VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid
- This topic has 397 replies, 70 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 22, 2012 at 9:25 p.l. #327709
saaremets
Memberoktoober 23, 2012 at 5:50 e.l. #326287lkv
MemberHea töö, Kaspar!
oktoober 23, 2012 at 6:25 e.l. #327713KamikazeSuicide
MemberSiin tundub, et fotograafil ei olnud värvid päris paigas, kuidagi kollane on ja teravus ka kõige parem ei ole

Originaalkaadrid on ikka parema kvaliteediga kui FB albumist pärinevatel.
Igati hea võistlus oli läbi kaamera silma vaadates.
oktoober 23, 2012 at 6:27 e.l. #327714Janika Aavamägi
MemberOriginaalkaadrid on ikka parema kvaliteediga kui FB albumist pärinevatel.
Igati hea võistlus oli läbi kaamera silma vaadates.

No tegelikult saalist avanebi just selliste värvidega vaatepilt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2012 at 6:33 e.l. #327715KamikazeSuicide
MemberJanika: sul on ka õigus. Salme KK lavavalgus on väga muutuv lava ulatuses. Igal sammul valgus ja värvid muutuvad. Õnneks annab natuke ka hiljem fotosid korrigeerida.
Mulle seda üritust meeldib jäädvustada. Väljakutse missugune, vaheldus jõusaalile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2012 at 6:54 e.l. #327716-TANK-
Member
oktoober 23, 2012 at 8:14 e.l. #327720Ott Kiivikas
MemberJanika: sul on ka õigus. Salme KK lavavalgus on väga muutuv lava ulatuses. Igal sammul valgus ja värvid muutuvad. Õnneks annab natuke ka hiljem fotosid korrigeerida.
Mulle seda üritust meeldib jäädvustada. Väljakutse missugune, vaheldus jõusaalile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igal juhul tänud, et fotograafid pilte teevad, sest ise laval olles ei näe ju kuidas laval välja näed ja hiljem ainus võimalus seda teada saada on vaadata pilte või video.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2012 at 8:42 e.l. #324461KamikazeSuicide
MemberIgal juhul tänud, et fotograafid pilte teevad, sest ise laval olles ei näe ju kuidas laval välja näed ja hiljem ainus võimalus seda teada saada on vaadata pilte või video.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tähele olen pannud ka seda (vähemalt Salme KK-s), et kui teha natukegi külje pealt fotosid, siis taust (loe: liiga palju üleliigset träni ja muud segavad faktorid) rikub hea foto sportlasest ära.
Mina proovin igatahes ka edaspidi häid kaadreid tabada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2012 at 9:58 e.l. #327726rennosport
MemberOti grimm oli nagu rusikas silma auku, peajagu teistest üle! Kui ma meenutan, siis nii head grimmi ma vist Oti puhul ei mäletagi. Vaevalt, et fotograafid on nüüd üle aasta niipalju paremaks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igaljuhul super grimm. Lisaks veel hea vorm ja super tulemus ongi valimis:)oktoober 23, 2012 at 2:00 p.l. #327753Sarge
Memberoktoober 23, 2012 at 3:21 p.l. #327760oktoober 23, 2012 at 3:44 p.l. #327763vend vähk
ModeratorOmalt poolt ka teen väikese kokkuvõtte just läbiviija seisukohalt. Publiku ja korraldajate poolt ikka tuli aeg-ajalt kergeid kriitikanooli, aga üldiselt sain normaalselt hakkama. Teinekord tekkisid sellised lambiprobleemid nagu mina teadvustasin, et lavale tuleb võistleja nr 25, aga tuli hoopis 22. Minule ulatatud lehtedel ei olnud sellel hetkel mitte ühtegi märget juurdelisatud Läti võistlejatest ning mina tõesti ei pidanud peast teadma, kes ja mis numbriga tegelikult lavale ilmub. Ometi sellistel hetkedel anti mulle mõista kui lammas ma olen. Sama ühe käe tõmmete võistlusel, kus laval toimetavate korraldajate ja publiku vahel tekkis korduvalt vaidlus, kui raske on raskuste kinnitus koos käsikuga- kas see on 3 või 4 kg ning kui kettaid on 70 kg, siis kas võib öelda, et raskuseks oli 70 või hoopis 73 kg? Eks vigadest õpitakse ning loodetavasti järgmistel võistlustel läheb kõik sujuvamalt ilma üllatusteta. Üldiselt olen võistlustega rahul ning meele tegi rõõmsaks ka publiku võimsam kaasaelamine üle pika aja. Eks paistab, kas viin neid võistluseid veel kunagi läbi- äkki leiavad korraldajad mõne asjalikuma asjaarmastaja etteotsa. Suured tänud kõikidele võistlejatele ilusa etenduse eest ning hakake kindlasti kevadeks valmistuma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2012 at 3:49 p.l. #327765Henry Küla
MemberIlmselt oleks pilte veelgi rohkem olnud kui oleks julgemalt fotograafile ligi astutud ja palutud pilte teha. Sealhulgas võistlejate hulgas mõni üksik häbenes kaamera ette tulla või mõni üksik isegi keeldus kategooriliselt, et teda pildistataks…
Tõepoolest, lava taga asuvad pildid fitness.ee galeriist leiab aadressilt:
http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=549396&g2_page=1
Mõnevõrra suurema resolutsiooniga ja tihedamad pildid asuvad aadressil:
http://pilt.delfi.ee/album/268833/
Delfis olev võistluste lavatatagune piltide valik täieneb igapäevaselt samm-sammult.
oktoober 23, 2012 at 5:55 p.l. #327776-TANK-
MemberMa ütleks ainult seda, et autasustada võiks küljega publiku (või pigem fotograafide) poole.
Siis saaks ka sellest momendist kenad pildid, muidu jääb ainult näha autasustaja selg.
oktoober 23, 2012 at 6:08 p.l. #327779vend vähk
ModeratorMa ütleks ainult seda, et autasustada võiks küljega publiku (või pigem fotograafide) poole.
Siis saaks ka sellest momendist kenad pildid, muidu jääb ainult näha autasustaja selg.
Õige tähelepanek!
Varem oligi nii, et karikaid-diplomeid jagati publiku poole küljega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.