Viin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Viin
- This topic has 267 replies, 83 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
PumaZ.
-
AutorPostitused
-
detsember 20, 2006 at 3:39 p.l. #99038
Capricorn
MemberPuhast piiritust küll nüüd joonud pole, see oleks vist väga jõhker.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühe korra olen kunagi niimoodi joonud, et segasime piirituse mingi joogiga (Sprite-ga vist), maitse tuli ikka halvem kui viin+Sprite kuigi koksi kangus oli u. sama. Enam selliste lollustega loomulikult ei tegele.
detsember 20, 2006 at 4:45 p.l. #99053MuskulaarKobras
MemberAeg-ajalt saab siin vaikselt eetrit rüübatud.
detsember 20, 2006 at 4:45 p.l. #99054matti
MemberMinu arust on igasugune viinakokteil suht räme,eriti kokaga.
detsember 20, 2006 at 5:10 p.l. #99057lutsukomm
MemberMinu arust on igasugune viinakokteil suht hea, eriti kokaga.
detsember 20, 2006 at 5:39 p.l. #99063greenu
Memberpiiritus on suht hea kui seda segada schweppesiga … mitte selle ginger alega sest see on magus … russchian ja bitter lemon on head … kuid suure tõenäosusega on järgneval päeval kõrvetised … paljalt (metafoorilises ja otses mõttes) olen ka seda võtnud kuid maitse ei sobi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. kange
…detsember 20, 2006 at 5:48 p.l. #99064matti
Memberpiiritus on suht hea kui seda segada schweppesiga … mitte selle ginger alega sest see on magus … russchian ja bitter lemon on head … kuid suure tõenäosusega on järgneval päeval kõrvetised … paljalt (metafoorilises ja otses mõttes) olen ka seda võtnud kuid maitse ei sobi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. kange
…Isegi viin on suht terava maitsega,mis siis veel piiritus.Olen kuulnud,et ka eetrit juuakse,vot see on ikka eriti rõve.
detsember 21, 2006 at 1:50 p.l. #99127argonaut
MemberIsegi viin on suht terava maitsega,mis siis veel piiritus.Olen kuulnud,et ka eetrit juuakse,vot see on ikka eriti rõve.Tõsi vä? Ära sa jama… ei ole võimalik ju, ega? Juuakse isegi eetrit? vuau!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina aga olen kuulnud/lugenud, et mõni inimene ei joo üldse viina
– on vast ikka üliinimesi siin maamunal
isegi meie väikeses Eestis ja koguni fitness.ee foorumi liikmete seas ning mis veelgi ülllatavam – isegi ma kohe täitsa isiklikult tunnen paari sellist inimest, kes ei vaja alkoholi, et “pingeid maandada” või et “peomeeleolu saada” või mis veelgi hullem “sulanduda seltskonda” või “saada üle esinemiskramplikkusest” jms
detsember 21, 2006 at 2:53 p.l. #99129matti
MemberTõsi vä? Ära sa jama… ei ole võimalik ju, ega? Juuakse isegi eetrit? vuau!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina aga olen kuulnud/lugenud, et mõni inimene ei joo üldse viina
– on vast ikka üliinimesi siin maamunal
isegi meie väikeses Eestis ja koguni fitness.ee foorumi liikmete seas ning mis veelgi ülllatavam – isegi ma kohe täitsa isiklikult tunnen paari sellist inimest, kes ei vaja alkoholi, et “pingeid maandada” või et “peomeeleolu saada” või mis veelgi hullem “sulanduda seltskonda” või “saada üle esinemiskramplikkusest” jms

Kui vana sa argonaut oled ka.Jutu järgi tundub et vähemalt 80.
detsember 21, 2006 at 4:14 p.l. #99134argonaut
MemberKui vana sa argonaut oled ka.Jutu järgi tundub et vähemalt 80.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> natuke vähe pakud sünniaasta kohta
kuid vanusena võiks seda võtta kui tublit komplimenti, sest teame ju kõik väga hästi, mis on eesti mehe keskmine eluiga – ei jõuta pensionieani väljagi, kuna keskeas ilmnevad terviseprobleemid, mis on tingitud enda tervisele vähese tähelepanu osutamisest ja sisuliselt olematust ennetustööst vältimaks tagajärgi, mis on pikajalise protsessi tulemus (pidev ületöötamine, stress, sellele annavad tubli panuse lisaks aga alkoholi tarvitamine ja suitsetamine – meenutagem kasvõi uudist kui palju tarvitab keskmine eestlane aastas puhast alkoholi, siis ehk paneb see mõtlema…. kuid tean juba ette, et ei pane, sest kehtib vana hea rahvatarkus: las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi…).vox clamantis in deserto

detsember 22, 2006 at 8:16 e.l. #99176Rambo vend
MemberMuidugi oleks meeldiv lugeda mõistlikku vastukaja, mitte sellises stiilis, et “ah, hull, tõmba nahui, see on täiesti debiilne tekst”. Kas ikka on? Kas minu postitustes ei ole siis mingitki vähimatki kandvat mõtet?Ma annan sulle mõistliku vastukaja.
