Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2011 at 2:54 p.l. #306218
Sarge
MemberTäna saime neti sisse. Homme West-Virginiasse või Tenneseesee- ei ole veel otsustanud. Riidepoodides ja toidulisandite poodides tuleb meeleheide peale- kõik on megaodav ja võimas valik.
Too mulle ka siis midagi odavat juba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2011 at 3:31 p.l. #306221nightq
MemberPlaanis USA-s toodetud “geinerit” ka osta?.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo Ader vol2
juuni 20, 2011 at 7:42 p.l. #306235fyysik
MemberTere Imre,
kas oleks võimalik, et sa tooksid USA-st kaasa ühedollarilise mündi millest oleksid nõus kaasnumismaatiku rõõmustamiseks loobuma (juhul kui enda kogus on see veel puudu ja üle ühe mündi kuskilt tagasi ei anta siis ei juhtu ka midagi kui teist juhuslikult kuskilt ei leia).
Ilusat reisi ja meeldivaid elamusi,
Füüsik
juuni 22, 2011 at 2:28 e.l. #306283vend vähk
ModeratorTere Imre,kas oleks võimalik, et sa tooksid USA-st kaasa ühedollarilise mündi millest oleksid nõus kaasnumismaatiku rõõmustamiseks loobuma (juhul kui enda kogus on see veel puudu ja üle ühe mündi kuskilt tagasi ei anta siis ei juhtu ka midagi kui teist juhuslikult kuskilt ei leia).
Ilusat reisi ja meeldivaid elamusi,
Füüsik
Tere!
Hetkel panen kõrvale erinevaid 25-sendiseid ja uusi 1-e sendiseid. Jaaniõhtul kohtun väliseestlastega ja üks töötab pangas ning loodan tema abile, et endale võimalikult palju erinevaid münte kokku saada. Uusi 1-dollariliseid on viimastel aastatel päris palju erinevaid välja lastud. Kindlasti võtan münte ka vahetuseks kaasa!
juuni 22, 2011 at 7:44 e.l. #306288R.Tamm
MemberTere!Hetkel panen kõrvale erinevaid 25-sendiseid ja uusi 1-e sendiseid. Jaaniõhtul kohtun väliseestlastega ja üks töötab pangas ning loodan tema abile, et endale võimalikult palju erinevaid münte kokku saada. Uusi 1-dollariliseid on viimastel aastatel päris palju erinevaid välja lastud. Kindlasti võtan münte ka vahetuseks kaasa!
juuni 22, 2011 at 10:50 e.l. #306299seenjor
MemberTere!Hetkel panen kõrvale erinevaid 25-sendiseid ja uusi 1-e sendiseid. Jaaniõhtul kohtun väliseestlastega ja üks töötab pangas ning loodan tema abile, et endale võimalikult palju erinevaid münte kokku saada. Uusi 1-dollariliseid on viimastel aastatel päris palju erinevaid välja lastud. Kindlasti võtan münte ka vahetuseks kaasa!
juuni 22, 2011 at 2:33 p.l. #306304vend vähk
ModeratorAmeerikas anti välja 1999-2008a. veerand dollarilisi münte, iga osariigi kohta.Kokku 50 eri osariigi mündid. Mul kogu olemas.
1-e dollarilised mündid on erinevate USA presidentidega ja ka neid antakse nüüd igal aastal mitu tükki välja. Lisaks igasugused muud juubelimündid. Ka 1-sendiseid olen saanud juba 6-7 erinevat.
Üldiselt ootame hetkel 30-dat juunit. Siis hakkavad superSALE-d seoses eelseisva USA 4.juuli pidupäevaga ning praegu tunduvad teksapükste hinnad 20-30$ paar(Levis, Lee, Wrangler, CK jne) ikka meeletu röövimisena! Mul perenaine on muidugi ostuhulluses ja tema tagasihoidlikud kalkulatsioonid näitavad, et enamus tooteid on siin 50-75 % soodsamad.
juuni 23, 2011 at 1:58 p.l. #306346vend vähk
Moderator23.juuni 2011
Meil päev alles algas! Pisitibu maadleb teises toa otsas mingi kõriseva jänesega ning varsti hakkame Ohio pealinna Columbusesse minema. Selles linnas on peetud päris palju Mr Olympia võistluseid ning nüüd viiakse seal läbi Arnold Classic üritusi. Kiirteed on natuke harjumatud ja eriti kehva ilmaga. Üleeile nägin sellist suurt ostukeskust, kus keset poodi oli suur jõusaal ja MMA puur. Mingid hirmsad vennad seal harjutasid ning 25-dal juunil on keset poodi suur turniir. Kahju, et mul kaamerat kaasas ei olnud. Ilm on siin viimased päevad olnud pigem vihmased ja pidevalt tornaadohoiatused. Mingil päeval sõitsime mägedes(kus ma ka maanteepolitsei käest kiiruse ületamise eest hoiatuse sain) ja keset kiirteed teatati raadiost, et nüüd tuleb elu eest peitu pugeda, sest ilm läheb ikka väga hulluks. Raadiosaated olid katkestatud, raadiost lasti mingisuguseid sireene ja minu perenaine oli äärmiselt murelik. Õnneks kõik sujus. Ok, püüan ka mõned pildid üles panna.
juuni 23, 2011 at 3:08 p.l. #306347vend vähk
ModeratorMõned pildid:
Perega Kentucky osariigis Newportis. Teisel pool jõge Ohio osariik Cincinnati linna tornidega.
22.juuni 2011. Kentucky, Newport Aquarium. Tibul oli suht savi nendest kaladest. Ise sain väikeseid haisid käega puutuda ning nende nahk on nagu samet.
Kerge kõhutäis rasketel aegadel. Kuna FAST lisandeid ei olnud võimalik siia tuua, siis võtsime perenaisega mõned sellised krõbinad. juuni 24, 2011 at 3:16 p.l. #306376vend vähk
Moderatorjuuni 24, 2011 at 7:56 p.l. #306377Rainerr
Member“Särtsuangerjas”
Ilus särk küll
Too siis kingitusi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõned lelud mulle ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2011 at 12:22 p.l. #306396vend vähk
Moderator“Särtsuangerjas”Ilus särk küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Too siis kingitusi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõned lelud mulle ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, elektriangerjas!
Kui midagi põnevat silma hakkab, küll siis pean ka Rainerit meeles!
juuni 26, 2011 at 3:40 p.l. #306474vend vähk
Moderator26.juuni 2011
Päev alles algas. Kell on 11:30 ja hakkame perega jälle mööda osariiki ringi liikuma. Kerget vihmakest tuleb, aga pole hullu! Facebookis ma juba kirjutasin ja märgin siin ka, et Ohios ei ole siiani näinud mitte ühtegi sääske ega kärbest! Oleme sõitnud autoga tuhandeid kilomeetreid ja auto on jumala puhas. Eestis oleks selle ajaga vist pidanud 10 korda autot pesema sitikate kuivanud p.sast. Metsas ka ei ole sitikaid. Ma ei tea, milles asi, aga selles suhtes on kohalikud ikka väga õnnelikud. Pikemalt järele mõeldes küsiks, et millises valdkonnas nad peaksid eestlastest kurvemad olema?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2011 at 4:01 p.l. #306476Djud
MemberEhk on see kasutatavate keemiliste vahenditega piirkonna niivõrd ära rikkunud..üks mõte.
kodukeemia ,tööstuses ja üldse.
juuni 26, 2011 at 4:35 p.l. #306478kassu64
MemberÕhk on saastatum, sääsed ja kimalased ei suuda elada seal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.