Viin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Viin
- This topic has 267 replies, 83 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
PumaZ.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2007 at 2:45 p.l. #101498
greenu
Membernjahh argonaut… see on inimestel geenides …. see alko joomine

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. aga tegelikult eelnev lause oli halb nali … ise pooldan seda arvamist et geenid ei pane minu elu paika … kui tahan siis joon ja kui ei siis ei joo … geenid seda ei mõjuta õlle tõstan suule ikkagi mina …. aga see selleks … põhimõte on see et enda eest vastutan ikkagi mina … mitte geenid keda kerge süüdistada …jaanuar 11, 2007 at 2:48 p.l. #101502matti
MemberTäpselt nii greenu.inimene kes süüdistab oma hädades geen,on tahtejõuetu ja moraalselt nõrk.
jaanuar 11, 2007 at 3:25 p.l. #101511ROtter
Membernjahh argonaut… see on inimestel geenides …. see alko joomine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. aga tegelikult eelnev lause oli halb nali … ise pooldan seda arvamist et geenid ei pane minu elu paika … kui tahan siis joon ja kui ei siis ei joo … geenid seda ei mõjuta õlle tõstan suule ikkagi mina …. aga see selleks … põhimõte on see et enda eest vastutan ikkagi mina … mitte geenid keda kerge süüdistada …Peab olema teatud geenikombinatsioon, et tekiks alkoholism. Aga seda enne keegi ei uuri, kui juba hilja on. Kui juba maksarakud ja ajurakud on hävinenud, siis ei aita enam miski.
jaanuar 11, 2007 at 3:40 p.l. #101514Mr.Mesi
MemberOotaks huviga,mida arvaks kogu selle pika jutu peale hr.Marek Liiva alias”Mr.Mesi”?no ma ei viitsi seda jama siin algusest lõpuni lugeda, kuid paar õlut päevas ei tee mingit kahju nii, et jooge õlut ja olge positiivsed.
õlle joomisega tulevad alati head mõtted;)
jaanuar 11, 2007 at 5:27 p.l. #101526argonaut
MemberKui inimene teeb vahet karskusel ja karsklusel, siis on see suur samm edasi paranenud mõtlemisvõime osas.
Oh ei, ma ei ole Vahitorni peatoimetaja, mina olengi JUMAL, põrgu-matti
olen surematu, nagu näiteks Türkmenistani president, kes ennast surematuks pidaks, kuid oh imet, südamekene lihtsalt jäi seisma, enam ei tuksunudki… niipalju siis surematusest… Saparmurat Niýazow pidas ennast ka lisaks veel Turkmenbashiks ehk kõigi turkmeenlaste isaks, vot selline sugumürsk ja vändagängster oli ta enda arust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lähemalt loe uudist tema surma kohta SIIT (EPL-i artikkel).Maailmas on läbi aegade olnud palju vaimukeenjusi, kes arvavad igasugu asju, peavad ennast millekski enamaks, kuigi lõppkokkuvõttes on neil kõigil üks ja ühine tunnus – kõik on nad lihtsurelikud inimesed, ei midagi enamat, nad kõik on mingis valdkonnas võhikud, enamik neist ei julge tunnistada omi vigu avalikult, neil on mingid kompleksid. Alati ei ole kupli all kõik kõige paremas korras. Meenutagem kasvõi Kõikide laste sõpra Leninit või siis Stalinit, Hitlerit, jätkan aga nimistut (varia järjestus)… Francisco Franco, Benito Mussolini, Fidel Castro, Mao Zedong, Slobodan Milosevic, Saddam Hussein, Augusto Pinochetti, ning otseloomulikult minu hetke vaieldamatu lemmik Kim ‘King Kong’ Yong Il … palju häid mõtteid… ja mälestusi, nagu ühe õllereklaami sõnum. Miks ei julgeta tunnistada omi puudusi, õigemini kui saadaks juba aru, et see, mida teen, on vale, siis see on juba suur edasiminek. Samm-sammult kulgevadki protsessid… olgu siis integratsiooni, inflatsioon, stagnatsioon, mobilisatsioon… ja igasugu -ioonid.
Alkoholi ja tubakateema on niivõrd ammendunud ja igav, et ei ole midagi lisada… ajalugu kordab ennast, sest keegi ei kuula.
