Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2011 at 9:27 p.l. #315470
vend vähk
Moderatorhttp://www.youtube.com/watch?v=Fbt6wGfsUYY
Naudi

Kahjuks normaalselt orkestri või viiuli seadet ei leidnud.
Lugu: Love-couloured master spark
Neid versioone nägin ka ning oskan youtube otsingut rahuldavalt kasutada. Pigem loodan, et keegi teab mõnda muusikalinki, kus see sama lugu orkestri esituses allalaadimiseks saadaval.
oktoober 1, 2011 at 9:27 p.l. #315471vend vähk
ModeratorKui juba suund sinna poole läks, siis soovitan ka ühte ajatut ja kõigile teada-tuntud lugu..
Läheb väga palaganiks ära.
oktoober 1, 2011 at 9:29 p.l. #315473vend vähk
ModeratorKvartett ja kontramees oleks kindlasti hea lahendus
Sõida seenele oma kontramehega! Sa seda lüpsilaulumeest pasunaga ei taha soovitada?
oktoober 1, 2011 at 9:30 p.l. #315475vend vähk
ModeratorJapsidele ikka meeldib see õudne animetümm.
Ma arvan, et keelpillikvartett ja bass oleks väga hea lahendus sellele loole. Vaimusilmas juba kõlab.. Soovitan ühendust võtta nt Tartu muusikakooliga, põhimeloodia on super lihtne ja noot on netis saadaval. Ehk teevad teene, kui ilusti palud, seal kindlasti noori, kes tahavad mõnes aines arvestust saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Idee ei ole paha, aga mul aeg pressib peale. Kui seda lugu välja ei ime, siis pean ruutu uue leidma.
oktoober 2, 2011 at 5:48 e.l. #315487Ott Kiivikas
MemberMa vaatan ,et mu üleskutset vabakavaga tegeleda on võetud väga tõsiselt….
Tubli töö käib ja moodustatud eraldi komisjon, kes Imre võistlusmuusika otsimisega tegeleb….
oktoober 2, 2011 at 6:45 e.l. #315498Rainerr
MemberSõida seenele oma kontramehega! Sa seda lüpsilaulumeest pasunaga ei taha soovitada?
Anna pill ullu kätte, ull ajab pilli lõhki!
2/4 loo järgi Sind rahuldavat vabakava küll ei tule.
oktoober 2, 2011 at 9:40 e.l. #315513vend vähk
ModeratorMa vaatan ,et mu üleskutset vabakavaga tegeleda on võetud väga tõsiselt….
Tubli töö käib ja moodustatud eraldi komisjon, kes Imre võistlusmuusika otsimisega tegeleb….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise keskpärase komisjoniga paraku kaugele ei jõua. Pean vist midagi muud välja mõtlema.
oktoober 2, 2011 at 11:03 e.l. #315519IVARK
MemberSellise keskpärase komisjoniga paraku kaugele ei jõua. Pean vist midagi muud välja mõtlema.
Hea lugu, võibolla liiga traagiline:
oktoober 2, 2011 at 11:26 e.l. #315521Sarge
MemberHea lugu, võibolla liiga traagiline:Seda liiga palju kasutatud. Eelmistel EMV tegid selle muusika järgi juba kaks inimest.
Ma ise mõtlesin kevadel selle loo järgi teha kava:
oktoober 2, 2011 at 12:24 p.l. #315529vend vähk
ModeratorHea lugu, võibolla liiga traagiline:Seda lugu on kasutatud ja jääb minu jaoks liiga aeglaseks.
oktoober 2, 2011 at 12:26 p.l. #315531vend vähk
ModeratorSeda liiga palju kasutatud. Eelmistel EMV tegid selle muusika järgi juba kaks inimest.Ma ise mõtlesin kevadel selle loo järgi teha kava:
Siis kui enamus praeguseid noori-juunioreid kulturiste sündinud ei olnud, siis oli see hallil vene ajal(1980-datel) kesktelevisiooni “Loomariigis” saate tunnusmuusika. Oleks MM Venemaal, siis kohaliku publiku südame võitmiseks võib sellise looga kinnisilmi peale minna tuld andma ning oled nagu kodus
oktoober 2, 2011 at 1:07 p.l. #315546matroxx
Memberoktoober 2, 2011 at 1:25 p.l. #315548vend vähk
ModeratorSuured tänud! Siin oli päris palju põnevaid lugusid, mis peaksid sobima ennekõike noorematele meestele. Mina jään siiski jäigalt seisukohale, et klassikalises kulturismis peaks kõlama ennekõike klassikaline muusika. Kui veel 3-4 aastat tagasi oli minu kategooria finaalis kuuest võistlejast viiel “Kariibimere piiraatide tunnusmuusika”, siis viimastel võistlustel olid väga erinevad ja huvitavad lood, paljud olid võetud klassikalisest repertuaarist.
oktoober 2, 2011 at 1:42 p.l. #315556Sarge
MemberSiis kui enamus praeguseid noori-juunioreid kulturiste sündinud ei olnud, siis oli see hallil vene ajal(1980-datel) kesktelevisiooni “Loomariigis” saate tunnusmuusika. Oleks MM Venemaal, siis kohaliku publiku südame võitmiseks võib sellise looga kinnisilmi peale minna tuld andma ning oled nagu kodus
Tean.
oktoober 2, 2011 at 1:48 p.l. #315559vend vähk
ModeratorTean.
Vanemad kulturistid on sulle sellest lugusid rääkinud?

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.