Victor Martinez murdis käesurumisega luu
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Victor Martinez murdis käesurumisega luu
- This topic has 16 replies, 8 voices, and was last updated 13 years, 4 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 22, 2012 at 6:27 e.l. #22604
Ott Kiivikas
MemberSelline õnnetus juhtus, kui Victor Martinez järjekordse fotosessiooni ajal nõustus kätt suruma. Käeluu murdus lausa 3 kohast….
(ei kujuta ette millest selle mehe luud on tehtud). Seega ootab Victorit ees pikk treeningpaus. Alles vabanes mees vanglast ja sai treenima hakata (sportlased vahest ikka istuvad vanglas….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui välja saavad hakkavad jälle sportlasteks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 22, 2012 at 6:58 e.l. #324970vend vähk
ModeratorTäiesti uskumatu lugu!
september 22, 2012 at 7:12 e.l. #324973tarmop
MemberNagu teises teemas öeldi ja ka tahvlile kribati “kulturistid on nõrgad”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 7:42 e.l. #324977Siim Kelner
MemberNagu teises teemas öeldi ja ka tahvlile kribati “kulturistid on nõrgad”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dr. Layne Norton, natural pro kulturist.
september 22, 2012 at 8:41 e.l. #324983Ott Kiivikas
MemberMa ei saa aru ,mis Pro kulturist see oli, lihtsalt tugev harrastaja…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 8:58 e.l. #324984gmaster
MemberÜks neist naturaali liigadest, kus julgelt pooltel on piltidel günekomastia?
september 22, 2012 at 9:51 e.l. #324990vend vähk
Moderatorseptember 22, 2012 at 10:05 e.l. #324997Archangel
MemberVictor tundub, et ei ole oma toitumist ja kemmi päris õigesti paika saanud, et luud nii haprad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Layne on jah, üks väga tugev ja suur naturaalne kulturist. Samuti ka teadlane, kes tegeleb toitumisteadusega. Väga kõva tüüp. Pole päris suvaline lahmija.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ütleks, et klassikalise kulturistmi poistele annaks ta ikka väga kõva lahingu massi osas. Kuid kokkuvõttes ei ole tal ka Vähi, Oti või Kooviti ajalugu trenni osas taga ning lisaks on ta ka jõutõstja hetkel ning keskendub rohkem sellele + siis teadus-uuringud:
Powerlifting Highlights:
- 2009 AAPF Illinois Raw Power Challenge 220 lb class champion
- 2010 Pro Raw Unity 220 lb class 4th place
- 2011 Raw United Tony Conyers Extravaganza 220 lb class champion and best pound for pound lifter
- 2012 APF Europa Pro Raw Challenge 220 lb class champion
Best Lifts: 617 lb squat, 386 lb bench press, 700lb deadlift in 220lb class. Best single meet 3 lift total: 1680 lb
Achieved ‘Elite’ Raw Total cla
ssification
100kg klass
280kg kükk, 175kg surumine, 318kg tõmme
Need siis RAW numbrid ilma varustuseta.
september 22, 2012 at 10:08 e.l. #325000vend vähk
ModeratorLayne on jah, üks väga tugev ja suur naturaalne kulturist. Samuti ka teadlane, kes tegeleb toitumisteadusega. Väga kõva tüüp. Pole päris suvaline lahmija.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ütleks, et klassikalise kulturistmi poistele annaks ta ikka väga kõva lahingu massi osas. Kuid kokkuvõttes ei ole tal ka Vähi, Oti või Kooviti ajalugu trenni osas taga ning lisaks on ta ka jõutõstja hetkel ning keskendub rohkem sellele + siis teadus-uuringud:
Powerlifting Highlights:
- 2009 AAPF Illinois Raw Power Challenge 220 lb class champion
- 2010 Pro Raw Unity 220 lb class 4th place
- 2011 Raw United Tony Conyers Extravaganza 220 lb class champion and best pound for pound lifter
- 2012 APF Europa Pro Raw Challenge 220 lb class champion
Best Lifts: 617 lb squat, 386 lb bench press, 700lb deadlift in 220lb class. Best single meet 3 lift total: 1680 lb
Achieved ‘Elite’ Raw Total classification
Ehk siis 280kg kükk, 175kg surumine, 318kg tõmme
Need siis RAW numbrid ilma varustuseta.