Olgu, huvitav, mida arvab näiteks kodanik matti kui läbumentaliteediga kehakuduja näiteks sellistest uudistest?:
- Sienna Milleri jaoks oli alkohol nagu emapiim
- Rachel Weisz tarbis raseduse ajal alkoholi
- Õllekõhu suurusest võib välja lugeda infarktiriski
jne jne jne
Neid artikleid võib otsida kümnete kaupa lähiuudiste seast… üleüldse… UUDIS kui selline peaks olema mingi uus teave, kuid alkoholi ja suitsetamise puhul ei ole enam ammu midagi uut… üks ja seesama vana jauramine…. lõppudelõpuks ainus mõte ongi diskussiooni tekitamine elanikkonna seas. Üleüldse, noor inimene ei satuks alkoholi juurde kui vanemate ja lapse vahel on kujunenud usaldusväärne ja tugevate põhitaladega suhe, asjadest räägitakse, saadakse aru…. jah, alati ei lähe kõik nii nagu soovitakse ning tuleb osata läheneda õige nurga alt. Seega on mul ikka ja jälle küsimus, et kui viinaninad nii väga väidavad, et see on õige moodus, kuidas lõbutseda või tunda ennast hästi (?!?), siis miks väike laps (nt 6-aastane terve, ilma anomaaliateta) tunneb ennast hästi ja õnnelikuna, tema ju ei tarvita alkoholi (kuid kindlasti leidub ka selliseid idiootlikke vanemaid, nagu ühest ülalmainitud uudisest lugeda võib). Kui inimesel on ligipääs informatsioonile ja ta saab valida, mis on õige, mis on vale, saab valida endale sobiva valiku, siis on ju kõik hästi. Tihtipeale aga noorena ei olda teadlikud paljudest asjadest. Minu arvates on aga paljuski viga see, et on liiga vähe armastust saadud lapsepõlves vanema(te) poolt. Pean silmas jälle üldisemaid tendentse. Mul ei ole mingit statistikat tuua enda sõnade kinnituseks, kuid kuidas saaksi määrata armastust ja sellest teha statistikat? Mis on üldse armastus? See aga läheb juba teemast liialt mööda, selleks tuleks alustada uus diskussioon…
Kas Mr.Mesi va naljatilk seostab õlut lihashüpertroofiaga? Kuidas on nõgestega? Panevad lihase kasvama nii mis müriseb?

Selge see, et ei viitsi lugeda…. sinusugused on enamik inimkonnast, järjekindlad, enesekindlad, pealiskaudsed (mis ei tähenda ju iseenesest halba). Vene miilits on ka selline… järjekindel ja… RUMAL.
No vot ongi, õlu ei jäta sind kunagi, nagu suitsetajal on sigaret, see on alati su kõrval ja sinu sõber – pudelipõhjas peitub tõde, õigemini fakt, et pudel on tühi või tühjaks saamas ning on vaja uut kõrist alla lasta, et siis jälle head enesetunnet saada läbi sissekulunud käitumismustri…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas keegi… mõni tont kirjutab aga kihutuskommentaare alkoholi ja suitsetamise vastu ning pajatab pikalt ja põgusalt kui mõttetud ja tüüpilised pahed need on inimkonna seas… igasugu lolle leidub… Issanda loomaaed on suur ja lai, arvamusi on seinast seina, rohkem on neid, kes lähevad meinstriimiga kaasa (toitumisest on hea paralleel tuua igasugu 0% rasva silte sisaldavad tooted, mis inimeste, kes üldjuhul ei puutu kokku toitumise põhialustega, mõttemalli kujundavad).Hakkas hetkel peas kumisema katkend ühest laulust (“Silence Is Golden”)… “/—/ Talking is cheap, people follow like sheep… /—/”
Kas pole nii? Räägime jälle enamusest ühiskonnas. Võtame näite siitsamast Eestist: valimised on lähenemas ning käiakse välja taaskord kõiksugu suuri lubadusi….Inimeste primitiivsus üllatab mind ikka ja jälle, paraku.
Inimese “ego” on nagu hiliskevadine või varasügisene jääkirme järvel…
Lõpetaks siiski soovsõnadega:
Olge terved ja säilitage kaine mõistus ning tolerants ja ohjeldage oma emotsioone ja saamahimu, kadedust, tigedust, hingetrotsi, viha. Austagem iseennast. On tõesti tarvis mul lugeda moraali? Ega ei olekski kui ei oleks selliseid paarisõnalisi kommentaare, a la “paar õlut ei tee päevas midagi”….. või et “minu vanaisa on nii-ja-nii-vana ning paneb nii-ja-nii-palju tinti, vaat tema sobiks küll eeskujuks”.
