Viin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Viin
- This topic has 267 replies, 83 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
PumaZ.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2006 at 8:31 e.l. #98475
Aile
MemberNo siin võeti kohe teema üles, kes kui palju viina kannatab ja mida peale hammustada
??:”>
Kas minu tulemusele on kellelgi midagi vastu panna: 29,5 aasta jooksul 1 pits viina ja umbes 1 liiter õlut(midagi muud lihtsalt ei olnud juua). Kogu alkohol. Mitte tilkagi alkoholi ei oma sünnipäevadel, oma pulmas… ega teistel üritustel. Isegi Starteri energiajooki joon ilma viinaga lahjendamata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on kangem mees?
Myts maha ja sygav kummardus, vend v2hk!
Liitrit 6lut ei ole ma kohe kindlasti joonud (39 aasta jooksul), pitsi viina ka mitte… aga veini olen ma tarbinud elu jooksul vast liitri?
detsember 15, 2006 at 9:14 e.l. #98477Karx
MemberKui eesmärk ei ole tippsport, siis ma usun, et on suht (normaalne)/tavaline kui harilik eesti noor 0,5 kanget alkoholi alla kulistab nt. reede õhtul. Sealjuures nädala sees käiakse jõusaalis ja areng on ka normaalne.
Minu tutvusringkonnas on vähemalt nii.
??:”>Ise üritan alkoholist hoiduda, kui trenni teen…a vahest ikka murdun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2006 at 9:25 e.l. #98479Bonsuna
MemberKunagi sai viina ikka natuke joodud, oma 15 aastat tagasi. Lõppesid mu viina joomised aga siis nädalase tipsutamisega. Kui siis ühel hommikul enam peeglist tuttav nägu vastu ei vaadanud sai sellele lõpp tehtud.
Nüüd heal juhul paar pitsi aastas, ütleme nii, et viisakusest seltskonna vastu. Lihtsalt ei istu see asi, ei meeldi olla purjus, täiesti mõtetu. Õllet aga joon pudeli iga õhtu. Mulle on see lõdvestuseks-lõõgastuseks. Maksaks massaaz 10.- kord, valiks kõhklemata selle ja unustaks õlle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2006 at 10:22 e.l. #98481phoe
Memberaga hea dieet on…kui ma terve nädala joon, võtan vähemalt 5-7 kilo alla
detsember 15, 2006 at 10:43 e.l. #98485Marielito
MemberNo siin võeti kohe teema üles, kes kui palju viina kannatab ja mida peale hammustada
??:”>
Kas minu tulemusele on kellelgi midagi vastu panna: 29,5 aasta jooksul 1 pits viina ja umbes 1 liiter õlut(midagi muud lihtsalt ei olnud juua). Kogu alkohol. Mitte tilkagi alkoholi ei oma sünnipäevadel, oma pulmas… ega teistel üritustel. Isegi Starteri energiajooki joon ilma viinaga lahjendamata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on kangem mees?
Mina!
Vanust küll veidi vähem, aga alkoholiga kokkupuuted puuduvad (va imeravitseja poolt sunnitud 0,5l siidrit). Isegi viina ja õlle maiku ei tea. Vähi ees aga igal juhul müts maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2006 at 11:15 e.l. #98488M.M.
MemberOlen eluaeg viina joonud ja joon ka edasi, kaasaarvatud täna õhtul. Minul aitab see igatahes pingeid aegajalt maha võtta ja mis seal salata, purjus peaga on huvitav tunne : ) Ainult peab vaatama, et liiga ei tee endale ning ma ei saa aru mis hirmus tõestus või näitaja see on kui keegi seda üldse ei tarbi. See on puhtalt igaühe oma asi. Sellepärast küll kedagi kangelaseks ei saa veel nimetada. Nt. Vend Vähil on lihtsalt selline ettekujutus elust, et viin on paha paha ja tal on ka õigus, kui seda ei osata juua.
detsember 15, 2006 at 11:46 e.l. #98490vend vähk
ModeratorOlen eluaeg viina joonud ja joon ka edasi, kaasaarvatud täna õhtul. Minul aitab see igatahes pingeid aegajalt maha võtta ja mis seal salata, purjus peaga on huvitav tunne : ) Ainult peab vaatama, et liiga ei tee endale ning ma ei saa aru mis hirmus tõestus või näitaja see on kui keegi seda üldse ei tarbi. See on puhtalt igaühe oma asi. Sellepärast küll kedagi kangelaseks ei saa veel nimetada. Nt. Vend Vähil on lihtsalt selline ettekujutus elust, et viin on paha paha ja tal on ka õigus, kui seda ei osata juua.Selles suhtes ei maksa omale ette kujutada, et mul selline ettekujutus on. Uskuge või mitte, aga ma lihtsalt ei kannata alkoholi maitset. No lihtsalt ei maitse ja ennast sundida ka ei saa. Kellele meeldib, need las joovad minu eest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2006 at 11:48 e.l. #98491lutsukomm
Memberviin on ikkagi tarkade inimeste jook
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 15, 2006 at 12:21 p.l. #98498matti
MemberViinal on kuidagi mõnusam mõju,kui õllel.Selline müstiline….
detsember 15, 2006 at 12:58 p.l. #98502nadel
MemberTõesti müts ja särk veel ka vend vähi ees maha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga selles mõttes pean hoiatama, et kui tõesti nii vähe tarbinud siis soovitaks tungivalt ka mitte edaspidi mekkida
??:”> võib tõesti maagiliselt mõjuda kui kogused suuremad!Edu!
detsember 15, 2006 at 12:59 p.l. #98503Capricorn
MemberKui eesmärk ei ole tippsport, siis ma usun, et on suht (normaalne)/tavaline kui harilik eesti noor 0,5 kanget alkoholi alla kulistab nt. reede õhtul.Kui ikka igal nädalal 0,5 l viina ära juua, siis see on kindlasti liiga palju, eriti kasvavale organismile (noorele).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juba selle joodud alkoholi mõju kestab vähemalt 2 päeva. Kui reedel jood, siis laupäevase mõju kohta ei tohiks küsimusi olla, aga pühapäevase kohta võibolla igaüks ei saagi ise aru, kuid tegelikult päris tugevad järelmõjud ikka on, kuidas kellelegi kas tavalisest suurem janu, liigne higistamine, uimasus, väsimus, kiirem pulss…detsember 15, 2006 at 1:27 p.l. #98506Sirkku
MemberMnjaa. Müts maha nii vend vähi kui AileKuuda ees. Vähe on selliseid inimesi.
detsember 15, 2006 at 1:36 p.l. #98507matti
Membermina vahepeal ka üle kahe aasta ei joonud absoluutselt mitte tilkagi alkoholi.nüüd olen viimasel ajal hakanud uuesti jooma.
detsember 15, 2006 at 1:53 p.l. #98508greenu
Membermulle ka alkohol eriti ei meeldi … nagu et iga nädal padu-joomarit mängida … kuid aegajalt on hea juua … naerda ennast ogaraks asjade üle mis kainele inimesele imelikud tunduvad ja lihtsalt stressi maandada …. nagu et minu suured joomingud on nagunii juba minevikus ära tehtud ja praegu tervislikumad eluviisid käsil …
detsember 15, 2006 at 5:09 p.l. #98527Biitseps
MemberNo paarist õllest ju ei saa ära öelda:D aga viin… seda ikka palju ei taha
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.