Jälle seesama lõputu teema- mis on eurooplase jaoks naturaalne kulturist??? Kui ma kevadel USA-s viibisin, siis pakuti mulle ühes toidulisandite laos lahkesti USA-s legaalseid steroide… Seal on palju selliseid lisandeid, mis meie dopinguliidu tagajalgadele ajaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 10:14 e.l. #325003Archangel
MemberJälle seesama lõputu teema- mis on eurooplase jaoks naturaalne kulturist??? Kui ma kevadel USA-s viibisin, siis pakuti mulle ühes toidulisandite laos lahkesti USA-s legaalseid steroide… Seal on palju selliseid lisandeid, mis meie dopinguliidu tagajalgadele ajaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks kindlasti on vahe sees erinevatel liigadel. Aga ütleme nii, et minu jaoks vähemalt on doping siiski reaalselt aine mida üle leti kuskilt ei saa. Kui üle leti saab osta siis las olgu lubatud. Muidugi eks eesti ravi-amet on puhta lollakas ja selliste reeglite järgi oleksime küll maailmas viimasel kohal kulturismis kuna meil saab apteegis heal juhul peksa ainult. Ja sedagi retsepti alusel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Usas on osades naturaal-liigades asi kõvasti parem, kui meil siin, kui aus olla. Testitakse rohkem sportlasi + lisaks tihti veel vale-detektori kontrollid jne. NIng olgem ausad, sealsete liigade meeste pilte vaadates peaks ikka eriline selgeltnägija olema, et kedagi kemmi kasutamises kahtlustada kuna kõik poisid on ikka vägagi väiksed.
Tekib rohkem tunne, et Eesti poisid kasutavad salaja.
september 22, 2012 at 10:23 e.l. #325004Tragl
MemberMis printsiipe kulturismis dopingu kontrollimisel kasutatakse? Ei orienteeru küll kulturismi dopingu eripärades, kuid kui seda tehakse ainult võistluste perioodil, pole sel ju mingit mõtet?
september 22, 2012 at 10:25 e.l. #325005vend vähk
ModeratorMis printsiipe kulturismis dopingu kontrollimisel kasutatakse? Ei orienteeru küll kulturismi dopingu eripärades, kuid kui seda tehakse ainult võistluste perioodil, pole sel ju mingit mõtet?
Tehakse ka võistlusvälisel ajal. Mina olen allkirja andnud, et mind võidakse aastaringselt kontrollida ja on ka kontrollitud.
september 22, 2012 at 10:38 e.l. #325008Tragl
MemberTehakse ka võistlusvälisel ajal. Mina olen allkirja andnud, et mind võidakse aastaringselt kontrollida ja on ka kontrollitud.
Allkirja andmist võib siis üsna kõnekaks pidada.
september 22, 2012 at 11:46 e.l. #325013Gold
MemberVICTOR MARTINEZ TALKS BROKEN ARM ON MUSCLE BEACH TV
september 22, 2012 at 12:35 p.l. #325021Ott Kiivikas
MemberTehakse ka võistlusvälisel ajal. Mina olen allkirja andnud, et mind võidakse aastaringselt kontrollida ja on ka kontrollitud.
Tihti sportlased arvavad, et neid on õigus kontrollida ainult siis kui nad on sellega nõustunud või sellele alla kirjutanud… Sõbrad võtke lahti antidopingu reeglid ja see raamat, mida ka mõni aeg tagasi tasuta sportlastele jagasime algab lausega. Sportlane läbi spordis osalemise (ehk siis võistlemise) nõustubki puhta spordi reeglitega ja ei ole vaja kuhugi allkirja panna, et sind võidaks kontrollida. Kontrollida võib alates rahvaspordi üritusest rääkimata siis EMV ja EKV tasemel võistlustest. EV tasemel on see allakirjutatud, et Eesti järgib WADA reegelid ja see omakorda hõlmab juba SA Antidopingu õigust kontrollida ükskõik mistasemel sportlasi EV.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.