Skip to main content

verevalumid trapetsil sääretrennist

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » verevalumid trapetsil sääretrennist

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    asdfghjkl
    Member

Kui seistes säärt treenida, siis tekivad trapetsi ülaosale verevalumid, mustad jutid, jutt käib sellest seadmest:

http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/saar/112.gif

Kas teil tekivad ka sedalaadi tätoveeringud turjale? Kui kaasutada käterätikut trapetsil, kas siis saaks neid vältida?

FG
    Member

Tekivad jah. Rätik aitab.

asdfghjkl
    Member

Tekivad jah. Rätik aitab.

Ma pole kunagi rätikut selle harjutuse juures kasutanud, peaks proovima siis, muidu need verevalumid pole just mingi väga suur probleem, aga vähe ehmatavad näevad välja küll. Kui kükke teha, siis mingit mustrit nahale ei teki muidu.

Sangar
    Member

Mul tekivad ka õlgadele verevalumid kui ma selle masinaga trapetsit või sääri treenin aga jah ma arvan et parim võimalus nende vältimiseks oleks kanda sellist särki seljas millel puuduvad õmblused õlgade peal või kanda sellist särki mis ei jää kortsu õlapatjade ja õla vahele.

-aron-
    Member

Ise pole küll sellist probleemi täheldanud.Ei tea kas rätik aitab,sest õlapadjad ju isegi väga pehmed.

asdfghjkl
    Member

Mul tekivad ka õlgadele verevalumid kui ma selle masinaga trapetsit või sääri treenin aga jah ma arvan et parim võimalus nende vältimiseks oleks kanda sellist särki seljas millel puuduvad õmblused õlgade peal või kanda sellist särki mis ei jää kortsu õlapatjade ja õla vahele.

Väga võimalik, et just särgi õmbluste pärast see tekib! Vtn särgid üle!

Kui ma kunagi alustasin selle harjutusega, siis tekkisid küll. Hiljem aga harjus keha ära ja enam ei tekkinud midagi. Siis mõnda aega seda harjutust ei teinud ning hiljem hakkasin tegema kangiga. Alguses hakkasid ka verevalumid tekkima, aga hiljem harjus keha nii ära, et enam ei olegi võimalik sinna mingeid valumeid tekitada. Praegu teen 270kg kangiga ja isegi mingit valu ei tunne.

Ehk siis puhtalt harjumuse asi. Aga kui mingeid pehmendusi kasutama hakkad, siis keha ei harjugi ära.

maximus89
    Member

äkki on asi selles, et sa treenid trapetsit vale masina peal

Minul on seljas tavaliselt õlapaeltega topp ja samamoodi turjal ja õlgadel sinikad peale sääre tegemist püsti aparaadil. Olen proovinud ka treeningrätiku kasutamist (õlgade peale), no väheke aitas.

Seega- väldin enamasti seda harjutust, on ka teisi mida teha.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.