Venemaa vs. Gruusia vs. ……?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Venemaa vs. Gruusia vs. ……?
- This topic has 148 replies, 43 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2008 at 9:50 p.l. #163030
rms
Memberhttp://www.navoine.ru/forum/viewtopic.php?p=551#551
Mõned pildid siis,nõrganärvilistel ei soovita!
august 14, 2008 at 7:38 e.l. #163052Jess13A
MemberKurb oli lugeda ühe fitnessi blogija sissekannet, kus ta teatas ,et küll on tore ,et ei peagi eesti sõjaväkke minema, tahan olla küll kõva mees fitnessis aga lampjalad ja selg ei võimalda kodumaa kaitsmist õppida.
Gruusia -Vene sündmuste najal kõlab see väga “julgustvalt” tuleviku suhtes, kui tahetakse olla igapäeva elus kange ja pop jõmm, aga kui asi puutub Eesti Vabariigi kaitsesse ,siis sorry..sellega tegelegu teised..mina olen liiga hea.(põdur)!!!
Ma ei mõista hukka, lihtsalt kurb on tajuda ,et koos võimalustega ,mis OMA RIIK on meile loonud, ei taheta näha ka kohustusi, mis see kaasa toob. Õigust elada demokraatlikus vabas maailmas, kus igaüks võib tegelda endale meelepärasega – tahetakse küll, isegi tahetakse olla tugev ja terve treenides oma keha, aga vaim on nii nõrk, et kui õigustega kaasnevad ka kohustused ,siis poetakse põõsasse või oma lampjalgade taha…lihtsalt kurb….
august 14, 2008 at 9:39 e.l. #163080bumer325i
MemberKurb oli lugeda ühe fitnessi blogija sissekannet, kus ta teatas ,et küll on tore ,et ei peagi eesti sõjaväkke minema, tahan olla küll kõva mees fitnessis aga lampjalad ja selg ei võimalda kodumaa kaitsmist õppida.Gruusia -Vene sündmuste najal kõlab see väga “julgustvalt” tuleviku suhtes, kui tahetakse olla igapäeva elus kange ja pop jõmm, aga kui asi puutub Eesti Vabariigi kaitsesse ,siis sorry..sellega tegelegu teised..mina olen liiga hea.(põdur)!!!
Ma ei mõista hukka, lihtsalt kurb on tajuda ,et koos võimalustega ,mis OMA RIIK on meile loonud, ei taheta näha ka kohustusi, mis see kaasa toob. Õigust elada demokraatlikus vabas maailmas, kus igaüks võib tegelda endale meelepärasega – tahetakse küll, isegi tahetakse olla tugev ja terve treenides oma keha, aga vaim on nii nõrk, et kui õigustega kaasnevad ka kohustused ,siis poetakse põõsasse või oma lampjalgade taha…lihtsalt kurb….
parem mingu haige seljaga sõjaväkke ja kui halvasti läheb kukub end vigaseks… siis ikka tast rohkem kasu… väljaõppe saanud vend, anname püssi kätte ja saadame ratastooliga sõtta… sry aga minu arvamus ei ühti kohe üldse sinu omaga…
august 14, 2008 at 10:51 e.l. #163090Alexander Andrusenko
ModeratorKurb oli lugeda ühe fitnessi blogija sissekannet, kus ta teatas ,et küll on tore ,et ei peagi eesti sõjaväkke minema, tahan olla küll kõva mees fitnessis aga lampjalad ja selg ei võimalda kodumaa kaitsmist õppida.Gruusia -Vene sündmuste najal kõlab see väga “julgustvalt” tuleviku suhtes, kui tahetakse olla igapäeva elus kange ja pop jõmm, aga kui asi puutub Eesti Vabariigi kaitsesse ,siis sorry..sellega tegelegu teised..mina olen liiga hea.(põdur)!!!
Vaata, kui nüüd valitsus teeb halva otsuse ja saadab näiteks Gruusiasse oma meeletud “väed”, ja Venemaale see väga ei meeldi, ja sellest tuleb konflikt Venemaaga, siis mina küll püssi kätte ei võtaks isegi siis, kui ma terve oleksin. See, kes halva otsuse vastu võttis, see las vastutab ka. Mina nende pärast oma tagumikuga riskima ei hakka. Ma väga loodan, et meie valitsus hoiab võimalikult madalat profiili ja ei pista oma nina suurte inimeste asjadesse. Teie, kallid patrioodid, võite kaitsta valitsuse huve ja kapriise nii palju, kui tahate. Minul on teine seisukoht.
august 14, 2008 at 11:33 e.l. #163096ROtter
MemberVaata, kui nüüd valitsus teeb halva otsuse ja saadab näiteks Gruusiasse oma meeletud “väed”, ja Venemaale see väga ei meeldi, ja sellest tuleb konflikt Venemaaga, siis mina küll püssi kätte ei võtaks isegi siis, kui ma terve oleksin. See, kes halva otsuse vastu võttis, see las vastutab ka. Mina nende pärast oma tagumikuga riskima ei hakka. Ma väga loodan, et meie valitsus hoiab võimalikult madalat profiili ja ei pista oma nina suurte inimeste asjadesse. Teie, kallid patrioodid, võite kaitsta valitsuse huve ja kapriise nii palju, kui tahate. Minul on teine seisukoht.Tavaliselt on nii, et need, kes teevad vale valiku, jäävad kahe tule vahele ja reeturite palk on teadagi mis.
