Vesi
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Vesi
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
juuni 1, 2012 at 10:53 e.l. #17257
Anonüümne
GuestTere
Eelnevalt mainiks ära, et ma ei ole võistleja ega kehaehitaja, aga kuna mind see teema siiski huvitab ja loen siit-sealt erinevaid arvamusi, õpetusi ja muidu juttu, siis on mul tekkinud üks küsimus.
Kuna ma ise üritan massi ja kaalu juurde saada, siis ttänu selle informatsiooni otsimisega ma sellise asja ka leidsin.
Umbes nii oli see, et lihas koosneb suures osast veest ja soovitati juua päevas rohkem vett, et lihasesse ka seda jätkub ja lihas tundub siis suurem. Okei, kõlab loogiliselt.
Nüüd aga olen kuulnud, et kulturistid üritavad enne treeninguid võimalikult palju vett kehast välja lasta, et mahtuda võimalikult madalasse kaalukategooriasse ?
Kas siis mitte lihased ei kahane ja lihase vorm ei ole enam selline ?
Vabandan kui on väga rumal küsimus ja kuidagi teisest nurgast loogilisena mõistetav, aga nii esimese hooga mõeldes, ei saa ma asjast aru ja lihtsalt on huvi asjast aru saada.
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2012 at 11:03 e.l. #90284Sarge
MemberTere
Eelnevalt mainiks ära, et ma ei ole võistleja ega kehaehitaja, aga kuna mind see teema siiski huvitab ja loen siit-sealt erinevaid arvamusi, õpetusi ja muidu juttu, siis on mul tekkinud üks küsimus.
Kuna ma ise üritan massi ja kaalu juurde saada, siis ttänu selle informatsiooni otsimisega ma sellise asja ka leidsin.
Umbes nii oli see, et lihas koosneb suures osast veest ja soovitati juua päevas rohkem vett, et lihasesse ka seda jätkub ja lihas tundub siis suurem. Okei, kõlab loogiliselt.
Nüüd aga olen kuulnud, et kulturistid üritavad enne treeninguid võimalikult palju vett kehast välja lasta, et mahtuda võimalikult madalasse kaalukategooriasse ?
Kas siis mitte lihased ei kahane ja lihase vorm ei ole enam selline ?
Vabandan kui on väga rumal küsimus ja kuidagi teisest nurgast loogilisena mõistetav, aga nii esimese hooga mõeldes, ei saa ma asjast aru ja lihtsalt on huvi asjast aru saada.
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vee väljaviimine kehast käib enne võistusi, et visuaalne pilt oleks teravam.
juuni 1, 2012 at 11:33 e.l. #90192ville1
MemberKüsimus oli et kas lihas kahaneb märgatavalt seoses nii öelda vee väljaviimisega lihasest ja mis see nö kuivaks ajamine siis sisuliselt tähendab?
juuni 1, 2012 at 12:36 p.l. #90173Kristjan-Johannes Konsap
MemberPoint on ikka selles, et minimaliseerida nahaalust vee hulka. Mida õhem nahk, seda paremini paistavad lihased välja. Seda ei saa loomulikult hoida pikka aega ja niisama reljeefsemaks väljanägemiseks pole mõtet seda rakendada.
Jah, oht on, et kaob vesi ka lihasest ja keha on üks suur tühi sidrun. Siin tulebki osata piiri pidada.
Kulturistid ei olegi minu arust need, kes “võimalikult palju vett” üritavad välja ajada. Kui kaal seda nõuab, siis küll. Kaalukategooriasse mahutakse üldiselt ikkagi peki ära põletamisega. Nt maadlejad jne on need, kes ei mõtle kaalualandamisel üldse rasvapõletusele, tundub ja siis viimasel hetkel üritatakse vee arvelt alla saada. Samas mõjutab see ka nende alade esindajaid, sest veepuuduses töövõime väheneb.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.