Vigastuste ennetamine, taastusravi jm
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Vigastuste ennetamine, taastusravi jm
Tagged: füsioteraapia, gmaster, taastusravi, teiping.ee
- This topic has 243 replies, 36 voices, and was last updated 4 years, 7 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2013 at 1:14 p.l. #338175
gmaster
MemberProovi külmakotti ja siis naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2013 at 1:23 p.l. #338176martinkink
MemberNaermisel on sinu elus kriips peal, nüüd pead välisilma ja vabariigi kodanikke ülejäänud elu telekast vaatama.
märts 7, 2013 at 1:41 p.l. #338177Martin Mägi
MemberProovi külmakotti ja siis naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige külmem asi mis mul kontoris on, on alkovaba õlu. Ma pean otsustama, kas joon ta ära või panen särgi alla.
märts 10, 2013 at 7:51 p.l. #338350gmaster
MemberNonii, aeg lendab.
Igatahes mu praktika Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsiooni keskuses hakkab nüüd läbi saama ja 13.märtsist olen taas täisväärtuslik tallinlane, niiet kõik vanad ja uued kliendid, olete oodatud massaaži v füsioteraapiasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need 3 nädalat lendasid HNRK-s päris kiiresti ja seni olid peamised patsiendid seljaajutraumadega. Eks vaatab, võibolla tegelen veel viimastel päevadel peaaju infarkti patsientidega ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd saab jälle Tallinnas koos trennikaaslasega korralike raskuste liigutamisele keskenduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… jaa väike tagasiside kliendilt B-foorumist:
märts 14, 2013 at 10:26 e.l. #338532gmaster
MemberNiisiis, olengi tagasi Tallinamail.
Praktika ja Haapsaluelu möödus üsna tegusalt, ja pole ka välistatud, et ma seda kohta mõnikord veel külastan. Olemas oli täitsa korralik jõusaal, eriti vabaraskuste koha pealt, niiet sai ka veidi toonust hoitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et nagu öeldud, siis olen Tallinnas nüüd pikemaks ajaks tagasi, niiet ootan kõiki taas mind külastama, võtke ühendust, kindlasti leiame sobiva aja.
Nüüd siis harin end veidi neuroloogia vallas edasi, teen kuu jagu tööd Adeli Rehabilitatsioonikeskuses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja hoidke kõrvad-silmad kikkis, varsti peaks olema tulemas meeldiv üllatus just kesklinna inimestele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2013 at 10:27 e.l. #338533gmaster
MemberSamas – Tartu inimesed, kellel on huvi minu teenuste vastu, võtke ühendust, kaalun võimalust teile vastu tulla ning Tartut külastada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2013 at 9:37 e.l. #339861gmaster
MemberKaua tehtud kaunikene!
Neljapäeval, 25.04 on kõigil võimalus tulla soodushinnaga massaaži v füsioteraapiasse/kinesioteipingule minu uude kabinetti aadressil Tina 9, Tallinn, ja uurida, miks sportlastele minu massaaž nii meeldib.
Asukoht on väga mõnus, tulge vaadake üle!
Registreerumine ja lisainfo 53 836 066 või georg@teiping.ee.
Meeldivate kohtumisteni!
aprill 22, 2013 at 11:46 e.l. #341238gmaster
MemberJäänud on veel mõned ajad, kl 10 ja kl 20
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid need, kellele see neljapäev ei sobinud, ärge kurvastage!
Võtke ühendust ja kindlasti leiab teile sobiva aja järgmine nädal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 24, 2013 at 6:49 p.l. #341355gmaster
Membervabanes kl 15-16 aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2013 at 8:40 e.l. #341460gmaster
MemberNonii, esimene päev läbi ja jäin kohaga väga rahule. Jutu järgi jäid ka kliendid rahule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet tõenäoliselt hakkan kord nädalas Tina 9-s kohal olema.
Järgmine nädal on see kolmapäev, 1. mai.
Sissepääs paremal piiluvast uksest.
aprill 26, 2013 at 7:18 p.l. #341476gmaster
Member9 ja 10 mai olen Tartus seminaril ja ilmselt kui vaja, siis võin ka mõne inimese vastu võtta, niiet võtke julgelt ühendust, ka vanad kliendid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu kirjutan jätkuvalt lõputööd jooga mõjust tervisenäitajatele ja lihaste biomehaanilistele omadustele, aga kui keegi väga mingil teemal arutada tahab, siis andke tuld
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2013 at 2:08 p.l. #342928gmaster
MemberKirjutasin veidi patjadest, tõin välja mõned head pakkumised.
juuni 9, 2013 at 3:10 p.l. #344813gmaster
MemberUpitan veidi teemat ja täpsustan et tartlastel on siis võimalik veel homme ja ülehomme (10-11 juuni) minu teenuseid kasutada, peale seda paraku mul Tartusse enam väga asja ei ole…
Niiet kõik kellel midagi kurta või kontrollida on vaja – georg@teiping.ee või 53 836 066.
juuni 12, 2013 at 8:35 e.l. #344953gmaster
MemberNii, ühe etapiga siis ühel pool, lõputöö kaitstud.. Lõpetamine siis 21.06
Aga ega siin pikka pulli pole, homme juba tööpäev uues kohas, kuigi mõned teised kohad on veel huvi üles näidanud. Esialgu asun tööle Adeli Eesti Rehabilitatsioonikeskusesse, kus siis põhiklientuur tugiliikumisaparaadi- ja neuroloogiliste probleemidega patsiendid. Kolm esimest nädalat möödub kohe LOKOMAT-kõnniroboti peal.

Minu teada peaks neid täiskasvanuvariante eestis 2 olema, ja 1 lasteversioon veel Mustamäel lastehaiglas.
Aga jätkuvalt võtan eraviisiliselt vastu nii valutavaid kontoritöölisi kui jõusaalijõmme, vähemalt lähiajal.
Panen siia siis paljudele huvipakkunud lõputöö ka.. Kaalun ka seda, et kui mu fotokas euroopa turneelt tagasi tuleb, siis teha videopostitus sellest, mis need tulemused reaalselt tähendavad. Tulemused olid tõesti väga huvitavad.
Tavalugejatel tasuks siis lugeda läbi kirjanduse ülevaade ja lõpust arutelu, saab ka veidi aimu.
juuni 12, 2013 at 10:51 e.l. #344958salasilm
MemberMa ei saa ikkagi aru, miks nende vererõhud tõusid. Osad neist olid enne suht alakaalulised, aga ikkagi.
Kahju, et nii vähe uurimisaluseid oli. Sedasi on ikka keeruline rallit sõita, kui sul on 8 inimest ja neist osad veel ei käi kohal ka korralikult.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.