Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 12, 2011 at 3:16 p.l. #305563
vend vähk
ModeratorSuvi alles tuleb,siiamaani mõttetu läpatis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise loodan ka. Igal juhul järgmisest nädalast viibin Ühendriikides ja seal saan pikalt ilmselt oluliselt kuumemaid ilmasid tunda kui praegune kodumaine põud
juuni 12, 2011 at 3:30 p.l. #305567vend vähk
ModeratorPanen siia üles ühe põneva aadressi, kust leiate minu Tartu Planet-Sport bodypumpi presentatsiooni. Head vaatamist!
juuni 12, 2011 at 7:54 p.l. #305580Lea_K
MemberVeits lähemalt ja selgem heli ehk… see mis Uulo videosse võttis:
juuni 13, 2011 at 7:34 e.l. #305589vend vähk
ModeratorVeits lähemalt ja selgem heli ehk… see mis Uulo videosse võttis:Operaator Uulole suured tänud!
juuni 13, 2011 at 8:42 e.l. #305595Kevin de puta madre
MemberKena Audigieri pusa
juuni 13, 2011 at 8:50 e.l. #305596vend vähk
ModeratorKena Audigieri pusa
Edevuse lipulaev!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 13, 2011 at 1:29 p.l. #305614JungaTroll
Member12.JUUNI 2011Toitumisest: HERA80, HT-R, PROMIX, PUMP+ ja BETA-Alanine.
Imre, kas HERA, WHEY, HT-R ja PROMIX lähevad kõik samamoodi kurgust alla? WHEY – väga hea. PROMIX – lahustub halvemini, maitse enam-vähem ok. Kuid HERA80 on minu jaoks tõeline jälkus. Pärast on mitu tundi paha olla. Kuid said töö juures muud sodid otsa ja pidin jälle HERA80 kapinurgast välja otsima, kuigi teadsin et sellele järgneb kahetunnine iiveldus.
juuni 13, 2011 at 1:36 p.l. #305615Kristjan-Johannes Konsap
MemberImre, kas HERA, WHEY, HT-R ja PROMIX lähevad kõik samamoodi kurgust alla? WHEY – väga hea. PROMIX – lahustub halvemini, maitse enam-vähem ok. Kuid HERA80 on minu jaoks tõeline jälkus. Pärast on mitu tundi paha olla. Kuid said töö juures muud sodid otsa ja pidin jälle HERA80 kapinurgast välja otsima, kuigi teadsin et sellele järgneb kahetunnine iiveldus.Promix ei lahustugi vees sama hästi kui vadaku isolaat Whey+. Kaseiin tõmbub vedelikus veidi klompi ja laguneb aeglaselt: tänu sellele kaseiin aeglaselt imendubki.
juuni 13, 2011 at 1:59 p.l. #305618vrsm
MemberImre, kas HERA, WHEY, HT-R ja PROMIX lähevad kõik samamoodi kurgust alla? WHEY – väga hea. PROMIX – lahustub halvemini, maitse enam-vähem ok. Kuid HERA80 on minu jaoks tõeline jälkus. Pärast on mitu tundi paha olla. Kuid said töö juures muud sodid otsa ja pidin jälle HERA80 kapinurgast välja otsima, kuigi teadsin et sellele järgneb kahetunnine iiveldus.mis jama see on, mitmed inimesed on siin foorumis kurtnud, et hera80 ajab neil kõhu valutama/iiveldama/muidu enesetunde halvaks. mis krt selle taga huvitav on? endal polnud küll heraga miskeid probleeme, maitse meeldis mulle ka, eriti paar tükki, mis olid lausa ülihead.
promixi pole kasutanud, kuid ausalt öeldes whey plus ja ht-r olid minu arust isegi kehvema maitsega kui hera… aga noh, maitse üle kakeldakse.
juuni 13, 2011 at 2:07 p.l. #305622Sarge
MemberMa usun, et pigem on asi süsivesikutes. Mul alati pärast trenni tund aega süda paha, vahet pole mis valk on.
Võib-olla see, et treeninguga töötab sümpaatiline närvisüsteem ja siis kui toidu sisse võtad, hakkab äkitselt tööle parasümpaatiline.
juuni 13, 2011 at 2:36 p.l. #305624nightq
MemberEhk on hoopis liialt vett kasutatud? Mulle endale meeldib igatahes tiheda konsistentsiga jook tunduvalt paremini, iiveldus tekibki väga vedelat “maitsevett” juues.
juuni 13, 2011 at 2:41 p.l. #305625Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa usun, et pigem on asi süsivesikutes. Mul alati pärast trenni tund aega süda paha, vahet pole mis valk on.Võib-olla see, et treeninguga töötab sümpaatiline närvisüsteem ja siis kui toidu sisse võtad, hakkab äkitselt tööle parasümpaatiline.
Suured sõnad nii väikse mehe kohta. Ei usu, et see parasümpaatiline sul ikka nii väga äkitselt tööle hakkab ja trenni ajal täiesti välja lülitatud oli.
V-o on asi laktoosis? Whey+ on kindlasti puhtam ja kiirema imendumisega valk.
juuni 13, 2011 at 6:16 p.l. #305647vend vähk
ModeratorImre, kas HERA, WHEY, HT-R ja PROMIX lähevad kõik samamoodi kurgust alla? WHEY – väga hea. PROMIX – lahustub halvemini, maitse enam-vähem ok. Kuid HERA80 on minu jaoks tõeline jälkus. Pärast on mitu tundi paha olla. Kuid said töö juures muud sodid otsa ja pidin jälle HERA80 kapinurgast välja otsima, kuigi teadsin et sellele järgneb kahetunnine iiveldus.Minul seedimine korras ja uus banaani-šokolaadimaitseline, samuti ananassi ja karamelli HERA80 ruulivad täiega!!! Mina segan neid tavaliselt rasvata piimaga ning blenderis lasen vahule.
juuni 13, 2011 at 6:17 p.l. #305649vend vähk
ModeratorPromix ei lahustugi vees sama hästi kui vadaku isolaat Whey+. Kaseiin tõmbub vedelikus veidi klompi ja laguneb aeglaselt: tänu sellele kaseiin aeglaselt imendubki.Proovige kõik blenderiga omale sheiki teha ja põhimõtteliselt kõik saab ilusti ühtlaselt vahule löödud
juuni 13, 2011 at 6:21 p.l. #305650vend vähk
Moderatormis jama see on, mitmed inimesed on siin foorumis kurtnud, et hera80 ajab neil kõhu valutama/iiveldama/muidu enesetunde halvaks. mis krt selle taga huvitav on? endal polnud küll heraga miskeid probleeme, maitse meeldis mulle ka, eriti paar tükki, mis olid lausa ülihead.promixi pole kasutanud, kuid ausalt öeldes whey plus ja ht-r olid minu arust isegi kehvema maitsega kui hera… aga noh, maitse üle kakeldakse.
Just nimelt- maitse asi!!! Tavaliselt virisevad maitse üle need, kes ei ole tõelisi õuduseid (näiteks 90-datel Kopli liinides toodetud Bioton AS Vägilase toodang) proovinud. Kusjuures vanemad tegijad kiitsid Biotonit ka taevani, sest nemad olid oma noorusaastatel tavalist loomade jõusööta vaarikamoosiga sisse ajanud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.