Vererõhk?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Vererõhk?
- This topic has 14 replies, 7 voices, and was last updated 20 years, 1 month tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2006 at 3:48 p.l. #6117
pele
MemberNimelt selline probleem, et vererõhk mul küll normaalsuse piirides (ülemine 136)…probleemid tekivad eriti raskete harjutuste juures kus pingutus suur…jalapress, kükk jne…et lööb kõrvad lukku..ning tekitab uimase tunde. Kas mõni spetsialist teab kas selline asi tervisele kah kahjustavalt mõjub vms…trennis käin, et end vormis hoida…aga ei tahaks enda tervist tuksi keerata!
jaanuar 2, 2006 at 4:06 p.l. #65547kaiv
MemberEndal oli kunagi niimoodi ,et rinnalt surudes (samuti teisi raskeid harjutusi tehes) hakkas pea jubedalt valutama. Peale seda ,kui hakkasin tarbima enne trenni banaani(eesmärgiga süsivesikuid saada)sain sellest lahti.
jaanuar 2, 2006 at 6:37 p.l. #65567ROtter
MemberNimelt selline probleem, et vererõhk mul küll normaalsuse piirides (ülemine 136)…probleemid tekivad eriti raskete harjutuste juures kus pingutus suur…jalapress, kükk jne…et lööb kõrvad lukku..ning tekitab uimase tunde. Kas mõni spetsialist teab kas selline asi tervisele kah kahjustavalt mõjub vms…trennis käin, et end vormis hoida…aga ei tahaks enda tervist tuksi keerata!Harjutused raskustega võivad põhjustada paljudel vererõhu tõusu. Uimasuse tunne suure koormusega pingutamisel viitab südame-veresoonkonna probleemidele. Lisaks jõusaalis käimisele tuleb hakata tegelema ka aeroobsete harjutustega – jooksmine, rattasõit, suusatamine, sõudmine.
jaanuar 2, 2006 at 9:30 p.l. #65598pele
MemberHarjutused raskustega võivad põhjustada paljudel vererõhu tõusu. Uimasuse tunne suure koormusega pingutamisel viitab südame-veresoonkonna probleemidele. Lisaks jõusaalis käimisele tuleb hakata tegelema ka aeroobsete harjutustega – jooksmine, rattasõit, suusatamine, sõudmine.Hmm…huvitav küll..aga olen nagu elu aeg rohkem aeroobse spordiga tegelenud..jalgpall, jooksmine jne. Pealegi kõnnin iga päev päris palju, suvel sõitsin iga päev jalgrattaga päris pikke distantse…ühesõnaga liikusin palju! Nüüd talve poole küll jah vähem liigutud..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2006 at 9:37 p.l. #65599theONE1
Memberon see sul kaua juba v? tähendab kas see on koguaeg nii olnud samade raskuste ja harjutuste juures?
jaanuar 2, 2006 at 9:38 p.l. #65600kaiv
MemberHarjutused raskustega võivad põhjustada paljudel vererõhu tõusu. Uimasuse tunne suure koormusega pingutamisel viitab südame-veresoonkonna probleemidele. Lisaks jõusaalis käimisele tuleb hakata tegelema ka aeroobsete harjutustega – jooksmine, rattasõit, suusatamine, sõudmine.Hmm…huvitav küll..aga olen nagu elu aeg rohkem aeroobse spordiga tegelenud..jalgpall, jooksmine jne. Pealegi kõnnin iga päev päris palju, suvel sõitsin iga päev jalgrattaga päris pikke distantse…ühesõnaga liikusin palju! Nüüd talve poole küll jah vähem liigutud..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin, kui nüüd arvutada siis 10 aastat erinevates aeroobsetes treeningutes käind.
jaanuar 4, 2006 at 6:10 p.l. #65724ROtter
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin, kui nüüd arvutada siis 10 aastat erinevates aeroobsetes treeningutes käind.
Põhjus võib olla ka selles, et kes maratonijooksuks valmistub, see 100 meetri rekordit ei püstita.
jaanuar 6, 2006 at 1:18 p.l. #65869V.K
Membermul tekib ka selline uimasuse tunne kui teen jalapäeva suurte raskustega a teistel päevadel küll sellist asja nagu ei esine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2006 at 2:13 p.l. #65875ROtter
MemberJalalihased on ühed suurimad lihased, ja kui sa pumpad need verd täis ning süda nõrgukene on, siis ülesse poole ta tõesti ei suuda enam survet tekitada, et aju normaalselt verega varustada.
jaanuar 6, 2006 at 5:47 p.l. #65857V.K
Membera kuda ma saaksin siis südat tugevndada, peaksin rohkem aeroobset tegema?
jaanuar 6, 2006 at 5:50 p.l. #65888-aron-
Membera kuda ma saaksin siis südat tugevndada, peaksin rohkem aeroobset tegema?Jah,südame tugevdamisex on aeroobne väga hea…
jaanuar 6, 2006 at 6:16 p.l. #65890Marek Kalmus
MemberLõpuks siis oleme jõudnud selleni , et aeroobset tuleb teha muidu ei jõua, ei saa enam kangiga trenni teha
jaanuar 6, 2006 at 6:17 p.l. #65891ROtter
Membera kuda ma saaksin siis südat tugevndada, peaksin rohkem aeroobset tegema?Aeroobne + intensiivne intervalljooks.
jaanuar 6, 2006 at 6:35 p.l. #65892-aron-
Membera kuda ma saaksin siis südat tugevndada, peaksin rohkem aeroobset tegema?Aeroobne + intensiivne intervalljooks.
Mida tähendab intervalljooks..
jaanuar 6, 2006 at 7:56 p.l. #65893ROtter
MemberIntervalljooksus kasutatakse erineva pikkusega distantsilõikude läbimist, mis jaotatakse seeriatesse, seeriaid võib olla mitu ja seeriate vahel on puhkepaus.
Sarnane kulturismi treeningule. Nt.
4×100 m, distansi läbimise aeg 17 sek, paus 2 min
3×200 m ,distantsi läbimise aeg 35 sek, paus 3 min
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.