VIIN
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » VIIN
- This topic has 112 replies, 69 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Leraak.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2008 at 8:30 p.l. #163859
PowerhouseGym
MemberNo edu siis kasvamisel. Selliseid mitteteaduslikke põhjendusi leiaks veelgi, et tarvitamist vabandada. Ja ega õlletki pea jooma, parim oleks üldse ilma alkota hakkama saada. Miks peab üldse jommis või sakkis olema? Pingeid saab maandada ka tervislikumalt-mõistlikumalt.jutt jumala õige!täiza päri!
august 22, 2008 at 6:20 e.l. #163880Kratos
MemberMillist viina eelistate ja miks??Mis on kõige usaldusväärsemad ja kvaliteetsemad viinad?
1) nimetage viina nimetusi, mida eestist saab osta ,mis on kõige kvaliteetseim ja paremate omadustega (HIND EI LOE)
minuarust ruski razmer ja viru valge, kuid ma algaja selles osas veel.
Peamiselt on kõige puhtamad kallid vene viinad. Ma olen kuulnud ühest viina margist mida filtreeritaksse läbi teemant filtrite, sellel pidi olema ka vastav hind
august 22, 2008 at 8:21 e.l. #163896bumer325i
MemberPeamiselt on kõige puhtamad kallid vene viinad. Ma olen kuulnud ühest viina margist mida filtreeritaksse läbi teemant filtrite, sellel pidi olema ka vastav hindkui aus olla siis vene viinad ongi kõvasti parenad. kuigi vah peal sai joodud ka viru valge sidruni oma. nüüd pole kangemat midagi tükk aega joond… kui üks rummi koks välja jätta
“>september 5, 2009 at 1:40 p.l. #217566koit107
Memberkimmel
Membersmirnoff on küll väga hea kui mõelda ka järgmisele päevale:D.Aga hind on ka teistest palju kallim
september 5, 2009 at 7:29 p.l. #217615Sir
MemberMa sulle soovitan!!!
Ma soovitan soojalt, et sellel veebilehel ei soovitataks selliseid aineid!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ytelge nyyd k6ik kooris, et Aile on ekstremist, juba liiga vana, rumal ja yleyldse peaks mul 2ra keelatama siin midagi kommenteerida!

Mina olen käsi!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa siis tahaks, et selliseid teemasid noored arutaksid kuskil sellises foorumis, kus pole nii palju tevislikkusehaigeid? Saaksid sealt hoogu juurde, oleks parem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naljatilk oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 5, 2009 at 7:44 p.l. #217617emmimees
MemberKrt mul eelmine perearst läks närvi kui kuulis, et õlut võtan vahest ..soovitas selle asemel puhast viina lasta
september 5, 2009 at 7:59 p.l. #217621marjasha
MemberKui juba viina võtta, siis ikka russki razmer
september 5, 2009 at 8:19 p.l. #217624Anonüümne
GuestTSITAAT(Bonsuna @ 10 Jun 2008, 14:37) *
Üks normaalne inimene ei kalla endasse sellist vedelikku mis põleb. Nimetatagu seda pealegi tarkade joogiks või mis iganes. Kõige targem oleks siiski seda kütust üldse mitte tarvitada.
Ise olen suur õllesõber ja seda ka ainult, ükski teine alkohoolne jook mulle ei meeldi.
Kõik viinaga seotud nn positiivsed aspektid on müüdid ja välja mõeldud inimeste poolt kel alkohooliku pisik vaikselt veres juba. smile.gif Kui asjasse natuke teaduslikumalt süveneda, siis inimese jaoks on see selge mürk, eriti veel sporti tegeva inimese organismile.
Õlle ja veiniga on natuke teine teema, peale alkoholi on seal ka midagi kasulikku meile. (kui kogusega ei liialda) Seega alkoholi kui sellist ma 100% ei välista ka sportlase menüüs.
äkki on õllepisik Kalmust nakatand hoopis
september 5, 2009 at 8:25 p.l. #217625Peyote
MemberLaua Viina ei joo isegi mitte tasuta,pohmakat temast jah ei ole,see on väga hea,aga maitse on väga kibe ja häiriv minu jaoks.
Muidu on normid:Mõrnaja,Õuna Viru Valge ning Õuna Smirnoff.Õuna maitse annab viinale palju juurde,aga Mõrnaja
on lihtsalt väga hea maitsega viina koht,isiklikult võin seda esimesed kolm pitsi puhta juua,aga viina joon muidu väga
väga väga harva.kuid joon ikkagi tavaliselt õlut.
september 5, 2009 at 8:33 p.l. #217628LaurL
MemberPits viina päevas on väidetavalt kasulik. Seda õpetas mulle näiteks keemia õpetaja põhikoolis.Keemia õpetaja oli alkohoolik , et seda soovitas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu Parimad viinad : Smirnoff , Absolute Vodka , Mõrnaja
Eesti Viinadest: Viru valge kindlasti
september 5, 2009 at 8:42 p.l. #217631Madis232
Membersaaremaa viin on valus pask. peavalu garanteeritud-
keskmise hinnaga alates ja + vene viinad on parimad
september 5, 2009 at 10:09 p.l. #217637PumaZ
MemberLaua Viin, joon et purju jääda, mitte selleks et nautida viina maitset.
september 5, 2009 at 10:56 p.l. #217638