Tegin eile kava kus tegin biitsepsit ja noh järgmine päev ehk siis täna on valus kätte alla liigutada,endast väljapoole,kuidagi raskesti saan alal teise käe abiga ja ss valus tagasi kokku panna ja nii samamoodi tgsi alla,ta nagu lukustub sinna keskmisesse asendisse,keegi teab millest probleem ja kuidas selelst lahti saada? venitused ei aita ja ei ole ka kindel kus täpselt valutab,kusagil käsivarre ja biitsepsi vahel.
Konsulteeri igaksjuhuks ka arstiga,aga natuke uurimist ja mõned soovitused leidsin:
Tsiteerides Kliinik.ee’d
Arvatavasti on tegemist küünarvarre sirutajalihaste kinnituskoha ülekoormusest tingitud põletikuga nn.”tennis elbow”ga.Soovitaks kõige pealt küünarvars altpool küünarliigest füüsilisel koormamisel kinni siduda,on ka müügil spets.”tennis elbow”sidemed.Kui see ei aita,pöörduda ortopeedi poole,kes teeb vajadusel kortisoonisüsti.
Põhjuseks on küünarvarre lihaste nõrkus ja tagajärjeks ülekoormuse poolt põhjustatud põletik.
Pealt võid määrida veel Finalgoni või mõne teise spordisalviga,nende valik on ka suur.
Tegin eile kava kus tegin biitsepsit ja noh järgmine päev ehk siis täna on valus kätte alla liigutada,endast väljapoole,kuidagi raskesti saan alal teise käe abiga ja ss valus tagasi kokku panna ja nii samamoodi tgsi alla,ta nagu lukustub sinna keskmisesse asendisse,keegi teab millest probleem ja kuidas selelst lahti saada? venitused ei aita ja ei ole ka kindel kus täpselt valutab,kusagil käsivarre ja biitsepsi vahel.
Sellest tekstist on küll ülikeeruline aru saada ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tundub, et tegid liiga rasket trenni ja tekkis biitsepsi kõõluse vigastus. Venitada ma esialgu ei soovita, sul on seal mikrorebestus ja iga kord kui praegu venitad, rebestad veelgi. Ma annaks mõned päevad puhkust. Puhkus ongi parim igasuguste vigastuste puhul.
Vabandust jah ma ei oska üldse seletada seda kuna ple kunagi varem nii olnud,lühidalt ja arusaadavalt: Ei saa kätt liigutada kuna valus,kui liigutada siis nagu lihas venib mis tekitab valu,2päeva juba olnud.