Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 31, 2011 at 7:16 e.l. #309132
vend vähk
Moderator31.juuli 2011
Vägev suvi on olnud. Vähemalt ei saa keegi ulguda, et päikest ei olnudki! Mäletan, et 2008 suvel sellisest palavast suvest ainult unistasin. Homme algab august ning püüan treeninguid veel intensiivsemaks muuta. Viimased nädalad olen hakanud regulaarselt ka jõusaalis käima ning samuti jooksmas. Igasugune vaheldus on teretulnud.
Kehakaal: Täna hommikul 81,4 kg
Trenn: Plaanis kindlasti jõusaaltreeening ette võtta ning suurem koormus kõhulihastele. Reedel paugutasin rohkem tricepsiga ning eilseks olid käed natuke hellad küll! Homme varahommikul juba bodypump!
Toitumine: Põhilise osa moodustab toidulaual endiselt kergelt maitsestatud kanafilee ning lahja kohupiim rosinatega. Jooogi suhtes olen hakanud vaikselt üle minema spordijookidele ning selles suhtes piiran igasuguste mahlajoookide suhkruid. Kergelt võtan aeg-ajalt mõne banaani, aga hoian tervet süsteemi kontrolli all ning nõrkushetki ei lase lubada. Toidulisanditest hetkel põhilised: BURNER, GREEN TEA, JOINT+, BCAA, WHEY+, PRODE90 ning vähesemal määral ka HT-R.
Kalapüük:
Laupäeva õhtul läks asi käest ära. Käisime perenaisega Võrtsjärve lõunatipus oma lemmikkohas kuhu ma viimastel nädalatel olen ikka erinevat sööta pannud rohkem latikate ja särgede jaoks. Olid mõned roosärjekesed, aga siis hakkasid maisi ründama kilosed linaskid. See oli ootamatu pööre ning hullunud linaskitega võitlemine on muidugi iga kalamehe unistus! Suure möllu käigus murdis üks elukas ära minu särjeridva ning päris mitu rohelist poissi vedasid minu jõhvi koos korgi ja konksuga nii korralikult kõrkjatesse, et oli mõnusalt rapsimist.
“> Krt, tegin mõned visked landiga ka ning üks korralik haug läks otsast, aga oli ka roovaba lant ja seal nad ei püsi hästi. Vabal ajal viibige ikka rohkem looduses!
juuli 31, 2011 at 7:12 p.l. #309193protein_pets
MemberTeades et sa oled üle linna kuulus oma ekstreemsete dieetide poolest enne võistlusi, siis huvitaks et kuidas sul veresuhkruga lood on? Kipub ta liiga madal olema?
juuli 31, 2011 at 8:35 p.l. #309199Mart Muru
MemberOled sellel pildil väga õndsa näoga
“>Niimoodi linaskeid püüda on tõesti ühe kalamehe unistus.
august 1, 2011 at 5:46 e.l. #309211seenjor
MemberOti pildil, ei saanud ma aru, mis need hobused sinna puutusid.
Aga sinu pilt koos kaladega, oleks nagu rusikas silmaauku.
Sobiks hästi. Jään ootama.
august 1, 2011 at 6:02 e.l. #309212Archangel
MemberTeades et sa oled üle linna kuulus oma ekstreemsete dieetide poolest enne võistlusi, siis huvitaks et kuidas sul veresuhkruga lood on? Kipub ta liiga madal olema?Veresuhkru tase üldjuhul ei lange ka väga pikalt nälgides. Inimese keha on ülimalt effektiivne ja reguleerib veresuhkru väga stabiilselt, kui teda pidevalt ei pommitata.
Vist mingi 2-3 Päeva nälgides hakkab veresuhkru langema. Ja siis ei oma see enam tähtsust kuna Ketokehad võtavad energiaga varustamise üle.
august 1, 2011 at 8:36 e.l. #309221htilga
MemberSai täna hommikul Imre bodypumpi proovitud, väga hea vaheldus tavalisele rutiinsele kavale!
Julgen kõigile soovitada, eriti hea on seda jõusaaliga kombineerida
“>august 1, 2011 at 9:11 e.l. #309235vend vähk
ModeratorTeades et sa oled üle linna kuulus oma ekstreemsete dieetide poolest enne võistlusi, siis huvitaks et kuidas sul veresuhkruga lood on? Kipub ta liiga madal olema?Vererõhk, veresuhkur, pulss, süda,kopsud, kuulmine, nägemine jne- kõik on Kaitseväe keskarstlikus komisjonis alati eeskujulikud! Ühtegi tervisehäda ei ole!
“>august 1, 2011 at 9:15 e.l. #309236vend vähk
ModeratorOled sellel pildil väga õndsa näoga
Niimoodi linaskeid püüda on tõesti ühe kalamehe unistus.
Jah, nüüd õppisime neid loomasid perenaisega paremini tundma ja lugesime materjali nende kohta:
1. Parim linaskivõtu aeg on õhtul 18:00-pimedani
2. Linask on väga vastupidav kala
3. Enne suitsuahju panekut soovitav linaskit hoida kerges sidrunivees
4. Lisaks maisile on linaskid ka leiva, vihmaussi jne huviline- kõige sööja!
5. Suuremate linaskite jaoks on vaja tugevat õnge kuna linask on kõva lammutaja!
Järgmine püük plaanis juba lähiajal. Perenaine tahab ka ühte sellist poissi kätte saada, aga ma pean talle enne korraliku õnge ehitama.
