Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2016 at 9:38 p.l. #385039
vend vähk
Moderator09.veebruar 2016
Eile-täna tegin teise käiguga trenni. Kehakaal oli jällegi 83,3 kg ning see teeb ainult meele rõõmsaks. Sellel nädalal oleks siis saada kehakaalu kasvõi korrakski -83 kg! Usun, et täiesti reaalselt teostatav unistus. Vorm on juba natuke inimese oma ning jätkan tõe otsinguid- kuidas saada kehakaal alla, vorm teravaks ning ka lopsakus säilitada. Töö käib ning peagi oodata vormipilte.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 10, 2016 at 1:26 p.l. #385057Ssnozzz
MemberEdu! Millise kaalunumbrini tahad jõuda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2016 at 3:08 p.l. #385062Angelo
MemberKui nälg peal, hea vahepala dieedi ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 10, 2016 at 10:51 p.l. #385050vend vähk
Moderator11.veebruari varahommik 2016.
Selles suhtes, et alles nüüd sain arvuti taha. Paari sõnaga siis edusammudest. Täna tõesti tuli uus 2016 kehakaalurekord, mis paranes eelmise nädala parima tulemusega tervelt 400 grammi! Uus rekord siis 82,7 kg, aga ma panin päris korralikult hullu selle eesmärgi nimel. Mis siis ikka- lisan siia mõned pildid ka oma tegemistest ja siis ruttu unele- homme tuleb pikk päev!
Ja nii ta tuli pärast korralikku higistamist nii saalis kui saunas. Raskelt tuli! Järgmise nädala jooksul võiks olla 2-3 x alla 83 kg ja siis vaatab edasi.
Suured tänud vägevale reisimehele Tõnule, kes minu mündikogu jälle täiendas igasuguste põnevate rahadega Inglismaalt, Indiast, Gruusiast jne.
Viimase tunniga sain valmis ühe järjekordse kunstiteosega. Vaikselt ikka arendan seda teemat.veebruar 11, 2016 at 9:18 e.l. #385077vend vähk
ModeratorEdu! Millise kaalunumbrini tahad jõuda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere!
Ilmselgelt peaks kaalunumber jääma -80 kg. Aega veel on. Eks mul on heaks orientiiriks ja motivaatoriks ka praegused Oti ning Raigo vormid, mis oleksid omal ajal olnud täiesti korralik võistlusvorm! Eks ta nii ongi, et mida kauem võistlusvormi lihvid, seda suurem tõenäosus on särada. Samas väga pikkade hooaegade kohta võin öelda, et teinekord võib lõpp ikkagi ära vajuma hakata- see on väga individuaalne.
veebruar 13, 2016 at 3:41 p.l. #385132vend vähk
ModeratorLaupäev, 13.veebruar 2016
Tere kõigile!
Eile olin haige ja jätsin sportimise vahele. Täna siis natuke trenni ka ning kehakaal oli jälle täpselt 83 kg. Uue nädala eesmärk oleks kasvõi korrakski ära näha kaalunumbriks 82,5 kg või alla selle ning vähemalt 3 korda alla 83 kg. Läksin üle suurema rasvapõletusprogrammi peale ning selle hooaja märksõnaks on just erinevad rasvapõletajad ning igasugused muud põnevad toetajad. Lisaks alustasin täiesti uue treeningprogrammiga millega puutusin viimati kokku mõned aastad tagasi. Universaaltreeningut alustan küll stepperiga ja siis jalad-sääred, aga ülakeha hakkan nüüd tegema althaardes lõuatõmmete ja rööbaspuudega korduste peale. Täna tegin siis esimese katse ning tulemus oli tagasihoidlik kuid mitte keharammu pärast vaid mingi krdi tühise probleemi pärast- pastakas, millega oma tulemused plaanisin kirja panna, vedas alt ja läks tühjaks. Niimooodi kraapida oli paras vaimupiinamine ning närv läks mustaks. Juba järgmises trennis teen kindlasti selle tulemuse üle! Ok, nüüd puhkeasendisse.
Suht masendav on pooltühja pastaka ja väriseva käega midagi märkida.
2013 kevadel, kui ma iga päev 600-1000 lõuatõmmet tegin. Pean tunnistama, et oli ikka hea selg küll selle imeprogrammiga. Kõike peab proovima!veebruar 14, 2016 at 9:22 p.l. #385190vend vähk
Moderator14.veebruar 2016
Tere sõbrad!
Mina olen täna rohkem tšillinud ja perega koos aega veetnud. Toitumist jälgisin väga suure tähelepanuga ning eesmärk ei ole rohkem ega vähem kui juba homme üritada kätte saada uus kaalurekord. Võimalik, et kui saan piisavalt ilusad kaalunumbrid kätte, siis teen veel järgmised 2-3 nädalat ka kreatiinikuuri. Katsetan julgemalt, sest pean leidma mooduse dieediga lihastesse lopsakuse säilitamise. Võtan kevadist võistlushooaega tõsisemalt kui kunagi varem. Homme jätkan ka oma lõuatõmmete-rööbaspuu projekti. Mul on sellesse usku.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ok, pidage vastu ja ilusat uut nädalat!
veebruar 15, 2016 at 9:55 p.l. #385218vend vähk
Moderator15.veebruar 2016
Tere sõbrad!
