Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 3, 2011 at 6:37 p.l. #312070
vend vähk
ModeratorMa ei tea mis mujal liigades toimub, IFBB on ainuke tingimus, et peab olema kuiv grimm, sõltumata tootjafirmast. Grimm ei tohi näpuga pealt tõmmates maha tulla – ühesõnaga.Minule isiklikult meeldis Dream Tan rohkem, aga küll saab Jan Tanaga ka hakkama!
september 4, 2011 at 11:38 e.l. #312140vend vähk
Moderator04. september 2011
Täna siis kl 15:00 Planet Sport klubis jälle poseerimine ja pildistamine. Ega selles suhtes palju midagi rääkida ei olegi- loodan, et jõuan need hetkevormid üles panna juba täna hilisõhtul. Siiani liigun kindlalt edasi ning MM-il sihin kindlasti finaalkohta. Tööd on kõvasti tehtud ning üllatuslikult on ka jõunäitajad hakanud paranema nii jõusaalis kui bodypumpis. Eile surusin lamades 120 kg x 10 võrdlemisi kergesti ning uuel nädalal hakkan juba 130-ga proovima. Sellise suurema raskusega treenimine annab ikka palju juurde- rind on hakanud paremaks muutuma. Ok, paari sõnaga ka oma kollektsioneerimisega seotud teemast. Täiesti ootamatult on mulle silma jäänud üks huvitav pakkumine. Usun, et see nostalgiahitt võtab niii mõnelgi vanakooli mehel pisara silma. Vaadake ja nostalgitsege:
Imre sinu tagasihoidlikus toob lausa pisara silma….mis finaalikohast siin jutt on? Küsimus on medali värvis….kas hõbe või kuld…..selles on küsimus……………
september 4, 2011 at 12:55 p.l. #312141Okk
MemberOlen enam-vähem sama aastakäigu mees ,kui sina , aga seda pilti vaadates ei tekkind küll mingit nostalgiat . Puhas põlgus ainult . Vedeles ka kapis neid paar tüki , hea tulehakatus..
september 4, 2011 at 1:48 p.l. #312142vend vähk
ModeratorOlen enam-vähem sama aastakäigu mees ,kui sina , aga seda pilti vaadates ei tekkind küll mingit nostalgiat . Puhas põlgus ainult . Vedeles ka kapis neid paar tüki , hea tulehakatus..Eks need meenutused sellest hallist ajast on erinevad. Loomulikult naudin minagi elu Eesti Vabariigis ning pean meie vabadusest ning iseseisvusest lugu, aga on asju, mis minu arvates olid sellel ajal oluliselt paremad kui tänapäeval. Oli see siis vanemate inimeste austamine, koolivorm, Kalmer Tennossaar või kõige suurem sõber Leopold!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2011 at 2:00 p.l. #312138Okk
MemberEks need meenutused sellest hallist ajast on erinevad. Loomulikult naudin minagi elu Eesti Vabariigis ning pean meie vabadusest ning iseseisvusest lugu, aga on asju, mis minu arvates olid sellel ajal oluliselt paremad kui tänapäeval. Oli see siis vanemate inimeste austamine, koolivorm, Kalmer Tennossaar või kõige suurem sõber Leopold!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes olen Sinuga ühel meelel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2011 at 3:03 p.l. #312145vend vähk
ModeratorSelles suhtes olen Sinuga ühel meelel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kriimsilm, Karuott ja rebane, siilipoiss ja jänes karvane…! Olid ajad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2011 at 8:03 p.l. #312162vend vähk
ModeratorNiisiis, tänased vormipildid. Fotograafiga ei ole seekord üldse rahul, kuna mees ei olnud kahjuks objektiivist midagi kuulnud ja me jäime kaameramehest poseerimisel liiga kaugele. Teinekord teen fotomeestele kiire koolituse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleme ausad- tricepsi poosiga ei ole endiselt rahul. Vaja veel harjutada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 5, 2011 at 10:35 e.l. #312222vend vähk
Moderatorseptember 5, 2011 at 1:19 p.l. #312233Anonüümne
GuestImrel on ikka sixpack parim viimasel pildil.
september 5, 2011 at 5:34 p.l. #312250Ott Kiivikas
Membertriitseps on jah nagu syntholi oma, arvan et pead seda ikka pingutama ka kui vastu kätt surud, muidu jätab sellise ebaloomuliku mulje. Muidu liigub asi õige suunas. Kas sul kaamera seadistused on paigas – pildid tunduvad nagu kuidagi üle ratsitud või ei ole white balanci paigas – et õiged värvid saaks. Ma kujutan ette, et silmaga vaadates on pilt veelgi tervam.
Igal juhul soovin edu ja pea vastu – eks sa ise seda korduvalt läbi teinud ja oskad oma tegemisi analüüsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2011 at 1:16 p.l. #312427Tikker
MemberImre, mida su tatoveering lähemalt kujutab?(mis on pildil ja on ka mingi tähendus?)
Edu ja jaksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2011 at 7:24 p.l. #312452vend vähk
ModeratorImrel on ikka sixpack parim viimasel pildil.Tegelikult maailma tasemel on palju tugevaid sixpackke, aga teised näitavad teisi poose.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2011 at 7:30 p.l. #312454vend vähk
Moderatortriitseps on jah nagu syntholi oma, arvan et pead seda ikka pingutama ka kui vastu kätt surud, muidu jätab sellise ebaloomuliku mulje. Muidu liigub asi õige suunas. Kas sul kaamera seadistused on paigas – pildid tunduvad nagu kuidagi üle ratsitud või ei ole white balanci paigas – et õiged värvid saaks. Ma kujutan ette, et silmaga vaadates on pilt veelgi tervam.Igal juhul soovin edu ja pea vastu – eks sa ise seda korduvalt läbi teinud ja oskad oma tegemisi analüüsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud Ott! Kindlasti ei ole mul praegu veel viimane teravus- kaugel sellest, aga põhiplaan on paigas. Samuti ei ole ma oma dieedile veel teist käiku andnud, vaid lasen natuke veel “settida”. Täna oli võimalus teha paremad pildid ja nendel on ka teravust paremini näha. Kindlasti läheks paremaks kui saaks veel karvkatte ka ihu pealt maha ning natuke grimmi või solaariumit krundiks. Tööd on veel palju!
07.september 2011:
september 7, 2011 at 7:58 p.l. #312464vend vähk
Moderatorseptember 7, 2011 at 8:00 p.l. #312466vend vähk
ModeratorAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.