vererõhk
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » vererõhk
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 21 years tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2005 at 8:19 e.l. #3680
michel
MemberTere. Mida soovitaksite teha (trenni mõttes) ning süüa, et saada vererõhk normi. Mõõdeti 96/58. Aasta tagasi oli 120/80 ilusti. Olen käinud jõusaalis vahelduva eduga 3-4a. Ei suitseta, ei tarvita üleliia alkoholi, ei pruugi narkootikume. Trenni teen 3-4 x nädalas. Nüüd on trennidest olnud ca 1 kuu pausi, olin haige jne. Äkki oskate öelda tegurid, mis võis (võib) tõsta/langetada vererõhku ning tegurid, millega normaliseerida siis rõhku.
Tänades.
veebruar 5, 2005 at 6:51 p.l. #43662trennihull
MemberEi usu nüüd, et see HÄSTI PALJU KOHVI kõige parem lahendus on
veebruar 5, 2005 at 9:30 p.l. #47152Tsaar
Membermida iganes. ma olen ise selliseid rohtusid saanud, et 5 minutiga läheb vererõhk 170 pealt 120 peale!!!!! ilmselt on ka vastupidised olemas!!
veebruar 6, 2005 at 7:11 e.l. #47158Svander
MemberMina isiklikult ei soovita siit foorumist (küllaltki paljudele)taolistele probleemidele abi ega nõu otsida – väga ohtlik (eriti kui on kalduvus kergeusklikkusele ).
Ainult üks on enam-vähem aru saanud, mille üle kaebad (hüpotoonia). Aga tuleb tunnistada, et kohvi joomine tõepoolest pole lahendus.
Niisiis… Nõu tuleb küsida meedikult või sellega väga hästi kursis olevalt inimeselt.
veebruar 6, 2005 at 2:23 p.l. #47150michel
MemberOotaks ka Fredi, Oti ja Mareki arvamusi. Kindlasti on kogemusi, või vähemasti soovitaksid nad mida ise teeksid sellises olukorras. Trenni ju tegemata ei taha jätta.
veebruar 7, 2005 at 5:45 p.l. #47216Fred Antson
MemberOn tõsiasi,et regulaarne jõutreening tõstab vererõhku ja kuna Sinu vererõhk oli mõõdetud treeningpausi ajal (nii võib välja lugeda),siis peaks treeningutega eelmised vererõhu väärtused taastuma.Ma ei saa postitusest aru,et kas Sa tunned end praegusest madalast vererõhust halvasti või häirib Sind erinevus eelmise mõõtetulemusega.Tahan öelda seda,et tähtis on kuidas end tunned,sest alati esineb füsioloogilisi erandeid,kes ei mahu normi piiridesse.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.