaalus oli I koht Tõnis Kukel kes surus 115kg ju või ma vaatasin jälle valet protokolli ? Saab keegi siis täpse ja õige lingi anda kus on tulemused üleval ?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.