Esiteks pole su tekstis tõesti mitte ühtegi kandvat mõtet. Ma aiman, et sa tahad öelda midagi alkoholi kahjulikkusest?
Kirjutan välja sinu mõtted:
Alkohol eksisteerib maailmas ainult selleks, et alkoholitöösturid saaks kasumit teenida.
Alkoholitöösturid on enamuse inimkonnast oma lõksu meelitanud.
Üks supilusikas pihlakaveini päevas ei tohiks olla hukkamõistu väärt.
Point on selles, et ühiskonnas propageeritakse alkoholi tarbimist, kuid õnneks teavad mõistusega inimesed teisi viise endorfiinide vallandamiseks,
Inimorganism ei vaja funktsioneerimiseks alkoholi. Sel teemal vaidlemine on nagu jalgratta leiutamine.
Meie peame ebanormaalseks suulae kaudu energiat ammutavat India pühameest, keda isegi teadus ei atsepteeri.
Viin on kahjulik ja kahjulikkus kaalub üles viina tarvitamise pingete maandamiseks.
Lihashüpertroofiat saab esile kutsuda ainult oma keharaskust kasutades.
Ines Karul oli sündides suur eelis teiste ees, kuid seda ei saa hukka mõista.
Paris Hiltonil oli sündides suur eelis teiste ees, kuid seda ei saa hukka mõista.
Bruce Almighty ei suutnud jumala rolli välja kannatada.
Kuna kõik saab alguse inimesest endast, siis tuleb hakata iseenda kallal vaeva nägema, ennast harima.
Füüsikaõpetaja ütles, et me oleme nii lollid ja millegipärast oli tal õigus. Selles lauses on sees sügavam iva, ehk seda lauset on võimalik transformeerida üle inimkäitumisse.
Seda rida võib jätkata veel pikalt.
Ma usun, et sa seljataksid Platoni kah oma loogikaga, et kuigi maailmas on palju aasialasi, läheb see siiski ükskord “jonksu”.
Kui sulle meeldib filosofeerida, siis õpi natuke filosofeerimise aluseid. Ei saa esitada 30 väidet ja mitte ühtegi argumenti nende kinnituseks. Näiteks “inimkond reguleerib ennast ise”. Sa kirjutad sellise lause, nimetad selle enda mõtteks ja ongi kõik. Aga edasi? Sellisel juhul ootaks nagu mingit põhjendust ka.
Ma teen sulle asja lihtsamaks. Kuna teema on viina joomisest, siis vasta palun järgnevale küsimusele:
Miks kaalub viina kahjulikkus üles kasuteguri, kui kasuteguriks on näiteks “pingete maandamine”?
Vastuseks proovi vältida selliseid mõtteid, nagu “nii lihtsalt on” või “see on ju loogiline”.
detsember 22, 2006 at 8:27 e.l. #99178kentaur
MemberKas on tänase reedese päeva puhul ka pitsi tõstjaid?
detsember 22, 2006 at 8:46 e.l. #99181matti
MemberKas on tänase reedese päeva puhul ka pitsi tõstjaid?Pitsi ei tea,aga õllet kindlasti võiks.
detsember 22, 2006 at 8:55 e.l. #99184matti
MemberLugesin argonaudi jutust välja,et alkohol eksisterib,selleks,et alkoholitöösturid saaksid kasumit teenida.Ma vaidlen sellele tugevalt vastu.Nimelt tean ma mitmeid nn. harrastustööstureid,kes toodavad üksnes enda tarbeks,nagu koduõlle ja -veini tegijad.nii,et kui oma töö lõpetaksid suuredalkoholitöösturid,hakaks igaüks ise endale alkoholi valmistama.
detsember 22, 2006 at 9:03 e.l. #99186greenu
Membervanematekodus käärib ennast õunashampus … või siider kuidas nüüd seda õigesti nimetada … ja ma olen täitsa kindel et mu vanemad ei tegele sellega selleks et raha teenida …. <--- nii vastuargument sellele et alko eksisteerib selleks et töösturid raha teeniksid ja ma tõestasin seda veel näitega päriselust ...ja ütlen ka seda et kavatsen täna ilmselt õlle võtta .. või paar ... muuseas ma ei tööta alkokis kuid ütlen et see stout on väga hea õlu ... ma julgen kahelda et agronaut on 80 pigem 8 sest vanemad inimesed joovad üldjuhul rohkem alkoholi kui nooremad .... ja 8 on alla selle vanuse kui alko juba keelatud viljana oma ihaldatust hakkab genereerima ...
detsember 22, 2006 at 9:08 e.l. #99188matti
Membervanematekodus käärib ennast õunashampus … või siider kuidas nüüd seda õigesti nimetada … ja ma olen täitsa kindel et mu vanemad ei tegele sellega selleks et raha teenida …. <--- nii vastuargument sellele et alko eksisteerib selleks et töösturid raha teeniksid ja ma tõestasin seda veel näitega päriselust ...ja ütlen ka seda et kavatsen täna ilmselt õlle võtta .. või paar ... muuseas ma ei tööta alkokis kuid ütlen et see stout on väga hea ...Õige,greenu,nii peabki!!!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.