Ootan vastuseid meditsiinialaste teadmistega inimestelt ja nendelt, kellel on endal sääraseid kogemusi.
Lugu järgmine: 26. dets õhtul tekitasin endale õnnetuse käigus korraliku lihahaava – kolmnurkne tükk tuli minu küljest lahti, umbes 2-3cm sügavune ja 10-12cm pikkune. Tekkis põletik (sellega kaasnesid palavikuhood), mis taandus pärast 10-päevast Zinnati kuuri.
Nüüdseks, pärast 3 nädalat, on haav juba enam-vähem paranenud, st et lahtist liha enam ei ole, verd ega koevedelikku ei erita jne; kuid endiselt esineb palavikuhoogusid, kusjuures tihedamini kui varem.
Oskab keegi öelda, kuivõrd normaalne see on? Kas seda võib põhjustada mingi lihasse kasvanud võõrkeha( kirurg on mulle suutnud kahel korral õmblusi sisse unustada, nii et need kasvasid sisse, naha alla, ja tuli välja lõigata)?
Pärast viimast arstikülastust soovitati mul kraadimisest loobuda, vihjati palaviku võimalikule psühhosomaatilisele tekkepõhjusele. Ega ma muidu ei kraadiks, kui aeg-ajalt enesetunne s#tt poleks… Kirurg, kes igasugu jubinaid mulle sisse unustab, ka just usaldust ei ärata.