Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2011 at 4:22 e.l. #306748
vend vähk
ModeratorImre, kui oleks võimalik, siis ma sooviks tellida sinult sama või sarnast särki M suuruses.Anna teada mis arvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt peaks saama. Homme-ülehomme lähen veel shopingutele.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 4:24 e.l. #306749vend vähk
ModeratorOleks ka huvitatud sellisest särgist.Vaatan, mis teha annab. Kas keegi oleks veel sellistest särkidest huvitatud? Neid on väga palju erinevaid. Kahju, et kulturismiteemalisi särke sellise raha eest ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 4:26 e.l. #306751vend vähk
ModeratorThe best man won
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuigi mul oli õigus selle 99 senti suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, siin on tõesti 99 senti kõikide toodete taga, aga kassas lisatakse veel 6% maksu. Jube harjumatu kindlasti nendele, kes esimest korda peaksid USA-sse sattuma.
juuni 30, 2011 at 4:27 e.l. #306753R.T
MemberVaatan, mis teha annab. Kas keegi oleks veel sellistest särkidest huvitatud? Neid on väga palju erinevaid. Kahju, et kulturismiteemalisi särke sellise raha eest ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui oleks võimalik siis xxl suurust saaks?
juuni 30, 2011 at 5:00 e.l. #306755vend vähk
Moderatorjuuni 30, 2011 at 5:04 e.l. #306756vend vähk
Moderatorjuuni 30, 2011 at 6:34 e.l. #306758IVARK
MemberImre, kas läksid siit lapse, naise ja emaga koos või elab Sul ema seal?
Küsin sellepärast, et tahaks ise minna järgmine suvi aga lapsega üle ookeani on päris karm, olen näinud 3 aastast lennukis tembutamas, küll on uni, siis jonn, siis süüa ja juua, igavus ja mängimine jne. Ühesõnaga ma tahaks ka väikse turnee ette võtta USAsse aga ainult nii, et vanaema tegeleks lapsega, sest siis oleks tiba kergem.
juuni 30, 2011 at 8:23 e.l. #306763SoxBeIn
MemberRauno Raud siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviks kah kahte särki xl suurusega kas seda sama või midagi muud MMA tunnusega.
Kuulmiseni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 8:49 e.l. #306764Patella
MemberE-bays on ka selliseid särke muidu. Panin otsingusse “MMA shirt” ja kohe tuli. Igasugu kirjud.
juuni 30, 2011 at 2:52 p.l. #306792vend vähk
ModeratorImre, kas läksid siit lapse, naise ja emaga koos või elab Sul ema seal?Küsin sellepärast, et tahaks ise minna järgmine suvi aga lapsega üle ookeani on päris karm, olen näinud 3 aastast lennukis tembutamas, küll on uni, siis jonn, siis süüa ja juua, igavus ja mängimine jne. Ühesõnaga ma tahaks ka väikse turnee ette võtta USAsse aga ainult nii, et vanaema tegeleks lapsega, sest siis oleks tiba kergem.
Mul ema elab USA-s ja 5-e kuu vanuse beebiga on kõige rahulikum reisida justnimelt sellepärast, et need on vaiksed ja ei jonni. Söödad kõhu täis ja põnn ainult naeratab ja peeretab. Suuremate lastega on jamamist ja närvirakkude hävinemist meeletult. Teinekord perenaisega lihtsalt sõidame mööda osariike ja siin on igal pool meie jaoks nii palju põnevat! Suurem laps jonniks ennast hulluks niisama sõites.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 2:53 p.l. #306795vend vähk
ModeratorE-bays on ka selliseid särke muidu. Panin otsingusse “MMA shirt” ja kohe tuli. Igasugu kirjud.Jah, huvilised saavad sealt ka tellida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 2:55 p.l. #306796vend vähk
ModeratorRauno Raud siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sooviks kah kahte särki xl suurusega kas seda sama või midagi muud MMA tunnusega.
Kuulmiseni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millal ise USA-sse tuled? Las keegi filmib sind kaugelt soomusautost, kui sa oma kostüümides neegrilinnaosadesse tungid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 3:04 p.l. #306799SoxBeIn
MemberHEEH eks kunagi tuleks ära käia.
Aega on veel küllaga.
Ei noh kui ennast tõestan seal kui selle stiili austajat siis ei juhtu vast midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuida siis Eminem elab?? Vot on küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 3:20 p.l. #306805vend vähk
ModeratorHEEH eks kunagi tuleks ära käia.Aega on veel küllaga.
Ei noh kui ennast tõestan seal kui selle stiili austajat siis ei juhtu vast midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuida siis Eminem elab?? Vot on küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eminen elas seal algusest peale koos mustadega ja omandas aastatega vajalikud teadmised sellest kultuurist või kultuuritusest…, aga niisama lampi sellistesse piirkondadesse seiklema minna oleks ilmselt surmav. Kui juba keskpäeval sind kesklinnas rünnatakse, siis ei taha teada, mis õhtul äärelinnas toimuma hakkab. Seda on raske selgitada. Kui satud kunagi NY-i, siis tee enne põhjalikku uurimustööd. Siin ei ole ma üheski osariigis näinud ühtegi valget isegi natukenegi sarnaselt riides nagu sina. Kusjuures mustadega suhtlemisel avastad, et nendest on suht võimatu midagi aru saada. Igal juhul welcome!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2011 at 3:46 p.l. #306815SoxBeIn
MemberJah just nii see on tõesti peab tõdema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu jah sul on nüd ju kogemus olemas. Lähen siis peaks kah seda militari värki proovima.
keelest ei saa juba seepärast aru kuna nad kasutavad niivõrd palju slänge.
Kui seda soomusauto assja tõesti teha siis saab selest dokumentaal filmi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.