Venemaa lahtised karikavõistlused
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Venemaa lahtised karikavõistlused
- This topic has 25 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
vaaagu.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2009 at 12:50 p.l. #16407
Ott Kiivikas
Memberaprill 25, 2009 at 12:53 p.l. #193014Ott Kiivikas
Memberaprill 25, 2009 at 1:15 p.l. #193017AnneP
MemberChernetsky looks phenomenal. And so does Yulia Zabelina – her condition looks – once again – simply awesome.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2009 at 7:11 p.l. #193047Mansel
MemberTahaks teada, kui tõhus on seal dopingu kontroll, sest mehed näevad suht võimsad välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2009 at 7:21 p.l. #193049Bonsuna
MemberTahaks teada, kui tõhus on seal dopingu kontroll, sest mehed näevad suht võimsad välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Venelased ei söö omasid, tegelt ei söö nad ka välismaalasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elavad ise ja lasevad teistel elada. Ja kui ka peaks siis selleks peab juba väga tõsine põhjus olema. Erinevalt siis mõnest teisest rahvusest, et nagu iga ilmaga, supiks praeks ja magustoiduks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2009 at 7:34 p.l. #193050joker
MemberSee esimene vend vist oli see, kes üksvahe tegi “nii öelda” ilma abiaineteta. Siis ta esimese 16 hulka ei jõudnud vaid elimineeriti kehva taseme tõttu. Venelastel endal neil oli vähemalt hi-hi-hi-ha-ha-haa – et näed mis juhtub kui ei kasuta. Ehk see on nii kuradi sisse kodeeritud, et keegi selles maailmas ei üritagi enam ilma midagi ära teha. Mõni mees tõmmatakse vahest “meelega” tanki, et näidata tõhusat dopingukontrolli kui sellist. Aga nuh … blaa-blaa-blaa, sellest niipalju juba jahutud ….
aprill 25, 2009 at 7:38 p.l. #193051Ott Kiivikas
MemberMa panin mõni aeg tagasi vene foorumi, Venemaa peatreeneri käskirja, kus oli öeldud, et kõik kes soovivad esindada Venemaad kevadistel suurvõistlustel peavad enne läbima dopingukontrolli. Venemaa siseselt muidugi kontrolli ei ole, ainult neile kes sõita tahavad.
aprill 26, 2009 at 7:37 e.l. #193069Bonsuna
MemberMa panin mõni aeg tagasi vene foorumi, Venemaa peatreeneri käskirja, kus oli öeldud, et kõik kes soovivad esindada Venemaad kevadistel suurvõistlustel peavad enne läbima dopingukontrolli. Venemaa siseselt muidugi kontrolli ei ole, ainult neile kes sõita tahavad.Selles suhtes, et kui hooajaväliselt mingit hirmu aineid kasutada ei ole siis õigel hetkel “puhas” olla pole eriline kunst. Head kohad suurvõistlustel saavutatakse ikka ainete toel. Ma ei usu ilmaski, et venelased hakkavad nii ranget dop poliitikat ajama kui Eesti. (võiks veelgi rangem olla, varu on küllaga, raha puuduse taha ei maksa pugeda, asi on tahtmises) Eelpool mainitud Venemaa peatreeneri nn käskkiri on ainult suitsukate, a`la me ka puhta spordi poolt. Potensiaalsed medalitoojad maailmast ei jää venelastel koduse kontrolliga nüüd küll kunagi vahele. SEE OLEKS SIIS MAAILMAIME!
Tõesti oleks väga gut kui kõik maad ja sportlased puhtad oleksid. Näeksime ükskõik mis alal tõelisi inimvõimete piire. Seni kuni maapeal aga neid aineid toodetakse ei saa kunagi medalivõitjate puhtuses kindel olla.
