Skip to main content

Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 135 total)
  • Autor
    Postitused

Kas see on legaalne võistlus? IPFist keeldu ei saa, kui seal võistled?

Janno R.
    Member

võistlen -82.5kg noored arvatavasti. Barni, sul särk on ?
    Aimuu
    Member

Mis tulemusi kavatsed teha?

pole ennem kunagi võistlenud, võistlusreeglitega pole kunagi surumist proovinud, trennirekord rinnalt 110, hetkel haige ka, peab kiirelt terveks ravima end. tulen puhtalt kogemuste pärast. + särki pole samuti.

barni
    Member

võistlen -82.5kg noored arvatavasti. Barni, sul särk on ?
    elar
    Member

Kas see on legaalne võistlus? IPFist keeldu ei saa, kui seal võistled?

Tegu ei ole mingi teise liiga võistlusega vaid tavalise maakonna meistrivõistusega. Analoogsed võistlused toimuvad ka teistes maakondades. Ma olen Viljandi maakonna mv osalenud alates 2005. aastast alates ja neid võistlusi on peetud juba pikki aastaid. Seega siin mingit probleemi ei ole.

Tegu ei ole mingi teise liiga võistlusega vaid tavalise maakonna meistrivõistusega. Analoogsed võistlused toimuvad ka teistes maakondades. Ma olen Viljandi maakonna mv osalenud alates 2005. aastast alates. Seega siin mingit probleemi ei ole.

Selge, tulen ka siis ilmselt. Ise võistled ka? Kas väljast poolt Viljandimaad tulnud sportlasi ei autasustata?

elar
    Member

Selge, tulen ka siis ilmselt. Ise võistled ka? Kas väljast poolt Viljandimaad tulnud sportlasi ei autasustata?

Autasustatakse ka neid, kes kaugemalt tulevad.

Muidu Siim käis veebruaris Viljandis kolmevõistlusel. Tal kindlasti sellest positiivsed mälestused.

rait83
    Member

Ega pole infot, millal Viljandis kolmevõistlus toimub. Eelmine kord sai käidud, siis toimus veebruaris.

Aimuu
    Member

Mida see power cup endast kujutab ? oma kehakaalu surumine korduste peale? ja kui võtta osa sealt kas siis puhtmaksimumi võistlusest ka osa saab võtta? ja see ka, et kas power cup ka särk lubatud?

elar
    Member

Ega pole infot, millal Viljandis kolmevõistlus toimub. Eelmine kord sai käidud, siis toimus veebruaris.

Igal aastal tavaliselt veebruaris aga hetkel täpsemalt ei tea. Eelmine kord oli väga õnnestunud võistlus, nii palju rahavast pole kaua aega võistlemas käinud.

urmasmuld
    Member

Korraldajalt info, et osavõtumaks ikkagi on. Täiskasvanutel 35.- ja noortel 15.- . Klubi liikmetel tasuta. See vast pole nüüd selline summa, mille pärast tulemata jätta @Aimuu

Siit info siis selle POWER CUP etappide kohta :

http://www.rskpower.com/index.php?subactio…mp;ucat=39&

@rait83

Kolmevõistlus on alati jah toimunud Veebruari kuus, harva ka võibolla märtsi algul, (reeglina enne EMV’d, mis on hea võimalus testida tõsisemal võistlejal oma vormi)

Kohtumiseni Viljandis :-D

P.S. ISe kahjuks kaasa elama tulla ei saa, olen tööl, aga võistluse lõpuks jõuan ehk läbi hüpata ja vanu tuttavaid õnnitleda

Janno R.
    Member

Vaatab, kui mul lubatakse siis tulen ehk sinuga

pole ennem kunagi võistlenud, võistlusreeglitega pole kunagi surumist proovinud, trennirekord rinnalt 110, hetkel haige ka, peab kiirelt terveks ravima end. tulen puhtalt kogemuste pärast. + särki pole samuti.

Soovitan enne võistlust vähemalt paar trenni võistlusreeglite järgi suruda proovida. Vahe trennisurumisega võib üllatavalt suur tulla.

Aimuu
    Member

Soovitan enne võistlust vähemalt paar trenni võistlusreeglite järgi suruda proovida. Vahe trennisurumisega võib üllatavalt suur tulla.

ehk peaksin haiguse tõttu vaid power cupist osa võtma, no eks see selgub, pole enam aega teha trenni võistlusreeglitega, kui siis esmaspäeval, no eks näis!

Janno R.
    Member

võistle ikka.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 135 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.