VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid
- This topic has 397 replies, 70 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2012 at 9:35 p.l. #324859
vAleksei
MemberSelline küsimus, et mis grimmi VÕIB kasutada EMV 2012? Mul on eriti hele nahk ja tahaks midagi sellist, mis teeks ikka korralikult tumedaks
. Muidugi eraldi teema on selle voolamisega jms, aga see võib juba tulla higistamisest jne. Ühesõnaga, tahaks soovitusi, kust ja mida tasuks võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tore oleks muidugi, et ei määriks, kui kanda juba eelneval päeval ka kiht peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.september 20, 2012 at 10:14 p.l. #324862susim
MemberJan Dana!
september 21, 2012 at 4:13 e.l. #324869Kristjan-Johannes Konsap
MemberSelline küsimus, et mis grimmi VÕIB kasutada EMV 2012? Mul on eriti hele nahk ja tahaks midagi sellist, mis teeks ikka korralikult tumedaks
. Muidugi eraldi teema on selle voolamisega jms, aga see võib juba tulla higistamisest jne. Ühesõnaga, tahaks soovitusi, kust ja mida tasuks võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tore oleks muidugi, et ei määriks, kui kanda juba eelneval päeval ka kiht peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Peaasi, et oleks kuivgrimm, mitte selline rasvane möga nagu kunagi.
Heleduses võin ma sinuga võistelda ja seni on Fitshoppides müüdavatest grimmidest täiesti piisanud.
Pole kursis, kas sa oled üldse grimmi nii peale pannud nagu pakil kirjas või oled jätnud viimase päeva peale nagu Imre poisid. Kui ikka muud lahendust pole, siis ma ostaks oma raha eest selle välja ja kannaks peale nii nagu peab.
Kui ikka 3 kihti panna kahel-kolmel võistluseelsel päeval, siis võtab piisavalt tumedaks küll.
september 21, 2012 at 8:21 e.l. #324881vAleksei
MemberPeaasi, et oleks kuivgrimm, mitte selline rasvane möga nagu kunagi.
Heleduses võin ma sinuga võistelda ja seni on Fitshoppides müüdavatest grimmidest täiesti piisanud.
Pole kursis, kas sa oled üldse grimmi nii peale pannud nagu pakil kirjas või oled jätnud viimase päeva peale nagu Imre poisid. Kui ikka muud lahendust pole, siis ma ostaks oma raha eest selle välja ja kannaks peale nii nagu peab.
Kui ikka 3 kihti panna kahel-kolmel võistluseelsel päeval, siis võtab piisavalt tumedaks küll.
Okei, aga fitshopi kodukalt ma grimme küll ei näe
september 21, 2012 at 8:28 e.l. #324882Sarge
MemberTop Tan.
http://nosterrex.ee/…70-top-tan.html
Eesti Karikavõistlusel kõik TÜ ASK sportlased kasutasid seda ja ei voola ka. Ei olnud seda jama, et enne autasustamist pidi veel patsutama vms protseduure tegema.
PS! Roheliseks ka ei tõmmanud kuskilt.
september 21, 2012 at 8:57 e.l. #324878Tragl
MemberMillest need grimmid koosnevad? Kas avaldavad nahale negatiivset mõju ka?
september 21, 2012 at 9:30 e.l. #324885Ott Kiivikas
MemberVõistlejatest on lisandunud Kristjan Oras Athletic Fitness +175cm.
september 21, 2012 at 9:37 e.l. #324886Ott Kiivikas
MemberKui inimene läheb NACi võistlema, see kohe tähendab, et on treeningus ja toitumises midagi muud kui IFBB võistlejal? Ei pruugi ju alati nii olla. Eelmine aasta sügisel IFBB Eesti MV tase oli kõvasti kõrgem kui NAC Lahtised Eesti MV. Oleks võinud kõik IFBB võistlejad NACis võistelnud (naturaalselt) oleksid lisaks karikale ja medalile saanud ka raha. V-o on selle põhimõttega mindud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uskumatu mõttekäik…..
