Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 7, 2011 at 3:21 p.l. #305233
vend vähk
ModeratorNo vot mees oskab väljas treenimist hinnata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõnus päike ning tuul.paljud võiks saalile vahelduseks välja minna ja tegutseda.Jah, see on tõesti nauding. Ma olen liiga püsimatu, et pool päeva rannas passida, aga lühikeste pükstega rulluisurajal tiirutades saab päris mõnusa olemuse. Päikeseprillid on väga vajalikud, et igasuguseid sitikaid silma ei lendaks. Täna tegin hommikul samuti bodypumpi ja õhtupoole käisin rulluisutamas(20 km) ning pärast uisutamist 30 minutit tegin intensiivselt erinevaid baasharjutusi. Õnneks kogemusi on ning kõik lihasgrupid said võrdlemisi korraliku koormuse. Ega eriti peale toidulisandite midagi täna söönud ei olegi, aga vorm on päris korralik.
juuni 7, 2011 at 6:29 p.l. #305249Acqua
MemberToidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist, öeldakse. Kuidas aga mõni mees ainult toidulisanditest toitubki?
Jõhker
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
.juuni 7, 2011 at 6:50 p.l. #305250vend vähk
ModeratorToidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitumist, öeldakse. Kuidas aga mõni mees ainult toidulisanditest toitubki?Jõhker
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Eks on seda täisväärtuslikku toitu ka elukese jooksul näost sisse aetud
juuni 7, 2011 at 8:02 p.l. #305253nightq
MemberTegelikult oled sa meedias vist vale ettekujutuse jätnud tõesti, kui ütled, et sööd minimaalselt, aga toidulisandeid ei maini. Mõni rumaluke hakkabki arvama, et eluspüsimiseks peab vaid natuke rosinaid sööma. Lihtsalt väike tähelepanek.
juuni 8, 2011 at 6:45 e.l. #305262IVARK
MemberTegelikult oled sa meedias vist vale ettekujutuse jätnud tõesti, kui ütled, et sööd minimaalselt, aga toidulisandeid ei maini. Mõni rumaluke hakkabki arvama, et eluspüsimiseks peab vaid natuke rosinaid sööma. Lihtsalt väike tähelepanek.Eks neid tõlgendusvõimalusi on jah palju ja igaüks loeb sealt välja selle, mis endale paremini sobib. Suvel on üldse nii, et trenn kuidagi liigub aeroobsele üle, palavas saalis ei taha liigselt suurte raskustega punnida ja vererõhku kõrgeks ajada. Seetõttu selline rulluisk, jõuvastupidavust treenivad harjutused, rohkem kordusi, 30 min. jooksud on väga head, hoolitsevad ka südameveresoonkonna vastupidavuse eest. Kõik on erinevad muidugi aga minu arust on suvi just aeroobse tegevuse aeg.
juuni 8, 2011 at 7:10 e.l. #305264vend vähk
ModeratorEks neid tõlgendusvõimalusi on jah palju ja igaüks loeb sealt välja selle, mis endale paremini sobib. Suvel on üldse nii, et trenn kuidagi liigub aeroobsele üle, palavas saalis ei taha liigselt suurte raskustega punnida ja vererõhku kõrgeks ajada. Seetõttu selline rulluisk, jõuvastupidavust treenivad harjutused, rohkem kordusi, 30 min. jooksud on väga head, hoolitsevad ka südameveresoonkonna vastupidavuse eest. Kõik on erinevad muidugi aga minu arust on suvi just aeroobse tegevuse aeg.Nii ta kipub olema, et kui kevadel ilmad ilusaks läksid, siis olid meeletud rahvahulgad kõik rulluisurajal ning möll käis. Tänaseks päevaks on radadel palju vähem rahvast ning suve lõpus tiirutavad ainult fanaatikud. Suvi väsitab korralikult. Minul varianti ei ole- pean treenima ja ennast igal sammul motiveerima. Täna ilmselt jälle kas jooksma või rullitama ja hunnik intensiivseid baasharjutusi
juuni 8, 2011 at 8:13 e.l. #305266nightq
MemberLäheks jooksma küll, aga selle palavusega saaksin ilmselt kuumarabanduse
juuni 8, 2011 at 8:48 e.l. #305268marti384
MemberLäheks jooksma küll, aga selle palavusega saaksin ilmselt kuumarabanduse
aga läheb siis hommikul, kui pole veel nii kuum. isegi ei jaksand eile tänu sellele leitsakule tavapärasel ajal (õhtu u 18-19) jooksma minna vaid sai asi 12h edasi nihutatud, ehk siis täna hommikul kell 6-7…ja päris mõnus oli tegelt, tõmbas päeva ilusti käima. varane ärkamine on muidugi omaette teema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2011 at 11:10 e.l. #305277vend vähk
ModeratorLäheks jooksma küll, aga selle palavusega saaksin ilmselt kuumarabanduse
Mina eelistan just kõige palavamaga minna: “Raske õppustel- kerge lahingus!” Ehk siis raske suvel palaval rulluisurajal, kergem sügisel laval kuumade lampide valguses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2011 at 12:38 p.l. #305279Mart Muru
MemberMina eelistan just kõige palavamaga minna: “Raske õppustel- kerge lahingus!” Ehk siis raske suvel palaval rulluisurajal, kergem sügisel laval kuumade lampide valguses

Trennis peabki alati kõige raskem olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2011 at 1:10 p.l. #305281nightq
MemberÄra sa märgi, käisingi ümber Harku järve jooksmas, tugev tuul tegi matka täitsa mõnusaks ja noh… ilma tuuleta oleks ilmselt ära surnud
juuni 8, 2011 at 1:59 p.l. #305285Kristjan-Johannes Konsap
MemberImre on tõesti üks IMEmees. Kui keegi arvab, et ta jama ajab toidulisandite poole pealt, siis nii palju kui mina teda dieedi ajal keset päeva kuskil näen, siis mees ainult valgubatoonidest/valgujookidest elabki.
juuni 8, 2011 at 3:05 p.l. #305293vend vähk
ModeratorÄra sa märgi, käisingi ümber Harku järve jooksmas, tugev tuul tegi matka täitsa mõnusaks ja noh… ilma tuuleta oleks ilmselt ära surnud
Hakkab tulema! Järgmine kord teed veel mõned kätekõverdused ka ning sügisel ajame karvad maha ja saadame lavale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2011 at 3:26 p.l. #305296nightq
MemberEnda pikkusekategooria meestele ikka ära ei pane (187+) ja selleks oleks vaja nii 12% rasva ka maha võtta

Ehk saan vähemalt rannavormi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2011 at 7:52 p.l. #305312Priidu
MemberLugesin, et sa huvitud 1 kroonistest paberrahadest, ikka huvi? Mul üks selline koletis on, mul ka mõned väljamaa sendid, aga ei tea äkki sul need on olemas. Ma võin need tänu eest ära anda küll, see nädalavahetus või järgmine nädal näiteks kuskil linnas. Võid kuidagi teatada oma soovist mind.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.