august 14, 2008 at 12:06 p.l. #163100alr89
Memberalessandro nii nagu mina aru saan on sul soov siin riigis omandada haridus ja siis asuda elama venemaale?
sry offtopic
august 14, 2008 at 12:25 p.l. #163102Alexander Andrusenko
Moderatoralessandro nii nagu mina aru saan on sul soov siin riigis omandada haridus ja siis asuda elama venemaale?sry offtopic
Ei, sa saad valesti aru. Huvitav, millest sa selle järelduse tegid? Mina tahaks olla võimalikult poliitiliselt neutraalne ja elada rahulikult oma elu. Siin Eestis. Kui valitsus soovib endale ja meile liigseid probleeme tekitada, siis ärgu lootku, et ma teda toetan.
august 14, 2008 at 12:34 p.l. #163103alr89
MemberEi, sa saad valesti aru. Huvitav, millest sa selle järelduse tegid? Mina tahaks olla võimalikult poliitiliselt neutraalne ja elada rahulikult oma elu. Siin Eestis. Kui valitsus soovib endale ja meile liigseid probleeme tekitada, siis ärgu lootku, et ma teda toetan.Kunagi sinu blogis jäi silma et venemaa oleks selline koht kus sa elada sooviksid vms
sry sain siis valesti aru või ajasin segast.
august 14, 2008 at 12:38 p.l. #163104UmbIsik
MemberParaku kui on tegu mitme osapoolega, siis ei sõltu kunagi kõik ainult ühe poole õigetest otsustest. Kahjuks ei ole asi nii, et kõik teiste teod on otsesed reaktsioonid mingisugustele meie toimingutele. Ka teistel on omad ambitsioonid ja huvid ja nad näitavad ise initsiatiivi üles. Me võime ju rahulikud olla, aga kas sellest jätkub on iseküsimus. Tõsise vajaduse korral on ettekäände leidmine kõige väiksem mure.
august 14, 2008 at 12:43 p.l. #163105ROtter
MemberEi, sa saad valesti aru. Huvitav, millest sa selle järelduse tegid? Mina tahaks olla võimalikult poliitiliselt neutraalne ja elada rahulikult oma elu. Siin Eestis. Kui valitsus soovib endale ja meile liigseid probleeme tekitada, siis ärgu lootku, et ma teda toetan.Loe ja mõtle:
august 14, 2008 at 2:12 p.l. #163111Alexander Andrusenko
ModeratorKunagi sinu blogis jäi silma et venemaa oleks selline koht kus sa elada sooviksid vmssry sain siis valesti aru või ajasin segast.
Kunagi oli jah mõte, et võiks Venemaale õppima minna mõneks ajaks, aga ma mõtlesin ümber.
A sa arvad siis, a ma oleks parema meelega vene sõjaväkke läinud? Sinna ma ei läheks ammugi mitte. Kui Eesti ees on mul vähemalt mingi formaalne kohustus (sõjaväkke minna), siis Venemaaga ei seo mind mitte miski.
august 16, 2008 at 10:20 e.l. #163210maximus89
MemberErwin Rommel ütles kunagi: “Ära võitle lahingut, kui sa ei saavuta midagi selle võitmisega”
august 19, 2008 at 10:10 p.l. #163571Tuki
MemberErwin Rommel ütles kunagi: “Ära võitle lahingut, kui sa ei saavuta midagi selle võitmisega”Eestlased ütlevad Nii kuidas küla koerale, nii koer külale. Aitame neid praegu, ehk kunagi, kui meie oleme hädas, tuleb abi sealtki.
august 19, 2008 at 11:18 p.l. #163582indica
MemberEestlased ütlevad Nii kuidas küla koerale, nii koer külale. Aitame neid praegu, ehk kunagi, kui meie oleme hädas, tuleb abi sealtki.Jah väga õige, me ei tohi ära unustada seda, et ei saa päris vait ka olla ja pea liiva alla peita, mõelge ise kui Eestit rünnatakse, siis ju ei mõtle sellele, et teised riigid väriseks ja vait oleks vaid oodatakse ikka abi.
august 19, 2008 at 11:46 p.l. #163585-Egert
MemberSüüdlased mõlemad. Aga samas pole Venemaa asi ronida teise riigi maale! Aga Eesti selline toetusavaldus nii meile kui Gruusiale kasulik. Au presidendile.
Sellest teemast küll veidi välja, aga mõelge, kui vähe kotib riike oma rahvas. Mingi aeg tehti Britannias heategevussaade puudega laste toetuseks. Koguti ühe päevaga 11mld naela. Samas, kui britid kulutasid Iraagi sõjas 11 päevaga 97mld naela.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.