Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 3, 2015 at 2:47 p.l. #344209
vend vähk
Moderator03.oktoober 2015
Tänane päev on Tartu kesklinnas erakordselt rahvarohke. Siin liigub palju sportlaseid, kes käisid facebooki jaoks jooksupilte tegema ning osa rahvast on niisama ülevas meeleolus.
Hommikul sai päeva alustuseks otsitud endale parkimiskohta sest pool Tartu kesklinnast oli jooksurahva jaoks kinni pandud. Mingi koha ikka sain ning isegi väikese trenni jõudsin ära teha.
Päeva üheks teravamaks kriidiks võib pidada keskuse turvameest, kes tuli minuga (jälle) spordijuttu rääkima. Uuris, kuidas kõhu pealt rasva vähendada ning kui ma küsisin, et kas härra õlut ka joob, teatas vahva vunts et talle ei meeldi õlu. Küsisin siis et kas viina joob ning vennike ajas rinna punni ja ütles: “Viina läheb ämbritega!”
Fitshop Kesklinnas on täna lilla päev pühendatud Eesti vaieldamatult ühe tugevamale naisatleedile Esta Pildile! Esta ikka vahel üllatab mingisuguste värgide mänguga ja nüüd on tal siis see periood kus kõik on lilla. Lilla on ka meie degusteerimislaud- metsamarjamaitseline SMOOTHIE ja tundub, et sellest lillast on saanud inspiratsiooni teised linnakodanikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 4, 2015 at 1:16 e.l. #353513AlanBStard
ModeratorOhoo, keegi on astmarohud kappi jätnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2015 at 9:57 e.l. #359959vend vähk
Moderator05.oktoober 2015
Alustame vaikselt uue nädalaga. Mul juba varavalges korralik trenn tehtud ning kehakaal on märkamatult 92-lt kilolt 84,3-le kilole kukkunud. Eile küll õhtul trenni ei jõudnud, aga tegin korraliku sauna ning higistasin nagu põrsas. Täna hommikul tegime siis trenni koos staarpastor Peebuga. Vana sai reedel mingisuguse ettekujutuse trennitegemisest, aga täna vormistasime siis korraliku loomatrenni. Alustasime stepperiga, siis reie tagaosa ja nelipea, lisaks sääred. Pärast jalga üllatasin nii ennast kui õpipoissi põneva väljakutsega- teha ülakeha sissejuhatuseks althaardes lõuatõmbeid umbes 7-8 minuti jooksul nii palju kui tuleb! Minul oli lõpuks see number 102, Peebul…vähem. Pärast seda alustasime seljatrenni ja tuleb tunnistada, et käed oli ikka päris pehmed alguses. Leppisime siis kokku, et homme teeme lõuatõmbed trenni lõpus. Lisaks seljale veel muidugi rind-käed-õlad-kõht, nagu alati.
Praegu olen Fitshop Kesklinnas ning kes tahab, tuleb läbi. Valgustan teid tricepsi kasvatamise saladustega. Toidulisanditest läksid täna SHOCK, RECOVERY, HERA80, BCAA, INTRA ja PROTEIN SMOOTHIE.
Väike pilt ka tänasest treeningust:
oktoober 5, 2015 at 2:06 p.l. #350553vend vähk
ModeratorNatuke huumorit ka igavavõitu esmaspäevaõhtusse. Enne väike eelinfo selle teose juurde. Täna käis järjekordselt ilmselgelt väsinud mees meie armsas Tartu kesklinna Fitshop poes ning kohati oli raske mõista, kas härra üldse teab, kes ta on ja kus ta on. Uhke mees ennast tutvustama ei hakanud aga väitis korduvalt, et hr Merisalu sõber. Selliseid Merisalu sõprasid on viimasel ajal päris mitmeid olnud, kes on uhke atleedi poolt niivõrd ära väsitatud et mehed ennast maalähedaste loodusravimitega oimetuks on joonud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raske on olla populaarne mees!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 5, 2015 at 3:11 p.l. #359953Sarge
MemberHaha… saadan mõne kaine venna ka, ole rahulik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Järgmine kord tee pilte ka, siis ma ka tean oma sõpru.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2015 at 5:42 p.l. #359956vend vähk
ModeratorHaha… saadan mõne kaine venna ka, ole rahulik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Järgmine kord tee pilte ka, siis ma ka tean oma sõpru.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See tundub nii võimatu. Kõikuvaid modelle on raske pildile jäädvustada- head portreed siit naguniii ei tule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 6, 2015 at 5:51 p.l. #358643vend vähk
Moderator06.oktoober 2015
Pean tunnistama, minu selg on üle pika aja päris valus. Täna hommikul oli kõik ok, aga nüüd päeva peale on valusaks läinud. Olen võtnud eesmärgiks seljale suuremat koormust anda ning lisaks igapäevasele 3-4 seljaharjutusele hakkan nüüd jõusaalitrenni lõpetama just lõuatõmmetega. Kehakaal oli hommikul pärast trenni 200 grammi suurem kui eile ehk siis 84,5 kg, aga tuleb tunnistada et täna ei olnud trennis ka piisavalt palav. Homme hommikul teen ühe korralikuma higistamise ja usun et tuleb -84 kg ära! Vormiga võiks juba vaikselt randa sättida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pean tunnistama, et käisin täna pool päeva kalal ja ega mul seal väga süüa ei olnud. Haug rabas nagu hullumeelne kuigi minu sõber hr Kalamees korduvalt kinnitas, et idatuulega ei ole üldse mõtetki peale minna. Homme keerab tuul pikaks ajaks põhja ning siis tasuks tagasi hoida kalastamisega. Tagasitulles läksid lisandid nagu mutiauku: INTRA, WHEY+, BLOCK ning BCAA. Kui järvel ikka külm hakkab, siis sooja sees püsimiseks peab rohkem kaloreid kulutama. Ok, ma viimastest päevadest panen paar pilti ka üles:
Ma olen Nissanite koha pealt ehk natuke kaugeltkandimees, aga TIIDA on minu jaoks midagi uut.
