VIIN
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » VIIN
- This topic has 112 replies, 69 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Leraak.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2008 at 5:46 p.l. #155777
Capricorn
Memberno see mällu sõna on nii general, ütleme et 100-150g alkoholi each timeKui 2 kuu jooksul juua 100-200g alkoholi, siis ei usu et see nii suurel määral lihsaeid mõjutab, aga kindlasti pole areng sama.
2 kuu jooksul see 100-200 g (arvatavasti taandasid selle absoluutse alkoholi peale?) nüüd küll lihaste arengut ei mõjuta, vähemalt mitte sellisel määra, et sa sellest aru saaksid.
Ma joon iga nädal vähemalt 250 g alkot (taandatud abs. alkoholi peale) ja vähemalt jõud areneb küll normaalselt. Aga ma ei joo viina, vaid tavaliselt õlut.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2008 at 6:29 p.l. #155786T6nu69
Member2 kuu jooksul see 100-200 g (arvatavasti taandasid selle absoluutse alkoholi peale?) nüüd küll lihaste arengut ei mõjuta, vähemalt mitte sellisel määra, et sa sellest aru saaksid.
Ma joon iga nädal vähemalt 250 g alkot (taandatud abs. alkoholi peale) ja vähemalt jõud areneb küll normaalselt. Aga ma ei joo viina, vaid tavaliselt õlut.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike õlle võib isegi kasuks tulla, maandab pingeid jne.

Aga jah väike, mitte mingi kast.
mai 28, 2008 at 6:34 p.l. #155788Tsaar
Membermoraalijutlused siin suht kohatud vist. enamus foorumlasi ilmselt täitsa tavalised inimesed, kellele lihtsalt yheks kasulikuks hobiks (ilmselt paljudest) on jõusaal. vaevalt mõni nädalavahetuse pummelung selle hobi harrastamisele ja tulemustele eriti negatiivselt mõjub (ei mõtle siin tippsportlasi). nii et PROOSIT.
mai 28, 2008 at 6:41 p.l. #155789Capricorn
MemberVäike õlle võib isegi kasuks tulla, maandab pingeid jne.
Aga jah väike, mitte mingi kast.

Seda kindlasti, eriti veel arvestades seda, et väga paljud jälgivad liiga rangelt oma toitumist ning õlu annab ka mõningaid lisakaloreid ja tõesti ka lihased lähevad lõdvemaks peale väikest õllet. Olen siit foorumist paaril korral lugenud, et kui mees hakkas igal õhtul, peale trenni ühe õlle ära jooma, siis areng kiirenes. ; Marek Kalmus on samuti rääkinud, et tavaliselt ta joob iga päev ühe õlle (vahetult võistluste-eelsel ajal vist enam mitte?), see aitab lihaseid lõdvaks lasta jne. See muidugi ei tähenda, et kõik, kes tahavad suuri liohaseid, peaksid nüüd hakkama (peaaegu) iga päev õlut jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsaar, olen täiesti nõus sinuga
mai 28, 2008 at 6:43 p.l. #155790Amarillo
Member2 kuu jooksul see 100-200 g (arvatavasti taandasid selle absoluutse alkoholi peale?) nüüd küll lihaste arengut ei mõjuta, vähemalt mitte sellisel määra, et sa sellest aru saaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa oled täpselt keskmine eestlane, aastas siis 12 KILO