Viimaks aga väike artikkel altruismi teemal:
jaanuar 11, 2007 at 6:56 p.l. #101539monarh
MemberKui inimene teeb vahet karskusel ja karsklusel, siis on see suur samm edasi paranenud mõtlemisvõime osas.Oh ei, ma ei ole Vahitorni peatoimetaja, mina olengi JUMAL, põrgu-matti
olen surematu, nagu näiteks Türkmenistani president, kes ennast surematuks pidaks, kuid oh imet, südamekene lihtsalt jäi seisma, enam ei tuksunudki… niipalju siis surematusest… Saparmurat Niýazow pidas ennast ka lisaks veel Turkmenbashiks ehk kõigi turkmeenlaste isaks, vot selline sugumürsk ja vändagängster oli ta enda arust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lähemalt loe uudist tema surma kohta SIIT (EPL-i artikkel).Maailmas on läbi aegade olnud palju vaimukeenjusi, kes arvavad igasugu asju, peavad ennast millekski enamaks, kuigi lõppkokkuvõttes on neil kõigil üks ja ühine tunnus – kõik on nad lihtsurelikud inimesed, ei midagi enamat, nad kõik on mingis valdkonnas võhikud, enamik neist ei julge tunnistada omi vigu avalikult, neil on mingid kompleksid. Alati ei ole kupli all kõik kõige paremas korras. Meenutagem kasvõi Kõikide laste sõpra Leninit või siis Stalinit, Hitlerit, jätkan aga nimistut (varia järjestus)… Francisco Franco, Benito Mussolini, Fidel Castro, Mao Zedong, Slobodan Milosevic, Saddam Hussein, Augusto Pinochetti, ning otseloomulikult minu hetke vaieldamatu lemmik Kim ‘King Kong’ Yong Il … palju häid mõtteid… ja mälestusi, nagu ühe õllereklaami sõnum. Miks ei julgeta tunnistada omi puudusi, õigemini kui saadaks juba aru, et see, mida teen, on vale, siis see on juba suur edasiminek. Samm-sammult kulgevadki protsessid… olgu siis integratsiooni, inflatsioon, stagnatsioon, mobilisatsioon… ja igasugu -ioonid.
Alkoholi ja tubakateema on niivõrd ammendunud ja igav, et ei ole midagi lisada… ajalugu kordab ennast, sest keegi ei kuula.
Olgu, huvitav, mida arvab näiteks kodanik matti kui läbumentaliteediga kehakuduja näiteks sellistest uudistest?:
- Sienna Milleri jaoks oli alkohol nagu emapiim
- Rachel Weisz tarbis raseduse ajal alkoholi
- Õllekõhu suurusest võib välja lugeda infarktiriski
jne jne jne
Neid artikleid võib otsida kümnete kaupa lähiuudiste seast… üleüldse… UUDIS kui selline peaks olema mingi uus teave, kuid alkoholi ja suitsetamise puhul ei ole enam ammu midagi uut… üks ja seesama vana jauramine…. lõppudelõpuks ainus mõte ongi diskussiooni tekitamine elanikkonna seas. Üleüldse, noor inimene ei satuks alkoholi juurde kui vanemate ja lapse vahel on kujunenud usaldusväärne ja tugevate põhitaladega suhe, asjadest räägitakse, saadakse aru…. jah, alati ei lähe kõik nii nagu soovitakse ning tuleb osata läheneda õige nurga alt. Seega on mul ikka ja jälle küsimus, et kui viinaninad nii väga väidavad, et see on õige moodus, kuidas lõbutseda või tunda ennast hästi (?!?), siis miks väike laps (nt 6-aastane terve, ilma anomaaliateta) tunneb ennast hästi ja õnnelikuna, tema ju ei tarvita alkoholi (kuid kindlasti leidub ka selliseid idiootlikke vanemaid, nagu ühest ülalmainitud uudisest lugeda võib). Kui inimesel on ligipääs informatsioonile ja ta saab valida, mis on õige, mis on vale, saab valida endale sobiva valiku, siis on ju kõik hästi. Tihtipeale aga noorena ei olda teadlikud paljudest asjadest. Minu arvates on aga paljuski viga see, et on liiga vähe armastust saadud lapsepõlves vanema(te) poolt. Pean silmas jälle üldisemaid tendentse. Mul ei ole mingit statistikat tuua enda sõnade kinnituseks, kuid kuidas saaksi määrata armastust ja sellest teha statistikat? Mis on üldse armastus? See aga läheb juba teemast liialt mööda, selleks tuleks alustada uus diskussioon…
Kas Mr.Mesi va naljatilk seostab õlut lihashüpertroofiaga? Kuidas on nõgestega? Panevad lihase kasvama nii mis müriseb?