Eestis annaks asja parandada vastava seaduse kehtestamisega. Omamise, müümise, kasutamise eest kriminaalkaristus. Vähemalt osades põhjamaades see umbes nii on. /omamine,ostmine – müümine/ Esmakordsel vahelejäämisel aasta soolaputkat, teistkordsel aga juba tunduvalt karmimalt. Kuidas see asi niikaugele jõuaks mina ei tea. Küll aga tasuks selles suunas mõelda kõikidel sportlastele mõeldud toidulisandeid müüvatel firmadel, sest dopinguäri pidur oleks vesi lubatud ainete müügi veskile.
aprill 26, 2009 at 12:53 p.l. #193092joker
MemberSelles suhtes, et kui hooajaväliselt mingit hirmu aineid kasutada ei ole siis õigel hetkel “puhas” olla pole eriline kunst. Head kohad suurvõistlustel saavutatakse ikka ainete toel. Ma ei usu ilmaski, et venelased hakkavad nii ranget dop poliitikat ajama kui Eesti. (võiks veelgi rangem olla, varu on küllaga, raha puuduse taha ei maksa pugeda, asi on tahtmises) Eelpool mainitud Venemaa peatreeneri nn käskkiri on ainult suitsukate, a`la me ka puhta spordi poolt. Potensiaalsed medalitoojad maailmast ei jää venelastel koduse kontrolliga nüüd küll kunagi vahele. SEE OLEKS SIIS MAAILMAIME!Tõesti oleks väga gut kui kõik maad ja sportlased puhtad oleksid. Näeksime ükskõik mis alal tõelisi inimvõimete piire. Seni kuni maapeal aga neid aineid toodetakse ei saa kunagi medalivõitjate puhtuses kindel olla.
Eestis annaks asja parandada vastava seaduse kehtestamisega. Omamise, müümise, kasutamise eest kriminaalkaristus. Vähemalt osades põhjamaades see umbes nii on. /omamine,ostmine – müümine/ Esmakordsel vahelejäämisel aasta soolaputkat, teistkordsel aga juba tunduvalt karmimalt. Kuidas see asi niikaugele jõuaks mina ei tea. Küll aga tasuks selles suunas mõelda kõikidel sportlastele mõeldud toidulisandeid müüvatel firmadel, sest dopinguäri pidur oleks vesi lubatud ainete müügi veskile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub küll jube radikaalne. Minu arust steroide ei saa küll võrrelda narkootikumidega. Ei lähe ju sellepärast haamriga kellelgi pähe lööma, kuna vaja järgmine laks sisse saada iga hinna eest. Ehk kellelegi kahju sa nendega teistele ei tee. Tahab inimene suur või ülikuiv olla olla – jumal temaga. Eriti “tänuväärne” on see siis kui ühes riigis on ranged reeglid ja teistes mitte.
Samamoodi üks on rikas kulturist, teine pole. Rikas on alati puhas, kuna jõuab osta õigeid medikamente ja “krõbistab” neid kasvõi laval ilma, et midagi avastatakse, vaene krõbistab metaani, et ka võistluspäeval konkurentsis püsida ja ongi laksti patuoinas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk maailm on ja jääb nagunii ebaõiglaseks. Eriti on see kulturismis näha kuna seal on kõik visuaalselt puust ja punaseks ette tehtud. Nõme on see silmakirjalikus, mis sellega kaasneb. Krt ei tahaks uskuda et see on lollus ja sinisilmsus, aga mine tea võib-olla on ka. Oh John või Ants näed üleöö nii andekaks saanud. Ju ta suur geneetiline ime. No näed gyno möllab, selg kärnas, arbuus kõhus, paistes ja vett täis nagu õhupall, kaal tõuseb, rasva% väheneb, aastaid pole mehel arengut olnud, nüüd kuu ajaga teeb 10a. arengu, 2 kuud areneb, siis 4-5 kuud kahaneb, siis jälle paisub … See on lihtsalt jabur kui seda ei nähta või ei taheta tunnistada või mida iganes. Aga nuh, mõni usub päkapikke, mõni jõuluvana, mõni jumalat … millegisse peab ju uskuma. Väidavad, et see aitab. Või nagu herr Dorian Yates ütles – kogu see pasajahumine on lihtsalt suitsukate ja hämamine, et alast mitte sitta muljet jätta.
