Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2011 at 11:41 e.l. #303896
Aile
MemberKeegi võiks siis rääkida, kust seda imerohtu saaks. Kui hind talutav on siis võiks ju menüüsse võtta.
mai 26, 2011 at 3:47 p.l. #303942vend vähk
ModeratorVäga võimas valgustus!
Usun, et nüüd tuhanded inimesed tormavad poodidesse kurkumiini ostma
mai 26, 2011 at 4:52 p.l. #303954AlanBStard
ModeratorKeegi võiks siis rääkida, kust seda imerohtu saaks. Kui hind talutav on siis võiks ju menüüsse võtta.
mai 26, 2011 at 6:33 p.l. #303973viki667
MemberPanin isegi lingi ju.Naha peale pole mõtet määrida, see on meeletult kollane aine.
tänud
mai 27, 2011 at 6:51 e.l. #304008vend vähk
Moderatormai 27, 2011 at 3:39 p.l. #304065vend vähk
ModeratorPanin isegi lingi ju.Naha peale pole mõtet määrida, see on meeletult kollane aine.
Paneme kollase peale ja kõik Aasiasse
mai 27, 2011 at 4:17 p.l. #304069vend vähk
Moderator27.mai 2011
Jälle hakkab päevakene mööda saama ning täna olime terve päeva perenaise ja pisitütrega Võrtsjärvel kalal. Mul õnnestus kaldalt isegi üks mõõdus haug kätte saada, lisaks latikaid. Pisipõnn ei olnud kahjuks kalastamisest huvitatud ja tema eelistas loodusvaikuses kisendada nagu metsaline. Perenaine siis nunnutas teda igal võimalusel ja kõik sai korda. Homme toimub Tartus uue Tamme staadioni avamine ning sellega seoses viin seal läbi ka bodypump näidistreeninguid. Esmaspäevast hakkan ka jõusaalis rohkem käima. Ühel ilusal õhtul proovisin üle pika aja lamadessurumist ja päris kergelt sai tehtud 10 x 100 kg seeria. Jõud ei ole kuhugi kadunud ja kõik saab korda!
Toitumine:
Ikka jälgin, mida näost sisse ajan. Täna olen söönud küll kanafilled, küll tuunikalakonserve. Külmikus on suur klaasist kann WHEY+ sheigiga, millele lisatud rasvata kohupiima ja üks banaan. Lisaks on täna sisse võetud veel HT-R, RECO2 ja HERA80. Õhtul veel PROMIX ning BCAA.
Kehakaal hommikul 84,2 kg. Eesmärk oleks juuli alguseks kaaluda alla 83 kg, et siis sügiseks normaalse ajastusega vormi teha.
Mis veel?
Täna käisin postimajas ning minu ema oli USA-st saatnud mulle uue T-särgi. Enne kui ta 1999 aastal USA-sse läks, oli ta siin emakesel kodumaal suht seniilne. Selles suhtes, et vahtisid sõbrannadega Mexico lamedaid seebioopereid ning üritasid Anttila kaubamaja tühjaks osta igasugusest saastast.
Nüüd on oluliselt normaalsem! Surfab netis ja jutt on ka palju loogilisem

Ema saadetud edeva särgi edev piltmai 28, 2011 at 10:15 e.l. #304168viki667
MemberTere Imre,
Ehk oskate nõu anda, kommenteerida:
Kuna olen tegelenud jõutreeninguga järjepidevalt pea aastakese on hetkel tunne selline, et varsti on pidur on peal, lihased vajaks mingit vaheldust (olen lugenud, et tegelt võikski lihastele mingi aja tagant anda kergema koormusega trenni/vaheldust).
Ning kuna ei ole suuteline saalist üle 2-3 päeva eemal olema siis…
Kuidas oleks, kui teha jõutreeningute vahele aegajalt nädal bodypumpi? Pole iial proovinud, ei kujuta üldse ette millise koormusega see trenn on, kuid sattusin saalis lugema mingit bodypumba reklaam voldikut ja üllatusin et kogu trenn on ju sisuliselt baasharjutustele üles ehitatud.
Lihtsalt kas säärane lähenemine oleks mõistlik/soovitatav (3-4 nädalat jõusaali siis nädal bodypumpa) või mitte?
Kui jah, siis mitu korda nädalas alustuseks soovitate?
ettetänades.
mai 28, 2011 at 10:21 e.l. #304171laizk
Membermai 28, 2011 at 12:54 p.l. #304187nightq
MemberTere Imre,Ehk oskate nõu anda, kommenteerida:
Kuna olen tegelenud jõutreeninguga järjepidevalt pea aastakese on hetkel tunne selline, et varsti on pidur on peal, lihased vajaks mingit vaheldust (olen lugenud, et tegelt võikski lihastele mingi aja tagant anda kergema koormusega trenni/vaheldust).
Kuidas oleks, kui teha jõutreeningute vahele aegajalt nädal bodypumpi? Pole iial proovinud, ei kujuta üldse ette millise koormusega see trenn on, kuid sattusin saalis lugema mingit bodypumba reklaam voldikut ja üllatusin et kogu trenn on ju sisuliselt baasharjutustele üles ehitatud.
Lihtsalt kas säärane lähenemine oleks mõistlik/soovitatav (3-4 nädalat jõusaali siis nädal bodypumpa) või mitte?
ettetänades.
mai 28, 2011 at 6:11 p.l. #304268vend vähk
ModeratorTere Imre,Ehk oskate nõu anda, kommenteerida:
ettetänades.
mai 28, 2011 at 9:13 p.l. #304287vend vähk
ModeratorEma maitse on tõesti paranenud ^^,Küll teab, mis pojakesele rõõmu teeb
mai 29, 2011 at 9:13 e.l. #304353vend vähk
ModeratorPole küll Imre, aga usun, et see sobiks päris hästi. Pumpil on see eripära, et väga suuri raskuseid ei tasu kohe peale panna, sest trenn tuleb siiski intensiivne ja paljud egomehed tõmbavad end esimese korraga täiesti rihmaks ära.Hahaha! Egomehed!
mai 29, 2011 at 7:56 p.l. #304487vend vähk
ModeratorHaige värk! Täna jõin õhtul enne bodypumpi uut METAL PUMP energiajooki ja väga hulluks ajas. Praegu ka on selline laks sees, et läheks maratonile. Ausalt, ei kujuta ette, mis moosi sinna sisse on pandud, aga toimib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2011 at 12:52 e.l. #304495V.K
Memberära nüüd üle kiida seda jooki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga väga hea on tõesti, nii maitselt kui väheste süskarite poolelt. Ei tea kuna poe lettidele jõuab..AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.