Vene Milk Protein & Kasutus
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Vene Milk Protein & Kasutus
- This topic has 25 replies, 9 voices, and was last updated 21 years, 8 months tagasi by
Elumega.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2004 at 9:55 p.l. #38639
Bert
MemberTa küll soovitas kombineerida Whey Lemon Super ja Protein No.1 kuid ma proovin seda varianti, et enne trenni Super PRO ja pärast trenni Protein No.1
mai 15, 2004 at 9:56 p.l. #38640Elumega
Memberno igatahes ma võtan õppust ja tegelikult pole mul sellest rahast kah kahju kui saan tulemusi näha
mai 15, 2004 at 10:02 p.l. #38641Bert
MemberJah, aga noh, kui sa oled huvitatud raha kokkuhoidmisest, siis sa anna aga märku, võin sulle saata selle firma andmed ja aadressi, et kust kohast seda toodet (Super PRO) saada. Võid selle kohta lugeda ja hinnakirja saada jne!
Aga jah, see mis ma kirjutasin on minu nägemuse järgi ja kogemuse põhjal.. eks igal inimesel omad kogemused jne.. ma siin läksin isegi ühe tüübiga väga suurele sõnajalale, sest tema oli vanem ja arvas et just tema nägemused on õiged, mitte minu omad ja see suht nme! Ma leian, et igal inimesel õigus oma arvamusele ja vaadetele! Aga kui sul sellest kasu oli, mis ütlesin, siis võta aga heaks!
mai 15, 2004 at 10:02 p.l. #38642Bert
Membernõme*
mai 16, 2004 at 5:45 e.l. #38643kaos
MemberKui kombineerid Proteiin No1-te siis pigem selle soja valgu asemel juba Whey lemon super, sest siin varem juttu olnud sellest et soja valguga lihast ei ehita. (isiklikud kogemused küll puuduvad kuid…!?) Manustamise kohapealt niipalju et ühe keha kilogrammi kohta võetaxe keskmiselt 2-2,5g valku ja sama oluline on ka süsivesik mida manustataxe siis vastavalt 3-4g ühe keha kilogrammi kohta. Näit, kui sa kaalud 85kg. siis sinu päevane valgu vajadus on 170 – 212,5g. arvesse võttes et ühe söögikorraga suudab organism omastada kõigest 30 grammi valku, tulex terve see valgu kogus päevaste toidukordade vahel ära jagada, sama kehtib ka süsivesikutega. Loodan et liiga keerulisex ei teinud seda lihtsat asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2004 at 5:54 e.l. #38644kaos
MemberSüsivesikuid tarvita rohkem hommiku ja päevapoole ning kindlasti ka vahetult peale trenni oma valgu joogi sees, et taastaxid sellega oma energia varud, kuid õhtustes toitudes tarvita neid võimalikult vähe, sest siis oht need hommikul kõhupealt leida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõte siis selles, süsivesik=energia, ära tarvita seda rohkem kui päevas ära kasutada suudad!mai 16, 2004 at 6:37 e.l. #38645Jann2004
MemberSee tüüp kellega Berdil sõnasõda oli olin mina ja asi ei olnud mitte kogemuste erinevuses vaid selles,et mees läks oma väljaütlemistes minu suhtes liiga räigeks.Need korrad,millal tema valgukoksi joob on õiged,ma lihtsalt väitsin,et päris algajal jõusaalikülastajal hakkab lihas ka ilma nendeta esialgu kasvama,mis puutub aga kogustesse,siis kuna nr.1-i valguprotsent on 86,siis üheks korraks piisab 35grammist pulbrist,sest ülejäänud 10 kused rahulikult peldikus välja,aga kui seda segada veel piimaga,siis arvesta ka neid valke,mis sa sealt saad,400ml-s piimas on kuskil 11g valku ja nagu kaos eespool ütles,siis korraga omastab keha 30grammi.Peale trenni sega pulbrit parem mahla või veega(viimasel juhul söö banaani ka).Mis nüüd vene valku puutub,siis sellest ei tea ma sittagi,aga odavamalt ja peaaegu sama kvaliteetselt kui nr.1-ga on läbi võimalik saada küll.Üks variant on fasti Hera80,hinnad leiad http://www.fast.ee ja teine variant on Whey8100,hinnad http://www.powerman.ee.Kui tarvitad viimaseid 2 korda päevas,siis läheb kuuga 2kotti ehk 380-432krooni,mis ei ole just eriti palju.Niipalju võin veel õelda,et soomes kus neid ja ka tai kanet toodetakse on just Fast esikohal.Otsusta ise!
mai 16, 2004 at 8:33 e.l. #38646Bert
MemberMis sa Jann kasutad siis Fasti tooteid, nt. Hera80? No kui ta on pea sama efektiivne, kui No.1 siis miks mitte kasutada soodsamat toodet…
mai 16, 2004 at 9:45 e.l. #38647knoom
Membermina näiteks võtan No.1-he koksi ainult peale trenni. Panen 2 supilusikatäit suure kuhjaga + 1 teelusikatäis glükoosi. Olen ka 2x päevas proovinud No.1-hte võtta, aga kui tavatoitumine korras, aitab 1hest küll ma arvan ja rahakotile ei mõju ka nii hullusti.
mai 17, 2004 at 8:06 e.l. #38648Jann2004
MemberMa ei tea kas hera80 on sama efektiivne,kui nr.1,aga ma ütlesin,et kvaliteedi poolest küll fast tai kanest maha ei jää.Arvesta sellega,et selle saidi eesotsas on mehed,kes toovad tai kanet maale,sellepärast käibki siin koguaeg jutt,et just need tooted on kõige paremad,point on selles,et ega see nr.1 mingi imerohi ole,et lihas just selle valguga kohe mühisema hakkab.Sellepärast kasutangi fasti ja whey8100,kuna nende toodete taga seisavad samuti kõvad tegijad eestist,aga hinnad on tunduvalt soodsamad.Kui sulle istub nr.1,siis pane seda,ma räägin sellepärast,et võibolla mõned vennad,kes seda saiti külastavad ei tea,et on ka teisi võimalusi.
mai 21, 2004 at 6:52 p.l. #38649Elumega
MemberPakendil on kirjas et 4-5 spl pulbrit 200-300 ml veega. Aga oletame et sooviksin ainult kasutada seda peale trenni, kui suure koguse peaksin võtma kui kaalun 83 kg ja millise kugja ma peaksin sellele supilusikale peale jättma
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.