ma pigem arvan et viin on kasulikum kui õlle, arvestades sama g kogumahust, niipalju kui lugen viina on rohkem kiidetud tervisele
mai 28, 2008 at 6:44 p.l. #155791Amarillo
MemberSeda kindlasti, eriti veel arvestades seda, et väga paljud jälgivad liiga rangelt oma toitumist ning õlu annab ka mõningaid lisakaloreid ja tõesti ka lihased lähevad lõdvemaks peale väikest õllet. Olen siit foorumist paaril korral lugenud, et kui mees hakkas igal õhtul, peale trenni ühe õlle ära jooma, siis areng kiirenes. ; Marek Kalmus on samuti rääkinud (mis ei tähenda, et kõik peaksid hakkama nüüd õlut jooma iga päev), et tavaliselt ta joob iga päev ühe õlle (vahetult võistluste-eelsel ajal vist enam mitte?), see aitab lihaseid lõdvaks lasta jne.Tsaar, olen täiesti nõus sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>testosterooni tõstab ka väidetavalt
mai 28, 2008 at 6:51 p.l. #155798Kermo
MemberKui tahad kindla peale välja minna siis võta Russki standart PLATINIUM see on ikka lagi. Varem jõime sõbraga koguaeg russki standartit, aga mingist ´hetkest viskas kehvema partii või mis iganes, aga oli halb olla järgmine päev, siis läksime üle PLATINIUMILE ja pole kunagi olnud, kuigi see päris kallis. Viimati jõime jlle standartit ja oli ka kõik ok järgmine päev. A muidu õige foorum, kus seda arutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2008 at 6:53 p.l. #155799Amarillo
MemberKui tahad kindla peale välja minna siis võta Russki standart PLATINIUM see on ikka lagi. Varem jõime sõbraga koguaeg russki standartit, aga mingist ´hetkest viskas kehvema partii või mis iganes, aga oli halb olla järgmine päev, siis läksime üle PLATINIUMILE ja pole kunagi olnud, kuigi see päris kallis. Viimati jõime jlle standartit ja oli ka kõik ok järgmine päev. A muidu õige foorum, kus seda arutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palju see platinium siis plekib? ostsin täna standardi 200 eest 0.5se
mai 28, 2008 at 7:10 p.l. #155803H2rr2
MemberEii mitte viin, tegin täna suure vea… kuigu tutipäev tulekul, tõmbasin sõbra pool nosu täis ja läksin trenni, tegin enda arust rinda ja biitsa :DXD
Aga mis teha täispeaga on mõistust ja jõudu palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2008 at 7:55 p.l. #155811Alexander Andrusenko
Moderatorsa oled täpselt keskmine eestlane, aastas siis 12 KILO
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma pigem arvan et viin on kasulikum kui õlle, arvestades sama g kogumahust, niipalju kui lugen viina on rohkem kiidetud tervisele
Hmm.. Mis moodi sa need 12 kilo välja arvutasid?
mai 28, 2008 at 8:06 p.l. #155812Samakamees
MemberHmm.. Mis moodi sa need 12 kilo välja arvutasid?Mm kui võtta 250g iga nädal , see teeks 1kg kuus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aastas on 12kuud , ma arvan , et ta mõtles niimai 28, 2008 at 8:15 p.l. #155813maimps1
MemberNipernaadi ruki viin,Volganaya vodka,Russkii rasmer,h2id on palju!Hullemad on liviko ja Liivi omad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2008 at 8:26 p.l. #155814Capricorn
MemberMm kui võtta 250g iga nädal , see teeks 1kg kuus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aastas on 12kuud , ma arvan , et ta mõtles niiJah, suurusjärgus igas kuus 4 nädalat ning aastas 12 kuud= 48 nädalat=48×250=12 000 (ml)= 12 l.
mai 28, 2008 at 9:27 p.l. #1558214Qlimax
MemberEii mitte viin, tegin täna suure vea… kuigu tutipäev tulekul, tõmbasin sõbra pool nosu täis ja läksin trenni, tegin enda arust rinda ja biitsa :DXDAga mis teha täispeaga on mõistust ja jõudu palju

Ja eputad ka veel siin sellise debiilsusega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2008 at 9:33 p.l. #155824Alexander Andrusenko
ModeratorMm kui võtta 250g iga nädal , see teeks 1kg kuus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aastas on 12kuud , ma arvan , et ta mõtles niiAhhah. Mulle jäi millegi pärast meelde, et 250g kuus, mitte nädalas..
H2rr2-le nii palju, et mõistust küll väga ei paista olevat.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.