Üleeile, 04. oktoober 2015. Haage metsas saab juba maasikaid. Jaanipäev ei ole enam kaugel!
Kunstikoooli vana kursavend tegi sellise skulptuuri. Selle võiks järgmistel Lõuna-Eesti Karikavõistlustel absoluutsele esimesele atleedile üle anda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 7, 2015 at 2:39 p.l. #358599vend vähk
ModeratorBOOST MÖLL!!!
07.oktoober 2015 Täna tulid oma kaubaga välja BOOST noor meeskond, kes pakub Fitshop Kesklinna poe ees linnarahvale erinevaid smoothiesid. Olgu lisatud, et valguboostis on kasutatud meile armsaks saanud FAST proteiinilisandit HERA80! Degusteerimine kestab 17-19:00! Tulge proovima!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Noored pealinna degusteerimise korraldajad on meeldivalt üllatunud, et Tartus nii palju rahvast degusteerimisest osa võtab. Juba telliti degusteerimiseks uut arsenali ridade täienduseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2015 at 8:06 p.l. #358592vend vähk
Moderatoroktoober 8, 2015 at 8:34 e.l. #358583vend vähk
Moderator08.oktoober 2015
Hommikust, armas rahvas!
Ma hetkel tegutsen Fitshop Kesklinnas ning tuleb tunnistada, et olen maha pidanud juba 3 vägevat loengut spordist, pagulastest ja muudel erinevatel teemadel. Umbes kella 12:00 ajal lähen trenni ja mind asendab poes Darola Kruusik kuni kella 20:00-ni. Eilne perenaise sünnipäev andis minu ilusakssaamise projektile tugeva tagasilöögi, aga usun et täna õhtuks on kõik jälle ok!
Trennis on kindel plaan ennast ületada. Eilsest trennist paari sõnaga nii palju et andsime suuremat koormust rinnale- 5 erinevat harjutust. Täna koondaks rohkem jõudu ja energiat kätele. Püüame nüüd võimalusel suures universaaltreeningus iga päev eraldi välja tuua mõne lihasgrupi lihtsalt vahelduseks. rutiini vältimiseks otsime alati võimalusi kasvõi 2-3 uut harjutust programmi sisse tuua. Toidulisanditest täna FAST INTRA, SHOCK ja RECOVERY.
Eile käisid siit läbi Nõo staabist hr Merisalu poolt saadetud jüngrid eesmärgiga tõestada, et Nõos tegutseb ka kaineid ja viisakaid poisse. Selle tõestuseks tegin nooratleetidest ka pilti ning usun et nende suur juht ja õpetaja Sarge magab täna naeratusega näol ja käed teki peal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 8, 2015 at 3:15 p.l. #358558kaido leesmann
MemberSul käib ikka korralik möll seal!
Kellel see eile sünnipäev oli? Kristil?
oktoober 8, 2015 at 4:07 p.l. #358559vend vähk
ModeratorSul käib ikka korralik möll seal!
Kellel see eile sünnipäev oli? Kristil?
Jah, eile oli perenaisel tagasihoidlik sünnipäev. Nõo staarid tantsisid ja laulsid hällilapsele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 8, 2015 at 4:51 p.l. #358561vend vähk
ModeratorTäna lükkasime facebookis kunstihuvilistele spordisõpradele üles ka uue vägeva NEBBIA riiete piltide võistluse. Vaadake kindlasti seda teemat:
oktoober 8, 2015 at 5:30 p.l. #358563kaido leesmann
MemberSa oled sündinud Nebbia modelliks!
oktoober 8, 2015 at 5:58 p.l. #358552vend vähk
ModeratorSa oled sündinud Nebbia modelliks!
Ema tahtis mulle Neby nimeks panna, aga isa ütles, et Imre on ka ilus nimi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.