Selge see, et ei viitsi lugeda…. sinusugused on enamik inimkonnast, järjekindlad, enesekindlad, pealiskaudsed (mis ei tähenda ju iseenesest halba). Vene miilits on ka selline… järjekindel ja… RUMAL.
No vot ongi, õlu ei jäta sind kunagi, nagu suitsetajal on sigaret, see on alati su kõrval ja sinu sõber – pudelipõhjas peitub tõde, õigemini fakt, et pudel on tühi või tühjaks saamas ning on vaja uut kõrist alla lasta, et siis jälle head enesetunnet saada läbi sissekulunud käitumismustri…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas keegi… mõni tont kirjutab aga kihutuskommentaare alkoholi ja suitsetamise vastu ning pajatab pikalt ja põgusalt kui mõttetud ja tüüpilised pahed need on inimkonna seas… igasugu lolle leidub… Issanda loomaaed on suur ja lai, arvamusi on seinast seina, rohkem on neid, kes lähevad meinstriimiga kaasa (toitumisest on hea paralleel tuua igasugu 0% rasva silte sisaldavad tooted, mis inimeste, kes üldjuhul ei puutu kokku toitumise põhialustega, mõttemalli kujundavad).Hakkas hetkel peas kumisema katkend ühest laulust (“Silence Is Golden”)… “/—/ Talking is cheap, people follow like sheep… /—/”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas pole nii? Räägime jälle enamusest ühiskonnas. Võtame näite siitsamast Eestist: valimised on lähenemas ning käiakse välja taaskord kõiksugu suuri lubadusi….Inimeste primitiivsus üllatab mind ikka ja jälle, paraku.
Inimese “ego” on nagu hiliskevadine või varasügisene jääkirme järvel…
Lõpetaks siiski soovsõnadega:
Olge terved ja säilitage kaine mõistus ning tolerants ja ohjeldage oma emotsioone ja saamahimu, kadedust, tigedust, hingetrotsi, viha. Austagem iseennast. On tõesti tarvis mul lugeda moraali? Ega ei olekski kui ei oleks selliseid paarisõnalisi kommentaare, a la “paar õlut ei tee päevas midagi”….. või et “minu vanaisa on nii-ja-nii-vana ning paneb nii-ja-nii-palju tinti, vaat tema sobiks küll eeskujuks”.
Viimaks aga väike artikkel altruismi teemal:
Huhhh – huhhhh.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuule argonaut, kas oled kuulanud väljendit: Pikk jutt – sitt jutt. Tõepoolest ei viitsi ilmselt keegi lugeda sinu … tsiteerin, “vaimugeenjuse” jura. Kui sul on rohud otsas siis mine osta juurde. Kui pole enne tarvitanud, siis mine arsti juurde … aga kindlasti enne 17. jaanuari
jaanuar 11, 2007 at 9:52 p.l. #101559LeBon
Membermonarhiga 100% nõus. Argonaut üritab küll usinalt mängida mõttehiiglast, pillub ladina- ja inglisekeelseid tsitaate ja loendab ajaloost suurmehi aga jutt ise oleks nagu umbjoobes kirjutatud. Kogu sõnastus, stiil, retoorika…oh jumal küll. Ma loodan, et su kirjandusõpetaja neid ridu ei satu lugema, “keenjus”.
jaanuar 11, 2007 at 10:09 p.l. #101562argonaut
MemberTänan soovituse eest, monarh, väga asjalik soovitus elukogenud mehelt. Väljend “pikk jutt – sitt jutt” on igav klišee. Mis puutub ravisse, siis tabletikuur täitsa käsil endal – glükoosamiinsulfaati manustan 1 tbl 3x päevas, peale 4nädalast ravikuuri on loodetavasti oodatud tulemused käes, hea stsenaariumi kohaselt.