Tänane päev on olnud põnev, isegi positiivne kui nii võib öelda. Kehakaalurekordit ei tulnud, aga kordasin oma 2016 aasta parimat tulemust: 82,7 kg. Samas, oleme ausad- selle nädala üks eesmärkidest- vähemalt 3 korda näha kaalu -83 kg on täiesti reaalne tulemus. Trennikultuur oli muidugi omaette tase… Nüüdseks on mul juba see periood, kus võimalusel väldin spordisaalis igasugust suhtlemist ning saalis pühendun ainult treeningutele ning kujutage ette, kui ma siis annan täiega tuld, tulevad mingid tegelased lihtsalt ligi, võtavad asendi sisse ning mingi Türgi tudeng alustab jutulõnga ilmselge kavatsusega minuga niisama mulgatada ja tema kui vene filoloogitudengi jaoks olulist keelepraktikat täiendada, ning samuti üks noorhärra, kes küsib tavaliselt selliseid asju, et kumb on kasulikum- kas kotka muna või paabulinnu muna ning mitu liitrit piima saab ühest kitsest. Päris ausalt, sellel hetkel, kus mul on tõsiselt halb olla ning annan endast parimat, et elus püsida, ei ole sellistest tegelastest absoluutselt vaimustuses. Omaette seltskond on muidugi need, kes lihtsalt istuvad masinate otsas ja näpivad oma nutitelefoni ning eesnahka. Leppige siis omavahel kokku ja minge näppige üksteist kuskil spordiklubist väljaspool. Arusaadav, et koos kehakaaluga kaob ka teinekord energia ning siis on kahetsemise aeg et oled teinud valesid valikuid ning need, kes suhtlevad sinuga lihtsalt sellepärast et neil on vaja aega parajaks teha mingi enda projekti tarbeks võiksid siis otsida omale teised ohvrid kes ei ole millessegi pühendunud ja viitsivad teid kuulata. Vahel on sellise tülpinud poolkasutatud lillemüüja tunne, kus Vietnami tähe järgi haisev pensjokas oma igavavõitu elulugu veelgi igavamalt kirjeldab uskudes, et need 3-4 tundi ei ole üldsegi mahavisatud aeg mõlemale osapoolele.
Väike pilt ka tänastest ponnistustest:
veebruar 16, 2016 at 9:12 e.l. #385223vend vähk
ModeratorTeisipäev, 16.veebruar 2016
Tere, armas rahvas!
Tänane päev algas ilusa varahommikuse kaalunumbriga, mis annab lootust täna näha ära alla 82,5 kg. Lisaks algas tänane päeva ka üllatusega, kus siit Fitnessi foorumist minu tegemistel silma peal hoidev keegi salapärane hr Lauri_V saatis mulle SMART postiga Tartusse karbitäie münte ja paar paberraha minu mündikollektsiooni täiendamiseks. Suured-suured tänud meeldiva üllatuse eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 16, 2016 at 10:15 p.l. #385237vend vähk
Moderatorveebruar 17, 2016 at 8:11 p.l. #385258vend vähk
Moderator17.veebruar 2016.
Viimasel ajal on olnud meeletult palju tööd ning uusi väljakutseid. Just sain teada, et kaheksandad Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused toimuvad kindlalt 09-dal aprillil 2016 Tartus, Ülikooli spordihoone väikeses korvpallisaalis, mis on samuti päris võimas ruum paljude võimalustega! Täpsustame veel kellaajad ning muu info!
Minu enda tegemised on läinud väga ulmeliseks… Kehakaal kukub väga kiiresti ning see teeb mind juba murelikuks. Loodan et see olukord saab kontrolli alla.
veebruar 18, 2016 at 10:42 p.l. #385286vend vähk
Moderator18.veebruar 2016.
Täna tuli uus 2016 aasta kaalurekord- 81,4 kg ilma igasuguse vaevata. Tõesti ei ole plaaniski kehakaalu niipea -80 kg lasta. Aega on veel kõvasti ja see on kõige olulisem! Tänases trennis tegin erinevad lihasgrupid enne ja selja-tricepsi maratoni trenni lõpus. Nii on loogilisem ja jõuab rohkem!
veebruar 21, 2016 at 2:30 p.l. #385343vend vähk
Moderatorveebruar 22, 2016 at 7:47 p.l. #385381vend vähk
Moderator22.veebruar 2016
Tere!
Pikk päev on selja taga ning tänane trenn oli juba päris korralik. Nädalavahetusel lasksin kehakaal korraks järgi ning tänase seisuga olin parimast tulemusest 1 kg kaugusel. Samas eelmise nädala esmaspäevaga on erinevus märgatav ning see on ainult positiivne. Homme trenni ilmselt varahommikul. Tööd peab tegema. Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 25, 2016 at 9:28 p.l. #385464vend vähk
Moderator25.veebruar 2016
Töö käib ning vorm läheb järk-järgult paremaks. Midagi endale ette heita ei ole sest võistluseelses programmis hoian jätkuvalt seda lõuatõmbamis-rööbaspuu kurssi. Eks kisun riided seljast ära juba järgmisel nädalal ja saab mingi ülevaate toimuvast. Pildid ka juurde ja puhkama! Olge tublid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.