Viin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Viin
- This topic has 267 replies, 83 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
PumaZ.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 24, 2007 at 5:03 p.l. #103839
moniic
Member… Kui teil on vähegi spordimehelikku autunnet, siis jätkate oma alkopromo mõnel teisel saidil. See on mu ainus palve, sest teema on ennast siin juba ammendanud. Laseme noortel keskenduda spordikesksematesse teemadesse. Aitäh!Aitäh selle märkuse eest.
Kui see teema siin foorumis pystitati, siis mina töesti oma suures naiivsuses arvasin, et vastused tulevad eitavad. Väga palju oligi, aga löpuks on ikkagi kogu diskussioon jöudnud vaidlusse, kellel on öigus ja kui palju on palju ja löpuks langetud isiklikute solvanguteni
jaanuar 25, 2007 at 6:21 e.l. #103866matti
MemberNoh,vähemalt niipalju on sellest teemast kasu olnud,et nüüd tarviatn ma alkoholi oluliselt vähemal määral.Samuti on palju saanud siin ennast lahti kirjutada.
jaanuar 25, 2007 at 9:51 e.l. #103884greenu
MemberAitäh selle märkuse eest.Kui see teema siin foorumis pystitati, siis mina töesti oma suures naiivsuses arvasin, et vastused tulevad eitavad. Väga palju oligi, aga löpuks on ikkagi kogu diskussioon jöudnud vaidlusse, kellel on öigus ja kui palju on palju ja löpuks langetud isiklikute solvanguteni
jaanuar 25, 2007 at 10:08 e.l. #103887kentaur
Memberviin on paha! aga pärast mõnda pitsi hakkab aina libedamalt minema nagu
märts 31, 2007 at 7:34 e.l. #110837testuser3
Memberise küll ei joo (väga harva klaasikese kuskil üritusel või sünnal aga mingil juhul pole karsklane)
Aga arvan et üldiselt natuke juua on kasulik, nt klaasike punast mõni õhtu, ka viin ja õlu on normaalsed asjad. Aga kindlasti vast ei tohiks eriti tarbida neid viskisid ja konjakeid, likööre jne. Puhas viin kaalub nad vast üles.
Endale maitseb nendest muidugi aint liköör, magusa maitse pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga üle pitsi ei taha sedagi.isegi socially jooks, aga moment hakkab rahast kahju, niiet teleka ees õlu libistamine oleks tõenäoline siis kui kool läbi, töö olemas jne. Enne ei tundu kuidagi sobiv…
märts 31, 2007 at 7:40 e.l. #110839Angel-liis
Member[Maks on terve ning järglasi ei plaani saada. Pole neid jõnglasi siia maailma nüüd niipalju ka vaja. Niigi upume 10 aasta pärast hiinlastesse.
hahahahahaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..vaatame mis juttu sa siis ajad kui suureks ükskord kasvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2007 at 7:43 e.l. #110840argonaut
Memberpole midagi pööbellikumat kui alkohol ja tubakas….
märts 31, 2007 at 8:36 e.l. #110847matti
Memberpole midagi pööbellikumat kui alkohol ja tubakas….See oleks võinud vabalt juhtuda ka kaine peaga,tean paari sellist,kes lasevad täiesti kaine peaga õhupüssiga kasse.
märts 31, 2007 at 7:47 p.l. #110884argonaut
MemberSee oleks võinud vabalt juhtuda ka kaine peaga,tean paari sellist,kes lasevad täiesti kaine peaga õhupüssiga kasse.no eks pööbli seas leidu üksjagu neid nõrgamõistuslikke ja afektiivseid primitiivseid inimesi; tean paari sellist,kes täiesti kaine peaga lähevad endast välja ajakirjaniku peale ja tean ka sellist, kes käis Aafrikas safaril antiloope laskmas, ise veel minister, nüüdseks endine minister.
aprill 1, 2007 at 6:44 e.l. #110909marit
Memberpole midagi pööbellikumat kui alkohol ja tubakas….http://noortekas.delfi.ee/foorum/read.php?…267&t=17267
http://www.rate.ee/blogs.php?entry=397632&start=1#view
http://www.freewebs.com/kassipiinajad/
http://img253.imageshack.us/my.php?image=14b610693513jf0.jpg
http://img142.imageshack.us/my.php?image=34583su1.jpg
Ja käige kindlasti ära ka muid lugusid loomadest ja inimestest vaatamas
aprill 1, 2007 at 8:11 e.l. #110926Xero
MemberNo siin võeti kohe teema üles, kes kui palju viina kannatab ja mida peale hammustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas minu tulemusele on kellelgi midagi vastu panna: 29,5 aasta jooksul 1 pits viina ja umbes 1 liiter õlut(midagi muud lihtsalt ei olnud juua). Kogu alkohol. Mitte tilkagi alkoholi ei oma sünnipäevadel, oma pulmas… ega teistel üritustel. Isegi Starteri energiajooki joon ilma viinaga lahjendamata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on kangem mees?
