Vigastus ja sellest taastumine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » Vigastus ja sellest taastumine
- This topic has 20 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Czar.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2006 at 1:08 p.l. #7149
Czar
MemberTere,treenisin viimati 5×5 kavaga ja juhtus selline asi et liigestel tuli ülekoormus sündroom. Raskusi ei tohi tõsta 3 nädalat ja pärast seda kergete raskustega tegema hakkata. Aga kui kaua ja kuidas ma peaks treenima enne kui uuesti 5×5 tegema hakata saaks ja mitte jälle samma kohta kukkuda ?
Vigastus tuli arvatavasti et liigesed polnud harjunud sellise koormusega
märts 23, 2006 at 1:36 p.l. #77056theONE1
MemberTere,treenisin viimati 5×5 kavaga ja juhtus selline asi et liigestel tuli ülekoormus sündroom. Raskusi ei tohi tõsta 3 nädalat ja pärast seda kergete raskustega tegema hakkata. Aga kui kaua ja kuidas ma peaks treenima enne kui uuesti 5×5 tegema hakata saaks ja mitte jälle samma kohta kukkuda ?Vigastus tuli arvatavasti et liigesed polnud harjunud sellise koormusega
Milles su vigastuse sündroom väljendus?
märts 24, 2006 at 11:31 e.l. #77203BULDOOSER
Member5×5 on põhimõtteliselt mahutrenn , liiga suurte raskustega seda teha ei tohi, , väga lihtsalt on võimalik üle teha. Kui sul on kõikide liigestega probleem , siis see on küll huvitav. Mulle isiklikult meeldib põhimõtteliselt selline tihedam kava just selle tõttu,et saan teha suhteliselt väikeste raskustega.
märts 24, 2006 at 12:05 p.l. #77205Czar
Memberaga 5×5 lähebki lõpuks maximuni raskuste ja kordustega
väljendus selles et põlved, küünarnukid ja õlad valutavad … kõhred kulusid ära või midagi sellist
polnud harjunud sellise koormusega lihtsalt ja väike ebaõnnestumine
märts 24, 2006 at 12:20 p.l. #77207jorsik
Membervõta mingit glükosamiini sisaldavat asja, kas lase arstil midagi välja kirjutada või osta käsimüügis olevaid asju, bio-glucosamine, gelenk-nahrung, ultra gel jne, väiksemas koguses on need liigest hooldavad, suuremates kogustes liigest taastavad. Mul oli sama jama, arst kirjutas Arthryli välja, odavam on kui need käsimüügiasjad, vaatab kuidas hakkab mõjuma.
märts 24, 2006 at 12:36 p.l. #77211Vägivaldur
MemberGlükosamiini tuleks süüa vähemalt 1500 mg päevas ja soovitatavalt vähemalt aasta, et mingi raviefekt saavutada.
märts 24, 2006 at 12:40 p.l. #77212Vägivaldur
MemberMa võtsin ka Arthryli aastakese ja mõjus küll.
Nüüd vahepeal ei võtnud tükk aega ja tekkis uuesti vajadus.
Kuna mulle meeldib tabletikujul rohkem manustada, siis Arthryli ei tahtnud enam. Või võibolla, et Arthryli on ka tabletina, aga mul oli mingi pulber, mis tuli lahustada vees. Tülikas.
märts 24, 2006 at 12:57 p.l. #77216jorsik
MemberGlükosamiini tuleks süüa vähemalt 1500 mg päevas ja soovitatavalt vähemalt aasta, et mingi raviefekt saavutada.Tohoh
märts 24, 2006 at 1:11 p.l. #77219Vägivaldur
MemberGlükosamiini tuleks süüa vähemalt 1500 mg päevas ja soovitatavalt vähemalt aasta, et mingi raviefekt saavutada.Tohoh
märts 24, 2006 at 1:18 p.l. #77221jorsik
MemberPerearst. Eks näis, kui ei lähe paremaks, lähen reumatoloogi juurde.
märts 24, 2006 at 1:45 p.l. #77226Vägivaldur
MemberMilleks oodata. Soovitan kohe minna. Eriarst on ikka kogenum oma erialal kui perearst.
märts 24, 2006 at 4:24 p.l. #77241Kurupt
Membertreeni aastake-kaks muude viisidega ja siis asu sellise karmi kava kallale, tugev keha peab sellele paremini vastu.
märts 26, 2006 at 12:01 p.l. #77433kaido leesmann
MemberMa usun, et iga tõsisem tegija on sarnaste probleemidega kokku puutunud.
Olen ise 18 kuud tarbinud bioglükasimiini (mul läksid põlved läbi). Hetkel ei valuta midagi, aga täidan rasketel surumistel, tõmbel ja kükil alati kindalaid rutiine: seon sidemetega käsi ja jalgu, kasutan rihma, kasutan rasketel trennidel triokood või särki.
Alati kava seda kahjuks ei võimalda…
2001 maadlesin õlahädadegaja küünarnukkidega, pidevalt olid samad sümptomid, mis sinulgi…
Andsin aega täielikuks taastumiseks aega.
Vahest on probleem selles, et puhkepäevadel ei puhata, aga tehakse vaikselt midagi (pallimängud, jooks). See lööb välja hiljem, trenni käigus.
Mingi hetk peaksid kindlasti loobuma 5×5-st. Ega läbi valu tehes nagunii ei ole sellist arengut nagu planeerisid.
märts 26, 2006 at 1:48 p.l. #77442Czar
Memberma pole nüüd 3 nädalat midagi teinud, ja nüüd hakkan kergemalt tegema kuid kui kaua peaks kergelt tegema enne kui korralikult tohiks teha ?
märts 26, 2006 at 2:05 p.l. #77443kaido leesmann
MemberSuurenda järk-järgult raskuseid. Ega see kolm nädalat pole mingi fiks. aeg.
Sa ise tunned oma keha kõige paremini.
Alusta kergelt, 2 nädala pärast tõsta koormuseid.
2004 lõigati mul kõht lõhki. Arstidelt sain väga erinevaid soovitusi treenimise kohta. Keegi ütles üldse ei tohiks teha, keegi ütles aasta ei tohi.
Alustasin kerge aeroobse treeninguga. 6nädala pärast võtsin kangi esimest korda kätte. Tegin 50%-ga. kahe nädala kaupa läksin edasi. 3kuud pärast kangitrenni algust olin uuesti eluvormis.
Mingi hetk on kindlasti see oht, et tahad ruttu kõike tagasi teha – sellest võivad tulla vigastused, ülekoormus jne.
Jälgi seda!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.