Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2011 at 4:27 p.l. #306535
Mansel
MemberUSA iseseisvus deklaratsiooni allkirjastamine tänapäeva kontekstis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2011 at 4:37 p.l. #306537Viiking
MemberVõib-olla vasakult paremale liikudes näidatakse Ameerikat ülevalt alla mandril liikudes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2011 at 5:02 p.l. #306542Sarge
Member“Religious Composition of Ohio” ?
Asub laes või seinal ja funktsiooniks on valgustamine.
juuni 27, 2011 at 5:35 p.l. #306547protein_pets
MemberSee võiks olla lõunapoolse USA kultuure kirjeldav kompositsioon.. Teatavasti on USA lõunapoolne osa veidi kirjuma iseloomuga, kui põhjapoolne, kui sa seda asukoha all mõtlesid..?
juuni 27, 2011 at 6:53 p.l. #306573htilga
MemberÄkki mingi usakad katsikul või soolaleival?
juuni 27, 2011 at 7:19 p.l. #306575Nesatur
MemberVastus pidi suht ulme olema, nii et ainuke lahendus oleks otsida googlist taoline pilt.
Ise otsisin seda ikka tükk aega, aga ei leidnud kuidagi.
Ise pakun:
See kompositsioon on inimestele tulevikust, et näha, milline oli 21 sajandi alguse elu USAs.
Aga kui nüüd mõtlema hakata, siis panin tähele, et seal on teatud inimeste vahel traat tõmmatud.
Äkki see annab mingi vihje.
juuni 27, 2011 at 7:44 p.l. #306576vrsm
Memberma pakun et tegu on martsipanist söödavate dekoratiivkujukestega ning kujutatud on tänapäeva maailma mitmekesisust
lahmida tasub alati…
juuni 27, 2011 at 7:47 p.l. #306577TMPS
MemberPakuks, et see on mingi ulmeline koogi kujundus peo jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2011 at 8:13 p.l. #306580nightq
MemberPalvetajaripatsi tõttu kaldun arvama, et asjal on kristlik tagamõte ehk inimesed võivad küll erinevad olla, aga Jumal (vms kõrgem jõud) armastab kõiki kodanikke nii või naa. Kuna USA on usuhullude meka, siis võib see isegi õige vastus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2011 at 10:24 p.l. #306591Patella
MemberPakun, et auto või bussi kapotikaunistus, et varjata neid tulukeste juhtmeid.
Juhtmed on ühtlasi ühendatud ventilaatoriga.
juuni 27, 2011 at 10:35 p.l. #306593MikroToitaine
Membertundub olevat mingi külaelu iseloomustav maal mis käib seinale.
funktsiooniks on pinballi mängimine seal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2011 at 3:42 e.l. #306596vend vähk
ModeratorPakun, et auto või bussi kapotikaunistus, et varjata neid tulukeste juhtmeid.Juhtmed on ühtlasi ühendatud ventilaatoriga.
Super!!!
Ma ise ei oleks sellise asja peale tulnud ja tundub, et siin on autospetsid koos. Kui tagasi kodumaale jõuan, siis annan särgi pidulikult üle. Kui keegi veel selliseid edevaid särke soovib, siis andke märku ja teeme kaupa!
Vaadake nüüd seda autot. Vana oli ikka päris sooda kui autot kaunistas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2011 at 3:54 e.l. #306597vend vähk
ModeratorÜks pilt veel selle auto kaunistusest:
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide täna oli Columbuse linnas selline juhtum kui mingi neegrimutt mind ründas ja rämedalt sõimas. Ostsin endale hiljuti uued riided NY mustade kauplusest ja sain megaedeva T-särgi ning põlvpüksid edeva sümboolikaga. Usun, et need on mingid mustade pühad sümbolid (näiteks “Pekske valgeid kahvanägusid!” vms) või lihtsalt mutile ei meeldinud, et valge mees käib mustade stiilis riides. Igal juhul mulle kohe tuli meelde Eesti jõusaalide hirm hr Rauno Raud ja tema suur sümpaatia mustade kultuuri vastu. Soovitan tal tungivalt igaks juhuks mitte NY minna oma kostüümides
Seevastu eile õhtul liikusin Daytonis ringi kõrbevärvi pükstes ja liibuvas särgis ning kohalikud olid veendunud, et ma olen Iraagi sõjast saabunud marine(merejalaväelane). Eilne variant meeldis mulle rohkem, sest sõjaveteranid on siin alati tegijad!
juuni 28, 2011 at 7:41 e.l. #306614Aile
MemberÜks pilt veel selle auto kaunistusest:
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muide täna oli Columbuse linnas selline juhtum kui mingi neegrimutt mind ründas ja rämedalt sõimas. Ostsin endale hiljuti uued riided NY mustade kauplusest ja sain megaedeva T-särgi ning põlvpüksid edeva sümboolikaga. Usun, et need on mingid mustade pühad sümbolid (näiteks “Pekske valgeid kahvanägusid!” vms) või lihtsalt mutile ei meeldinud, et valge mees käib mustade stiilis riides. Igal juhul mulle kohe tuli meelde Eesti jõusaalide hirm hr Rauno Raud ja tema suur sümpaatia mustade kultuuri vastu. Soovitan tal tungivalt igaks juhuks mitte NY minna oma kostüümides
Seevastu eile õhtul liikusin Daytonis ringi kõrbevärvi pükstes ja liibuvas särgis ning kohalikud olid veendunud, et ma olen Iraagi sõjast saabunud marine(merejalaväelane). Eilne variant meeldis mulle rohkem, sest sõjaveteranid on siin alati tegijad!
Aastast 1985 on valged kopeerinud mustade urban stiili… gangster looki. Ja nyyd mustad kopeerivad valgete prepi stiili (riided, mida kannavad rikkad valged lapsed, kes k2ivad kallites internaatkoolides ja kolledzhites).
….ilma probleemideta. Kiiksuga inimesi leidub k6ikjal.
juuni 28, 2011 at 8:04 e.l. #306616Patella
MemberVaat kui tore, mõte ikka lippab öösel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole ma mingi eriline autospets
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga M on ilmselt mulle suur, sest see on meeste M?
Olen naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealuusid ei kanna ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et võin selle kellelegi teisele loovutada!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.