vere ja piima joomine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » vere ja piima joomine
- This topic has 41 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2007 at 12:22 p.l. #126607
Annika Pärtel
MemberTere hommikustMul tekkis seoses spartalaste dieedi uurimisega küsimus, et kas on kogemusi või on teoreetilisi teadmisi sellisest tegevusest?
Nimelt ida pool meist ja ka aafrikas kasutatakse seda võimalust, st muula (pulli) -veri segatakse pastöriseermata piimaga ja pidi olema väga tervislik.
Kommentaare?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No Mr.Mesi käest küsi kas tal on verejoomisega kogemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja toorest liha süüakse ka nn “meie” ringkondades.oktoober 2, 2007 at 12:25 p.l. #126609MEE
MemberNo Mr.Mesi käest küsi kas tal on verejoomisega kogemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja toorest liha süüakse ka nn “meie” ringkondades.no toores liha on tavaline, sellest ma ei rääkinudki. Vere ja piima koosluse kontseptsioon huvitas aga küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 12:32 p.l. #126610asdfghjkl
MemberMuidu minuteada juuakse verd natarktikas. Sealsed rahvad, Neenetsid jms, need teevad põhjapõdrasse augu ja lasevad joogi kuhugile tasse, ja siis joovad ja aneratavad. Vataasi nrahvusraamatukogus sellsit dok-filmi kunagi ca 6a tagasi, kogu saal hakkas kohe nihelema:) Ja juuakse ka kõrbes ma usun kaamlist, aga ma ei tea, ma arvan lihtsalt, et seda tehakse.
Muidu verel ja lihas suurt vahet pole minu meelest, kui sööd liha, siis peaks alla minema ka veri. Ja kui piima ka jood, siis saabki hea dietmixi ma usun.
oktoober 2, 2007 at 12:54 p.l. #126614MEE
MemberMuidu minuteada juuakse verd natarktikas. Sealsed rahvad, Neenetsid jms, need teevad põhjapõdrasse augu ja lasevad joogi kuhugile tasse, ja siis joovad ja aneratavad. Vataasi nrahvusraamatukogus sellsit dok-filmi kunagi ca 6a tagasi, kogu saal hakkas kohe nihelema:) Ja juuakse ka kõrbes ma usun kaamlist, aga ma ei tea, ma arvan lihtsalt, et seda tehakse.Muidu verel ja lihas suurt vahet pole minu meelest, kui sööd liha, siis peaks alla minema ka veri. Ja kui piima ka jood, siis saabki hea dietmixi ma usun.
Verel ja lihal pole suurt vahet ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuule loe ikka üle ka mida kirjutad.. jube palju näpukaid on, kehv lugeda ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 1:34 p.l. #126618matti
MemberVerel ja lihal pole suurt vahet ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kuule loe ikka üle ka mida kirjutad.. jube palju näpukaid on, kehv lugeda ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE,sa ei kirjutagi enam inglisekeelseid fraase vahele,miks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 3:54 p.l. #126632veinikaarija
MemberVerel ja lihal pole suurt vahet ?!
kuule loe ikka üle ka mida kirjutad.. jube palju näpukaid on, kehv lugeda ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli sinu teksti ka kehv lugeda.
oktoober 2, 2007 at 4:14 p.l. #126638asdfghjkl
MemberMinu viga oli, lasin kiirelt aeroobset sormedele, ja siis tuleb usna loetamatu tekst. Praegu pole aga tapitahti klaviatuuril, siis pole ka just hea lugeda. Seega, jatke MEE rahule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega mul midagi sisukat oelda polnudki, ma pole kunagi verd joond, aga vampiirifilmides olen nainud, et juuakse peekrist.oktoober 2, 2007 at 4:21 p.l. #126641Aile
Memberega muna kohta asjata öelda, et see on “superfood”
Piim ka.. kui ta on värske… idee poolest, oleks ma nõus teda tarbima ka töötlemata kujul aga eeldusel, et ta on ikka külm. Soe piim käiks vastu ja see “dieedikomponent” kaua mu menüüs ei püsiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leige piim ei k6lba jah kuskile. Kuum ka mitte. Kuid miski vahepealne temp on t2iesti vastupandamatu. ^htul klaasike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Verejoomist ei luba aga paljude usk (jehoova tunnistajad l2hevad siin eriti kaugele…vereylekanded on ka keelatud)
oktoober 2, 2007 at 5:49 p.l. #126660AndresT
MemberNagu mainitud siis mongolid tegid oma suksule kaela augu ja imesid punast nektarit otse allikast. Toitainete rikas ta on, sest eks veri olegi see millega igast kraami kehas laiali tassitakse. Küll, aga pastöriseerimata verega võib kaasneda hunnik ebameeldivat, erinevatest ussimunadest kuni marutaudini välja.
oktoober 2, 2007 at 7:38 p.l. #126678MEE
MemberMul oli sinu teksti ka kehv lugeda.no 15 aastase jaoks on paljud asjad siin maailmas rasked..
oktoober 2, 2007 at 7:44 p.l. #126679Karu
Memberno 15 aastase jaoks on paljud asjad siin maailmas rasked..Booyaka!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga krt see vereteema hakkas mindki nüüd huvitama.
Ütleme nii, et kodus üksi just esimest klaasi alla ei ajaks, kuid koos “back to roots” meestega paneks isegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 8:21 p.l. #126689MEE
MemberBooyaka!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga krt see vereteema hakkas mindki nüüd huvitama.
Ütleme nii, et kodus üksi just esimest klaasi alla ei ajaks, kuid koos “back to roots” meestega paneks isegi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irwe, ok … ma arvan, et ma oleks ka üks nendest kes prooviks aga probleem pigem selles, kust verd saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (see teema läheb jube kahtlaseks)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 8:24 p.l. #126690MEE
MemberMinu viga oli, lasin kiirelt aeroobset sormedele, ja siis tuleb usna loetamatu tekst. Praegu pole aga tapitahti klaviatuuril, siis pole ka just hea lugeda. Seega, jatke MEE rahule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega mul midagi sisukat oelda polnudki, ma pole kunagi verd joond, aga vampiirifilmides olen nainud, et juuakse peekrist.vot see on õige suhtumine, kui kõikidel siin foorumis oleks selline suhtlemine poleks adminne üldse vajagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 8:36 p.l. #126692matti
Memberirwe, ok … ma arvan, et ma oleks ka üks nendest kes prooviks aga probleem pigem selles, kust verd saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (see teema läheb jube kahtlaseks)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimverega läheks raskeks,kuid teiste loomade verd saab näiteks lihakombinaadist,kui on seal tutvusi.Või kui sul on m6ni tuttav talumees.
oktoober 3, 2007 at 6:27 e.l. #126705Karu
MemberNo aga mehed saame kokku mõni päev… ja lähme kombinaati vargile!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis neid tutvuseid siis enam vaja! Kõik suured mehed ju, kus see üks valvur meile vastu saab…
Kui tuleb nii 4-5 jõmmi tigeda näoga ja hüüavad, et nad tahavad VERD, VERD!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.