IFBB tase maailmas on olnud alati kõrgem kui ükskõik millise teise liiga oma. See ei tähenda, alati seda, et selles liigas kõik “puhtad poisid on” , kuid see on ka ainuke liiga kus vähemasti tiitlivõistlustel mingigi kontroll on erinevalt teistest liigades. Eesti dopingupoliitika on juba kulturismi osas 10 aastat olnud teada ja sellega koos ka mängureeglid. Kuna on sportlasi kellele need mängureeglid ei meeldi, siis nad leiavadki enese väljund alternatiivliigades – ja see on inimese vaba valik, kuid valdavalt on sellele ainult üks põhjus, mis vastukarva on ja see on võimalik dopingukontroll. Rahadest ei ole siinkohal mõtet üldse rääkida (kuskil liigas ei ole see ala amatöörtasemel piisavalt rahastatud) või auhindadest – karikad on EMV ja EKV valdavalt võimsamad kui tiitlivõistlustelt saadud karikad….september 21, 2012 at 11:52 e.l. #324889lkv
MemberMeil on hea meel teatada, et müügile on jõudnud piletid Innar Mardo VII memoriaalile, kus kavas Eesti meistrivõistlused kulturismis, fitnessis ja Athletic Fitnessis.
Samuti toimuvad esmakordselt Eestis ametlikud Armliftingu võistlused.
Täispilet 10€, lapsepilet 5€.
Piletid müügil Piletilevis, siin.
september 21, 2012 at 11:54 e.l. #324890Siim Kelner
MemberUskumatu mõttekäik…..
september 21, 2012 at 1:13 p.l. #324893rennosport
MemberMa võtsin kuskilt IFBB sportlased lahti ja ennäe Iris Kyle ka nimekirjas. See neegrisoost neiu on meil kindlasti puhas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saanud üldse aru, et mis mõttes nagu, kõik meeste nägudega sportlased olid seal kirjas.
september 21, 2012 at 1:20 p.l. #324895Ott Kiivikas
MemberMa võtsin kuskilt IFBB sportlased lahti ja ennäe Iris Kyle ka nimekirjas. See neegrisoost neiu on meil kindlasti puhas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saanud üldse aru, et mis mõttes nagu, kõik meeste nägudega sportlased olid seal kirjas.
Ma räägin kontrollist amatöörspordist, profispordis ei ole ka IFBB mingit kontrolli…ja see ei tähenda nagu ka mainisin, et seal siis valemängureid ka amatöörsportlastes sees ei oleks. On ja vägagi palju, kuid see kõik on tingitud suuresti soovimatusest seda kontrolli tugevada.
september 21, 2012 at 1:21 p.l. #324896rennosport
MemberNüüd ma mõikan natu paremini asja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2012 at 1:46 p.l. #324900lkv
MemberMillest need grimmid koosnevad? Kas avaldavad nahale negatiivset mõju ka?
Grimmid on nagu isepruunistuvad, st see määrivam osa tuleb ilusti pärast võistluseid duši all käies maha. Paar päeva oled jumekam ja värv kulub ise maha. Nahk võib kuivem olla, st vajab kreemitamist lihtsalt pärast, aga midagi muud küll ei juhtu.
Grimmi kasutamise õpetuse leiad siit. Grimm saadaval FitShop.ee veebipoes.
Kindlasti soovitan esmakordsel võistlejal võtta appi keegi, kes on grimmi varem peale kandnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2012 at 1:54 p.l. #324901Gold
MemberMa räägin kontrollist amatöörspordist, profispordis ei ole ka IFBB mingit kontrolli…ja see ei tähenda nagu ka mainisin, et seal siis valemängureid ka amatöörsportlastes sees ei oleks. On ja vägagi palju, kuid see kõik on tingitud suuresti soovimatusest seda kontrolli tugevada.
Ott aga kuidas siis profiks saab?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.