Viljandi Fortius
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Viljandi Fortius
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Taavi701.
-
AutorPostitused
-
juuni 3, 2009 at 9:15 e.l. #17031
MikroToitaine
MemberTervist!
selline küsimus kuna kool hakkab läbi saama ja suveks tagasi viljandi siis vaja ka jõusaali vahetada .
Uurisin siis infot fortiuse kohta aga pole pilte selle jõusaalist või varustusest, et äkki keegi oskab öelda kuidas seal varustusega on / treeneriga ja kas inventaar on piisav .
juuni 3, 2009 at 9:32 e.l. #199735L6viLeo
MemberFortuses on vähem ruumi kui spordihoones. Inventaar on vana, aga see eest töötab ja trenni saab normaaselt teha. Spordiohones, aga on palju rahvast kogu aeg, aga kuna fortuses on vähem ruumi, siis erilist vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes mina jäin mõlemaga rahule.
Fortuse suur miinus on see, et sauna ei saa iga päev ja riietus ruum on sama suur kui minu esik kodus. Sauna päevi ma ei mäleta.
Samas Fortuses on õhtuti päris hea motivatsiooni laeng, kuna kõrval teeb kari kauneid neidusi aeroobikat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõne mehe jaoks ma usun, et päris hea põhjus rohkem pingutada jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõteliselt ma soovitan sul mõlemas paar korda ära käia. Siis tead ise kus parem on.
Ma ise käin Suure- Jaani kooli jõusaalis, aga olen sõbraga, kes Fortuses treenib, mõlemad saalid läbi käinud.
Mõnes mõttes meeldib mulle Fortus paremini isegi, kuidagi hbasem. Samas on tal omad miinused.
Sprordihoone jõukas on kah päris hea teha. Seal on hästi hea kõhupink kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole kindel, aga minu meelest peaks Fortses treener kah olema teatu ajal(saad sealt uurida ka). Spordihoone kohta ei tea öelda.
Inventaari kohta nii palju, et mõlemal on asju mida teisel ei ole. Eks sa ise tead mida sull rohkem vaja läheb.
Fortus http://www.fitness.ee/main.php?main=club&a…;top=top.yellow
juuni 3, 2009 at 9:38 e.l. #199736JACKO
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?automod…=si&img=588
Lisasin blogisse ka pildid, käisin Fortiuses trenni tegemas aprilli kuus. Vanakooli seadmed, treenerit seal küll ei kohanud, väike, kuid saab vajalikud harjutused ära teha. Miinuseks see, et suvel seal meeletult palav treenida.
juuni 3, 2009 at 11:10 e.l. #199755MikroToitaine
MemberSiis veel teadjamatelt sellike küsimus ,et kas saalis on klubi poolt tõstevööd/magneesium olemas . Piltidelt ei näinud küll smith masinat ja reguleeritavat pinki . Järgmine nädal saab siis esimesed treeningud viljandis tehtud .
juuni 3, 2009 at 12:51 p.l. #199788Kustamees
MemberSiis veel teadjamatelt sellike küsimus ,et kas saalis on klubi poolt tõstevööd/magneesium olemas . Piltidelt ei näinud küll smith masinat ja reguleeritavat pinki . Järgmine nädal saab siis esimesed treeningud viljandis tehtud .Spordikooli omas on mingisugune tõstevöö olemas, magneesiumi njetu
juuni 3, 2009 at 12:56 p.l. #199791Kustamees
MemberViljandis on üks hea jõusaal veel – Paalalinnas http://www.rskpower.com/
seal on olemas nii tõstevööd kui ka magneesium
samuti on seal olemas spets. tõstepõrand, rammumehe palk (ca. 85kg) jne.
hinnakiri on ka soodne, eriti kui veel klubi liikmeks astud
juuni 4, 2009 at 4:24 p.l. #200033L6viLeo
MemberOlen magneesiumi näinud ka spordihoones ja smithkang on kah seal olemas. Fortuses ja Paalalinna omas ei ole smithkangi.
juuni 4, 2009 at 5:13 p.l. #200050priits
MemberPower on kõige kõvem saal Viljandis!!!!! (Y)
juuni 4, 2009 at 8:45 p.l. #200095Taavi701
MemberIse käin fortiuses. Saal on enam-vähem, trenni saab teha, isiklikult eelistan seda spordihoonele. Suvel on tõesti seal palav. tõsterihmu on seal 2 tükki, magneesiumit pole. Üldiselt ei kurda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.