jaanuar 11, 2007 at 10:20 p.l. #101563monarh
MemberTänan soovituse eest, monarh, väga asjalik soovitus elukogenud mehelt. Väljend “pikk jutt – sitt jutt” on igav klišee. Mis puutub ravisse, siis tabletikuur täitsa käsil endal – glükoosamiinsulfaati manustan 1 tbl 3x päevas, peale 4nädalast ravikuuri on loodetavasti oodatud tulemused käes, hea stsenaariumi kohaselt.OK Argonaut. Mine nüüd ilusti tudile ja rahune maha. Homme on jälle päev ja võibolla läheb veel kõik hästi
jaanuar 11, 2007 at 10:58 p.l. #101570argonaut
MemberLeBon, see “keenjus” oli ju selgelt taotluslik… stiili osas on mul muidugi kõvasti arenemisruumi. Eks need ole rohkem emotsionaalselt kirjutatud postitused… kandev mõte on ikkagi üks ja seesama – alkoholi tarvitamine ning suitsetamine on ebaloomulikud tegevused ning karskus on normaalne seisund, nagu seda on terve olemine. Karskuse koha pealt võib käsitleda ka seksuaalsust, mis on ka kunstlik, ühiskonna arengu jooksul väljakujunenud käitumismall. Suguakti eesmärk on olnud järglaste saamine. Siit aga küsimus, mis on kahjulik tervisele, mis aga ei ole tervisele kahjulik? Pean silmas nii vaimset kui füüsilist. Vaimsete hälvetega seksuaalkurjategijaid on küllaga uudistes läbi käinud (pedofiilid näiteks). Alkoholi puhul toome kõige hullema näite – roolijoodikud. Loomulikult naisepeksmised, märatsemised, tapmised – kainena tehakse seda märksa vähem… igaüks, kes ei ole otseselt kokku puutunud taolise statistikaga, teab, et see on nii (ei hakka hetkel otsima statistikat, pealegi, keda see ikka siin eriti huvitab?). Suitsetamise osas on passiivse suitsetamise tagajärjed märksa tõsisemad kui enamjaolt arvatakse. Stereotüüpset mõttemalli on küllaga ning müüdid on ikka juurdunud ühiskonnas niivõrd sügaval ja seda kantakse edasi inimeste enda arusaamade põhjal. Inimesed ei hari ennast piisavalt. Ollakse hädas argimuredega ning käiakse mööda “tüüpilist” rada, vaadatakse elule nagu tunnelnägija – ei osata käia ringi avatud silmadega. Või alahindan ma “enamust”, mõttehiiglasi, nagu näiteks kodanik LeBon?
Kapten Murphy seaduste kohaselt läheb ikka ja alati ühtemoodi ning ega homne ei ole erand
jaanuar 12, 2007 at 9:09 e.l. #101575ahven6
Memberviin on vaenlane ja seda tuleb h’vitada
jaanuar 12, 2007 at 11:22 e.l. #101579greenu
Memberkõige hullem näide roolijoodikud ????
allpool siis joodikute põhjustatud liiklusrikkumised
2005 +/- +/- %
15900 -144 -0,9
allpool siis kaine inimese poolt tehtud liiklusrikkumised
2005 +/- +/- %
25478-4398-14,7
selgituseks niipalju et 5 kohalise nr taga on muutus võrreldes eelmise aastaga … ja protsent on suhteline muutus eelmise aastaga…
nagu näed siis kaine peaga teeb inimene palju rohkem rikkumisi kui purjus peaga … seega sinu kartused on asjata …. kaine peaga inimene on statistiliselt ohtlikum kui purjus …
… jällegi näide elust enesest mis tõestab et alkohol pole hull 
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2007 at 1:57 p.l. #101613Andreaz
MemberPaluti ju ,et ei kirjutaks pikalt.Kesse viitsib seda ila lugeda.Kirjuta lühemalt ja konkreetsemalt.ma vaatan et see argonaut paneb siin ikka eri tarka. peab ikka tohutult vabaaega yle olema
jaanuar 13, 2007 at 8:12 e.l. #101681ROtter
Memberkõige hullem näide roolijoodikud ????allpool siis joodikute põhjustatud liiklusrikkumised
2005 +/- +/- %
15900 -144 -0,9
2005 +/- +/- %
25478-4398-14,7
selgituseks niipalju et 5 kohalise nr taga on muutus võrreldes eelmise aastaga … ja protsent on suhteline muutus eelmise aastaga…
nagu näed siis kaine peaga teeb inimene palju rohkem rikkumisi kui purjus peaga … seega sinu kartused on asjata …. kaine peaga inimene on statistiliselt ohtlikum kui purjus …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See näide kuulub valdkonda – väike vale, suur vale, statistika.
Kui palju inimesi sõidab kaine peaga, kui palju purjus – ja nüüd arvuta need %% uuesti.
jaanuar 13, 2007 at 9:48 e.l. #101687Marielito
Memberkõige hullem näide roolijoodikud ????allpool siis joodikute põhjustatud liiklusrikkumised
2005 +/- +/- %
15900 -144 -0,9
2005 +/- +/- %
25478-4398-14,7
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sul nüüd vähegi loogilist mõtlemist on, siis peaksid ise kah lõpuks aru saama, millise jama sa siia praegu kirjutasid. Loe, mida Oldman sulle kirja pani ja mõtle rahulikult järele.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.