Mina oma 22 eluaasta jooksul kuskil üle poole liitri viina, kuid õlust ma räägigi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd ei ole alko maitset tundnud üle 2 aasta.Igaljuhul respect !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2007 at 8:45 e.l. #111855argonaut
Member“uudis”: Eesti noored joovad alkoholi teiste riikide eakaaslastest rohkem
(taas üks järjekordne näitaja, mille poolest on “demokraatlik” EV esirinnas EL-is)
aprill 10, 2007 at 10:23 e.l. #111866MargoL
MemberMina leian, et ka alko tarbimisel on vaja tasakaalu. Ei kiida kuidagi heaks alkoholi laustarbimist, samas ei poolda ka totaalset karsklust. Teatud kogus alkoholi, sünnipäeva lauas üks pits enne sööki, laupäeva õhtul üks õlu saunas, on minuarust täiesti ok, kõiges peaks hoidma tasakaalu. Teatud kogus viina on ka tervisele pigem kasulik kui kahjulik, samuti klaasike punast veini parandab vereringet ja pudel lahjat õlut seedimist.
aprill 10, 2007 at 2:56 p.l. #111880argonaut
MemberMina leian, et ka alko tarbimisel on vaja tasakaalu. Ei kiida kuidagi heaks alkoholi laustarbimist, samas ei poolda ka totaalset karsklust. Teatud kogus alkoholi, sünnipäeva lauas üks pits enne sööki, laupäeva õhtul üks õlu saunas, on minuarust täiesti ok, kõiges peaks hoidma tasakaalu. Teatud kogus viina on ka tervisele pigem kasulik kui kahjulik, samuti klaasike punast veini parandab vereringet ja pudel lahjat õlut seedimist.- Milles seisneb Sinu poolt mainitud “totaalse karskluse” kahjulikkus?
- Kuidas on “teatud” kogus viina tervisele pigem kasulik kui kahjulik?
- Millised on üldised tendentsid alkoholi “mõõdukas” koguses tarvitamise osas (sh erinevates ühiskonnakihtides)?
- Kui palju inimesi suudab tavapäraselt piirduda “peol” ühe dringiga?
- Millised on sõna “pidu” vasted slängis? [abiks on näiteks Slängisõnastik]
- Mis on kujunuenud eelduseks “pidutsemisele” (näiteks slogan “Pidu sinus eneses” – Fizz siidri reklaamis) ehk siis mis on tüüpiliseks eelduseks tavainimesel hea meeleolu saamiseks peol (näiteks slogan “Mingit meeleolu ei ole…” – Aramis brändi reklaamis)?
aprill 10, 2007 at 4:08 p.l. #111898MargoL
Member- Milles seisneb Sinu poolt mainitud “totaalse karskluse” kahjulikkus?
- Kuidas on “teatud” kogus viina tervisele pigem kasulik kui kahjulik?
- Millised on üldised tendentsid alkoholi “mõõdukas” koguses tarvitamise osas (sh erinevates ühiskonnakihtides)?
- Kui palju inimesi suudab tavapäraselt piirduda “peol” ühe dringiga?
- Millised on sõna “pidu” vasted slängis? [abiks on näiteks Slängisõnastik]
- Mis on kujunuenud eelduseks “pidutsemisele” (näiteks slogan “Pidu sinus eneses” – Fizz siidri reklaamis) ehk siis mis on tüüpiliseks eelduseks tavainimesel hea meeleolu saamiseks peol (näiteks slogan “Mingit meeleolu ei ole…” – Aramis brändi reklaamis)?
Vabanda kui ma sinu tundeid sellega kuidagi riivasin kuid esitan siinkohal enda subjektiivset arvamust. Ma ei väida, et nn. totaalne karsklus oleks kuidagimoodi tervis kahjustav. Ma põhimõtteliselt ei kiida heaks äärmuslikust nii toitumis- kui joomisharjumustes. Mulle teadaolevalt on tõestatud alkoholi positiivset toimet teatud haiguste ravimisel, mõistagi käib jutt äärmiselt väikestest kogustest. Antud postituses ma ei kirjelda tendentse ei mõõdukas ega muud moodi alkoholi tarbimises. Alkoholi tarbimise kohta peol peaks siiski iga inimene ise vastama, kuid ise tean ja tunnen palju inimesi kes just peo algatuseks ühe dringi joovadki ja edasi piirduvad nt. mulliveega.
Ma mõistan, et sinupuhul on tegemist totaalse karskluse pooldajaga, mina seda aga propageeri, samuti ka mitte joomist, jäägu sulle sinu ja mulle minu arvamus.
Samamoodi ei pea ma õigeks ka taimetoitlust ja teisi ühte äärmust õigustavaid elustiile.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.