vibra toidulisandi kasutamisel
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » vibra toidulisandi kasutamisel
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
november 10, 2009 at 11:46 e.l. #233549
AlanBStard
Moderator10a vana artikkel + propakanda ja pealegi osad alustavad juba 14-16 kreatiiniga kus nende katsed on ??? , kindlasti pole ohutu, jällegi kõik on individuaalne, oleneb kuidas,kui palju jne kasutada + 2 kuud pole mingi aeg et kõrvalnähud tuleksHahaa. Kreatiin on kasutusel olnud juba päris pikka aega ja seda on päris palju ka uuritud. Ei tasu spetsialisti hakata mängima.
november 10, 2009 at 11:50 e.l. #233550AlanBStard
ModeratorVeresuhkru kõikumisest ja insuliinist sellised sümptomid küll ei tule… Aga veresuhkru teemal pole ma ise ka mingi väga eriline spetsialist.
november 10, 2009 at 12:14 p.l. #233556Aile
MemberTere!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tahaksin teadjamatelt abi küsida seoses toidulisandiga Muscle+.Ise olen 24 aastane, sporti teinud aastaid, sellest jõusaali tihedamalt umbes aasta. Otsustasin ka toidulisandeid proovida, kuid kasutamisel esinevad järgmised ilmingud.Kerge iiveldustunne ning kerge peavalu, vahel ka vibra, kui nii võib öelda.Muidu on toitumine korras ning tervislik seisund väga hea. Millest see tuleneda võib, ning millist alternatiivset toidulisandit võiksin kasutada? Kas sellised nähud võivad tekkida kreatiini sisaldusest?
PS!olen proovinud kogust vähendada, kuid ka see ei aita kahjuks.Kehva enestunde tõttu selle toidulisandi manustamisel hetkel midagi ei tarbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teiepoolset tagasisidet ootama jäädes,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaheta toodet. Tegu ei pruugi olla m6juainetega, vahest v6ib olla tundlikkus lisaainetele.
Igaks juhuks 2ra vali n8″kompotttoodet”. V6ta ykshaaval.
november 10, 2009 at 1:11 p.l. #233569Amarillo
MemberHahaa. Kreatiin on kasutusel olnud juba päris pikka aega ja seda on päris palju ka uuritud. Ei tasu spetsialisti hakata mängima.no näita uuringuid laste peal siis ja palju uusi vormi on tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 1:20 p.l. #233573vend vähk
ModeratorNii see on, et reaktsioon erinevatele toidulisanditele võib olla igal inimesel väga erinev. Seda, et MUSCLE+ mingisuguseid häireid tekitab, kuulen esimest korda, aga kui see toidulisand ei sobi, siis tõesti võid proovida mõnda muud lisandit või segad ise midagi proteiinist, kreatiinist ja glutamiinist kokku ja katsetad. Ära heida meelt! Toidulisandid on tervisele ohutud, aga sinu organism ilmselt ei kannata osasid komponente!
Edu treeningutel!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 3:12 p.l. #233602LaurL
MemberInimene on kord selliseks loodud et harjub ära kõigega..
Mul endal tekkis näiteks ka selline kerge iiveldustunne juues peale trenni koheselt Serious Massi , kuid nüüd juba pikaajamöödudes olen täitsa ära harjunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 5:15 p.l. #233633AlanBStard
Moderatorno näita uuringuid laste peal siis ja palju uusi vormi on tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuringuid laste peal on küll, aga enamasti mingite probleemidega laste peal. Ainevahetsues lastel midagi teisiti pole. Uduselt oletatakse et suurem lihasjõud võib kasvueas midagi mõjutada.
Uuritud on põhiliselt monohüdraati. Muudest vormidest siin vist räägitud pole,
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.