On isegi eraldi sari. Naturaalsete kulturistide võistlused. Milleks krt on vaja teha eraldi naturaalsete võistlust – kui väidetavalt amatöörkulturism on ju looduse imelapsi täis ja naturaalne? Või kui vaadata seda nn naturaalsete kulturistide võistluspilte – Eesti tase tundub seal kõrval küll lausa profiliiga
(ja seda heas mõttes, kuna läbi range dopingupoliitika on õpitud end arendama ka puhtalt või noh – natuke kasutades)Omaette teema on muidugi see, et võistluse ajaks oli puhas – teeme teste, mõni loll jääb vahele ka, aga ometigi lõõritame ja ülistame võitjat – kes ei jäänud vahele – oi kui andekas, aga ometigi iga vähegi asjast taipav inimene teab, et selles maailmas pole puhtaid võitjaid – mitte EM või MM tasemel. Näiteks needsamad sefid, kes siin Oti postitatud piltidel – Oletame, et nad MM-i ajaks on puhtad ja laval – kes krt tuleb väitma siis et need mehed ei kasuta steroide??? Ilmselt seesama venemaa president eesotsas.
Kogu jutt siis rohkem üleüldiselt ja maailmamastaabis ja päris-kulturismist. Sest IGA LOLL teab, et Eestis peale Marek Kalmuse ei kasuta steroide. Meil selline õnnelik väike riik kus elu ilus, meri sinine, muru roheline jne jne.
Mis on kogu jutu mõte? Tegelikult mõtet ei olegi. Sest see kõik on nii mõttetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2009 at 12:59 p.l. #193093timo116
MemberIga oma asi ja mis teeb, aga see on nõme jah, et võistluseteks puhas ning midagi ei avastata…
aprill 26, 2009 at 3:55 p.l. #193129JamesC
Membereestis on inimesi kes kasutava sterodie, Marek Kalmus pole ainuke!
Minu puhul on selline mõttelaad tavaline, kuna Marek kes armastab jõudu ja rauda, täiesti normaalne ju.
RESPEKT M. Kalmusele!! and *uck off russians *iderastas
aprill 26, 2009 at 4:09 p.l. #193131Toivo295
Membereestis on inimesi kes kasutava sterodie, Marek Kalmus pole ainuke!Minu puhul on selline mõttelaad tavaline, kuna Marek kes armastab jõudu ja rauda, täiesti normaalne ju.
RESPEKT M. Kalmusele!! and *uck off russians *iderastas
Joker mõtles ikka nn. tippkulturiste. Seda teab igaüks ,et eestis on hulgi jõusaalihunte ,kes keemiat tarvitavad. Ja ma armastan ka jõudu ja mulle meeldib trenni teha, st. see annab mulle kohe õiguse steroide tarvitada? Ja sinu viimast lauset ei hakka üldse kommenteerima..näitab juba piisavalt ,kui madalaubaline inimene sa oled.
aprill 26, 2009 at 4:48 p.l. #193140JamesC
MemberJoker mõtles ikka nn. tippkulturiste. Seda teab igaüks ,et eestis on hulgi jõusaalihunte ,kes keemiat tarvitavad. Ja ma armastan ka jõudu ja mulle meeldib trenni teha, st. see annab mulle kohe õiguse steroide tarvitada? Ja sinu viimast lauset ei hakka üldse kommenteerima..näitab juba piisavalt ,kui madalaubaline inimene sa oled.kui sa teaksid, milleks ma võimeline olen, siis soovitaksin sinul omad sõnad tagasivõtta… mina oma sõnu ei muuda!!!!
aprill 26, 2009 at 4:50 p.l. #193141Goleteral
Memberkui sa teaksid, milleks ma võimeline olen, siis soovitaksin sinul omad sõnad tagasivõtta… mina oma sõnu ei muuda!!!!IRV
aprill 26, 2009 at 4:52 p.l. #193142