“>august 1, 2011 at 9:16 e.l. #309237vend vähk
ModeratorOti pildil, ei saanud ma aru, mis need hobused sinna puutusid.Aga sinu pilt koos kaladega, oleks nagu rusikas silmaauku.
Sobiks hästi. Jään ootama.
Need hobused olid lihtsalt minu haige fantaasia vili
“>august 1, 2011 at 9:19 e.l. #309238vend vähk
ModeratorVeresuhkru tase üldjuhul ei lange ka väga pikalt nälgides. Inimese keha on ülimalt effektiivne ja reguleerib veresuhkru väga stabiilselt, kui teda pidevalt ei pommitata.Vist mingi 2-3 Päeva nälgides hakkab veresuhkru langema. Ja siis ei oma see enam tähtsust kuna Ketokehad võtavad energiaga varustamise üle.
Mul ei ole veresuhkruga probleeme olnud ka suurel näljahädal. Taastun meeletult kiirest ning kui olengi maksimaalse trenni teinud, siis 10-15 minuti pärast võin uuesti peale minna nagu midagi ei oleks olnudki. Viimased jalakrambid olid mul 1997 aastal ajateenistuses-rohkem ei ole olnud. Krampe ei tule isegi siis, kui 2-3 nädalat ei tarbi mingisuguseid soolasid-mineraale. Selles suhtes olen õnnelik mees!
“>august 1, 2011 at 9:27 e.l. #309239vend vähk
ModeratorSai täna hommikul Imre bodypumpi proovitud, väga hea vaheldus tavalisele rutiinsele kavale!Julgen kõigile soovitada, eriti hea on seda jõusaaliga kombineerida
“>Tubli mees, et hommikul kohale tulite koos perenaisega nagu eile Fitshopis lubasite! Teistele ka teadmiseks, et Tartu Planet spordis on praegu megaodavad hinnad! Mujalt klubidest ja niisama huvilistele maksab üks nädal treeninguid kõigest 1 euro! Mina ise annan bodypumpi ning hetkel olen võtnud harjutusi sisse lisaks 78 programmile ka 62 ja 68 programmist. Kolmapäeval tahaks ka õlga teha juba 64 programmi järgi. Väljaasted hetkel 68 programmi järgi! Tulge proovima!
august 1, 2011 at 9:47 e.l. #309241vend vähk
Moderator1.august 2011
Paari sõnaga veel oma tegemistest ja mõtetest. Kehakaal on stabiilselt alla 82,5 kg ning olen oma treeningutesse ja suhtumisse andnud oluliselt suurema käigu nagu vanadel headel aegadel. Kolmapäeval teen loodetavasti vahepildistamised hetkevormist ning enesekriitiliselt annan endale pidevalt piitsa ning abiks on ka konkurentide hirmuäratavad pildid. Oleme ausad- Rückupoiss on ju suve kohta päris heas vormis:
august 2, 2011 at 9:14 e.l. #309303vend vähk
Moderator02.august 2011
Aeg liigub vaikselt edasi ja Eesti meistrivõistlusteni on jäänud natuke üle 2 kuu. Minu tegemised on plaanipärased ning loodetavasti jõuan sügiseks järgmisesse levelisse.
“>Kehakaal täna hommikul: 81.0 kg.
Treeningud: Eile oli mul 3 treeningut(2 bodypumpi, 1 tund jõusaali ja eraldi jooksmine ja venitused). Täna on puhkepäev- 1,5 tundi jõusaali. Jõusaalis olen hakanud veel rohkem tähelepanu pöörama seljale- nüüd teen rohkem laialt tõmbeid rinnale + kindlasti hantlitõmbed ning pullover.
Toitumine: Hommikul läks 200 grammi kanafileed, lisaks üks väike lahja topsijogurt ning BURNER, WHEY+ ja BCAA.
Päeval ilmselt kerge kohupiim ning HERA80, PRODE90, GREEN TEA ning WHEY3. Õhtul PROMIX kindlasti.
Mündid: Täna sain enda kollektsiooni juurde selliseid põnevaid münte nagu 1930-date aastate Belgia Congo, Briti India ning Hollandi India mündid. Püüan ikka varsti kõik mündikesed eraldi albumitesse facebookis üles laadida.
Ma nüüd varsti trenni!
Pidage vastu!
august 2, 2011 at 1:04 p.l. #309322Mart Muru
Member2. Linask on väga vastupidav kala5. Suuremate linaskite jaoks on vaja tugevat õnge kuna linask on kõva lammutaja!
Järgmine püük plaanis juba lähiajal. Perenaine tahab ka ühte sellist poissi kätte saada, aga ma pean talle enne korraliku õnge ehitama.
“>Pead vast ridva asendama palgiga
siis on kindel, et jõuate terve varustusega tagasi.august 2, 2011 at 1:14 p.l. #309324vend vähk
ModeratorPead vast ridva asendama palgiga
siis on kindel, et jõuate terve varustusega tagasi.Juba muretsesin kobedama ridva. Mul endal on kettaga korralikud õnged, aga perenaisele ei saa ketast panna- tema tahab kergemat õnge ja siis peab leiutama. Ilmselt juba täna jälle peale
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.